Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתחיל ברשותכם:

- נקודות מתח [-] וגם [+] במקומות אסטרטגיים ברכב, קרי תא מטען,תא מנוע,קונסולה מרכזית - מתח לתא מטען חיווט להספקים גבוהים הכנה למערכות אודיו בהספקים גבוהים

- תקן אוניברסאלי אמיתי לדיאגנוסטיקה ולא תקן שהאינטפרטציה שלו שונה אצל כל יצרן (OBDII)

- לא רוצה לראות יותר איזורליבנד וסרטי בידוד, חיווט מסודר במסילות ייעודיות ושרוולים גמישים יהיה נחמד, סיבים אופטיים יתקבלו בברכה.

- שקע מצית נוסף מיושם גם היום, לפעמים גם בתא מטען, אשמח לקבל נוסף בתא מנוע.

- מסילה ייעודית להעברת חיווט מתא המנוע לתא הנוסעים

זהו לבינתיים, יש עוד אבל עכשיו אתם.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אני הייתי רוצה שני דברים פשוטים :

1. חלונות שכשמכבים את הרכב והוא נמצא בעמידה, נהיים כהים לחלוטים ואטומים (כמו LCD כזה.

2. דבר מאוד פשוט, שיהיה אוורור הפוך, למי שאוהב לעשן באוטו ף שיהיה אוורור שמוציא ריחות מהאוטו .

פורסם

הייתי רוצה ספר כמו של היינז רק של היצרן.

שיהיה כמו בצרפתיות מקום לטויטרים בדש למעלה כמו במגאן למשל.

שיהיה מקום יעודי לצ'יינג'ר כמו במכוניות היקרות.

וכמובן מלאי בלתי מוגבל של סמלים והכיתובים למיניהם.

פורסם

1. אני לא מבין מה הקמצנות הזו על תאורה ליושבים מאחור... אישית או לשל המושב... אבל בכל מקרה, למה שמי שנוסע במושב הנוסע לא יוכל לקרוא למשל?

2.אני מאוד מסכים עם חברי בקשר לחלונות מתכהים (שוב, אני יודע שזה כבר מיושם בחלק מהמכוניות) ובקשר לתאורה תא המנוע...

3. לגבי חיווטים - זה אחד הנעלמים הגדולים שלי בעולם ברכב - כמה התקדמות ועדין רצים שם עם איזולירבנד....

4. למה לא לשים משככים הידראוליים גם בדלתות? (כמו בתא מנוע\בגאז') ? למה לטרוק?

5.דבר מאוד נחמד במכוניות 5 דלתות יכל להיות לדעתי פתיחה של חלון הבגאז' כמו בגי'פים או סטיישן-וואגון למיניהן,זה יכול להיות מאוד נוח בטיולים או חניות עם האוטו.

6. לקבל יחד עם האוטו גגון תואם - מחיר של כזה דבר הוא פינאטס עבור יצרני הרכבף אז למה לא לפנק את הרוכש באביזר שגם יהיה מודולרי ולכן מתאים יותר לאוטו וגם יהיה שימושי ויראה שמישהו חושב עליך בתכנון של האוטו...

7. ומה על תאי אכסון בבגאז'? במקום חלל אחד ענקי אפשר להוסיף איזה מתקן מודולרי כזה לחלק בו את המקום - כזה שנתפס עם איזה התקן ככה שיהיה אפשר לנתק אותו בעת הצורך...

-בקיצור, אני יכול לחשוב על עוד הרבה.....

