Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתענין בקשר לצמיג במידה 185\60\14

 

חבר שבעסקי הצמיגים המליץ בפניי את הצמיג DYNAXERHP 2 של קלבר בטענה שהוא הצמיג הכי טוב במידה הזאת ( יותר מsp 9000 ,f1 ופטנזה. עיזבו אבל זה כבר סיפור אחר.:lol: )

 

אז למישהו יש ניסיון עם הצמיג הזה והאם הוא באמת שווה משהו מבחינת אחיזה ושרידות?

 

אשמח לשמוע תגובות מבעלי ניסיון

 

יוגב

פורסם

אני מאוד מרוצה מנסיון של 4 חודשים.

ביחס למחירו הוא נותן תמורה טובה מאוד באחיזה ושקט יחסי בנסיעה.

אני לא יודע בקשר לשאר הצמיגים שהזכרת.

תעשה חיפוש דובר על כל הצמיגים רבות. רבות מאוד.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לפני כמה חודשים התקנתי אותם ברכבי. צמיגים טובים מאוד, מעט רכים לטעמי אבל עושים את העבודה. יש לזכור כי חברת קלבר הינה חברת בת של מישלן כך שהתוצרת שלהם בהחלט טובה; קנה ולא תתאכזב.

×
×
  • תוכן חדש...