Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי תקופה מעניינת בתאילנד חזרתי לארץ שברשותי מספר שטויות שקניתי לרכב.

אחד מהם הוא ראש ידית הילוכים לרכב. ההרכבה עצמה נראית קלה מאוד. הבעיה שנתקלתי בה היא בעת פירוק הידית המקורית של הרכב.

כאשר הרמתי את השק ראיתי מן קליפס מוזר ללא שום הברגה ולא היה לי שום מושג איך לפרק את זה.

עכשיו נכנסתי לפורום ועשיתי חיפוש והדבר הכי קרוב שמצאתי לזה זה הדיון הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1803

החלפת ידית הילוכים בפולו.

בתמונה המטושטשת משהו הקליפס נראה די דומה לאיביזה, מה גם שזה אותו יצרן אז יש סיכוי גדול שזה אותו סוגר.

מהמדריך הבנתי שצריך איכשהו לסובב ולמשוך את הידית, למישהו יש מושג בדיוק איך עושים את זה ללא גרימת נזק? אין כל כך פירוט על התהליך במדריך.

תודה לעוזרים.

ד.א - מדובר בסיאט איביזה שנת 2000 ידנית.

:evil:
פורסם

ממה שזה נראה בתמונות שנתת אליהן קישור מדובר בטבעת שיש בה בורג אלן שנועל את הידית למקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ממה שזה נראה בתמונות שנתת אליהן קישור מדובר בטבעת שיש בה בורג אלן שנועל את הידית למקום.

לידית החדשה אכן יש מספר ברגי אלן שמצמידים אותה למקום. ההרכבה של הידית החדשה זה תהליך קל מאוד. הבעיה שלי זה הפירוק של הידית המקורית. המנגנון שם נראה מוזר מאוד.

פורסם

טוב, הבעיה נפתרה. הפעלתי מעט כח על הטבעת שהחזיקה הכל וזה נמשך החוצה.

אבל לצערי נתקלתי בבעיה חדשה. המוט עצמו עבה ממש בטיפה מהחור של הידית החדשה.

מה שאומר שאני צריך להרחיב את החור בידית. אז זה מוביל אותי לשאלה הבאה -

איפה אני יכול למצוא בעל מקצוע שיעשה עבודה כזאת ובאזור פ"ת?

פורסם

כל בית מלאכה יכול לעשות את זה. מה שחשוב זה שתמדוד את המוט עם קליבר ותעה חור יותר גדול בעשירית עד שתי עשיריות.

אם תעלה את המידה הקיימת ואת המידה הנוכחית אולי נוכל לתת פיתרון ביתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...