:)

ויש את החשוב ביותר - ואת זה אני באמת לא יודע למה לא מישמים - כרית אוויר שיורדת מהגג וחוצצת בין הנהג לנוסע - אם כבר לבודד את האנשים מה"תאונה" אז לגמרי... נראה לי השיפור האולטימטיבי במירוץ אחר הבטיחות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הייתי רוצה שבכל רכב חדש תהיה אפשרות לדעת במדויק מה המצב של מערכות מסוימות ברכב. הרי ממילא יש חיישנים לכמעט כל דבר, אז למה לבלבל אותנו עם נורות מפחידות וחוסר ידיעה שאח"כ מובילה לתסכול במוסך. שיהיה איתות מתוך תא הנהג לכמות מים ברדיאטור, כמות שמן מדויקת ושלל נוזלים אחרים. לחץ אוויר (כמו שיש כיום במכוניות יקרות יחסית), וכן כיתוב ברור על צג של מהות התקלה במערכת המנוע או החשמל - כדי שלא יעבדו עלינו וכדי שנדע מה חומרת הבעיה.

אם כיום אנשים שאינם מבינים נתקעים לצד הדרך עם הרכב בגלל שאיזו נורה נדלקה להם ואין להם מושג מה קרה - דבר כזה יכול לעזור להם מאוד. כך הם ידעו במדויק אם אין מים ברדיאטור או אם הלכה להם משאבת הדלק, נניח, פשוט כי זה כתוב להם מול הפרצוף.

עוד משהו שהייתי רוצה בכל מכונית - איוורור לתא הנוסעים כמו שיש באודי A6 כאופציה, בעזרת קולט שמש בגג שמפעיל את המאוורר שמצנן קצת את הרכב ביום חם במיוחד.

יש עוד, אבל בינתיים זהו :roll:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הייתי רוצה שבכל רכב חדש תהיה אפשרות לדעת במדויק מה המצב של מערכות מסוימות ברכב. הרי ממילא יש חיישנים לכמעט כל דבר, אז למה לבלבל אותנו עם נורות מפחידות וחוסר ידיעה שאח"כ מובילה לתסכול במוסך. שיהיה איתות מתוך תא הנהג לכמות מים ברדיאטור, כמות שמן מדויקת ושלל נוזלים אחרים. לחץ אוויר (כמו שיש כיום במכוניות יקרות יחסית), וכן כיתוב ברור על צג של מהות התקלה במערכת המנוע או החשמל - כדי שלא יעבדו עלינו וכדי שנדע מה חומרת הבעיה.

אם כיום אנשים שאינם מבינים נתקעים לצד הדרך עם הרכב בגלל שאיזו נורה נדלקה להם ואין להם מושג מה קרה - דבר כזה יכול לעזור להם מאוד. כך הם ידעו במדויק אם אין מים ברדיאטור או אם הלכה להם משאבת הדלק, נניח, פשוט כי זה כתוב להם מול הפרצוף.

עוד משהו שהייתי רוצה בכל מכונית - איוורור לתא הנוסעים כמו שיש באודי A6 כאופציה, בעזרת קולט שמש בגג שמפעיל את המאוורר שמצנן קצת את הרכב ביום חם במיוחד.

רוני

אחלה רעיון!

עמדת דיאגנוסטיקה על גבי צג ברכב שלך. לא רק דיאגנוסטיקה אלא גם ניטור. בהחלט שווה!

מתקן מים קטן היה יכול להיות מאד נחמד בפרייבט. לפעמים אני מת לשתות משהו ואין תחנות דלק או שאין כסף. נגיד מקרר קטן של משהו כמו 3 ליטר שמאכסן בתוכו מים היה יכול להיות פשוט מצוין.

מערכת שמונעת התנעה ללא חגירת כל החגורות כסטנ' בכל רכב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

רוני

אחלה רעיון!

עמדת דיאגנוסטיקה על גבי צג ברכב שלך. לא רק דיאגנוסטיקה אלא גם ניטור. בהחלט שווה!

מתקן מים קטן היה יכול להיות מאד נחמד בפרייבט. לפעמים אני מת לשתות משהו ואין תחנות דלק או שאין כסף. נגיד מקרר קטן של משהו כמו 3 ליטר שמאכסן בתוכו מים היה יכול להיות פשוט מצוין.

מערכת שמונעת התנעה ללא חגירת כל החגורות כסטנ' בכל רכב.

ראלימן

אז אם תכנס לבד לרכב לא תוכל לנסוע עד שלא תחבר את כל החגורות? :shock:

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אז אם תכנס לבד לרכב לא תוכל לנסוע עד שלא תחבר את כל החגורות? :shock:

יהיו חיישני משקל שיזהו אם יושב אדם על המושב או לא.

לדעתי תאורה בתא המנוע יכולה להיות אופציה חביבה.

וגם כמו שרוני אמר, צג מידע שיתן יותר מידע על תקלות מאשר "יש לך תקלה, לך למוסך". :)

פורסם

יש את זה גם ברכבים לא ממש יקרים.

בבורה COMFORTLINE למשל יש שקע נוסף למצית בבגאז'.

ויש גם 2 יחידות תאורה מאחור בשביל הנוסעים מאחור.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

כל מה שבקשתם וקיים רק ברכבי יוקרה מהסיבה הפשוטה , שמישהו משלם על פיתוח החידוש.

רק לידיעה- חיישן לחץ אויר בגלגל ל607 /C5 עם סוללת ליטיום ל10 שנים ומשדר -עולה כ-1000 שח ,תכפיל ב4 גלגלים ותוסיף יחדת מחשב[כ-4000 שח] ותראה לאיזה סכום הגענו.עכשיו אותו יצרן רוצה להתחרות קצת בשוק אז כמה לדעתך הוא אמור להוסיף על התוספת הנחמדה הזאת?

כל תוספת ברכב מחושבת עי היצרן בכמות חוט ומשקל הרכב כאשר המגמה להוריד משקל ולהקטין עלויות ייצור [מכפילים בכמות המכוניות שייצאו מפס הייצור] ,מה שהביא לפיתוח המולטי פלקס.יותר אופציות לצרכן בפחות חיוט, פשוט משנים קונפיגרציה במחשב ומודיעים לו אם קיימת או לא מערכת ברכב ללא תוספות מיותרות.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

בחוץ לארץ היתה מרצדס E320 CABRIOLET.

איך שאתה סוגר את הדלת, החגורה נמתחת עד ליד שלך, אתה צריך רק להכניס לתוך החריץ

(בלי מחשבות מגונות! :wink::lol: )

פורסם

מכסה מנוע הכולל את הכנפיים כמו בטריומפים הישנים יכול להיות מאוד נחמד...

יש בפיז'ו מסויימות פיצ'ר חביב בלוח השעונים - נורת STOP NOW, שכבר הצילה מנוע למישהי במשפחה שלי. יעיל ביותר לכל אלו שכשנדלקת נורה, עושים הערכת מצב בלי להבין כלום ומחליטים להגיע בנסיעה הביתה/למוסך. דבר כזה רצוי שיהיה בכל מכונית.

משאבת שמן נפרדת שתתן קצת לחץ למערכת לפני ההתנעה (קיים כמוצר שיפורים).

בליינדר...

פורסם
יש בפיז'ו מסויימות פיצ'ר חביב בלוח השעונים - נורת STOP NOW, שכבר הצילה מנוע למישהי במשפחה שלי. יעיל ביותר לכל אלו שכשנדלקת נורה, עושים הערכת מצב בלי להבין כלום ומחליטים להגיע בנסיעה הביתה/למוסך. דבר כזה רצוי שיהיה בכל מכונית.

יש את זה בכל הפיז'ואים והסיטרואנים למיטב ידיעתי...

ובנוגע לחגורות - בארה"ב היה לפני שנים (אולי גם עד היום) התקן של חגורות בטיחות לנהג ולנוסע שנמתחות עליהם ברגע שנסגרת הדלת. הן זזות על מסילה בדופן העליונה של החלון, ומחייבות חגירה בזמן נסיעה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...