Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין לקנות אוטו מחב' השכרה לבין ליסינג, מה עדיף : מפרטי, מחברת

השכרה או ליסינג?

אומרים שאם קונים אוטו מהשכרה, המנוע שלו כבר גמור, כי אנשים לא שומרים על האוטו

ברגע שהאוטו לא שלהם.

איזה קילומטרז' מקסימאלי אמור להיות לאוטו שנת 2001-2?

מה צריך עוד לדעת שלא שאלתי?

תודה מראש !

פורסם

המצב האופטימלי הוא לקנות רכב יד ראשונה מאדם זקן שהקפיד על טיפולים במורשה,נסע 5000 קילומטר בשנה והכל בבין עירוני עם רגל קלה מאוד על הגז.

כל מה שמכאן והלאה פחות עדיף.

פרטי עדיף מהשכרה וליסינג ככלל.

קילומטראז' מקסימלי? השמים הם הגבול.

ממוצע צריך להיות בין 90K-110K.

פורסם

שכחת גם לציין שהוא כ"כ זקן שהוא נוסע 90 באיילון בהילוך 3 כי הילוך 5 הוא בכלל לא יודע שיש ובקשר להילוך 4, מורה הנהיגה בדליג'אנס אמר לו שאף פעם לא מעבירים ל 4 כי זה מסוכן למנוע.

או שהוא כ"כ זקן, שכל האוטו מכוסח מכל הצדדים כי זמן התגובה שלו לבלימה הוא רבע שעה.

מה שאני מנסה להגיד הוא שהכל שטויות... כל רכב נמדד בפני עצמו בבדיקה פרטנית.

קניתי בעברי רכבים ממכרז,ממשטרה,מליסינג ומחברות השכרה, מעולם עוד לא נפלתי על לימון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וואלה מצטער.

פותח השרשור תקנה רכב מהמשטרה/מונית/ממשלתי כי מר בגירה עוד לא נפל שהוא קנה.

מר בגירה היקר זה שלך יש ידע ויכולת לדעת לימון מהו זה לא אומר שגם אני/הוא/היא/הם מבינים בפירות הדר כמוך.

שורה תחתונה...תמצא רכב שנראה לך מתאים תבדוק שמי שמדבר איתך הוא הבעלים שכתובים ברישיון,תקח לבדיקה,תעבור במוסך לראות כמה יעלה תיקון הליקויים אם צריך ובכללי תקבל חוות דעת נוספת והכי חשוב תתחדש!

פורסם

שורה תחתונה...תמצא רכב שנראה לך מתאים תבדוק שמי שמדבר איתך הוא הבעלים שכתובים ברישיון,תקח לבדיקה,תעבור במוסך לראות כמה יעלה תיקון הליקויים אם צריך ובכללי תקבל חוות דעת נוספת והכי חשוב תתחדש!

מה אתה נעלב לי? כל מה שאמרתי זה בדיוק מה שגם אתה אמרת... אם אתה מחפש רכב מסוים ואתה מוצא אותו בזול מהשכרה/מדינה/פלנגות של אמין ג'ומאייל, תבדוק את האוטו בקפידה ואל תפסול על הסף.

השכרה/ליסינג יתקנו גם את כל הליקויים שנמצאו בבדיקה לפני מסירת האוטו לידייך, אני לא בטוח בקשר לשרות הזה בפלנגות של ג'ומאייל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סליחה,המושג רכב לימון מהוא?

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אנחנו קנינו אוטו מהשכרה אני מדגיש השכרה שמע אני אגיד לך משהו אחד שיגרום לך לחשוב על הכל

תעשה סיבוב מסביב לבית ותראה שעל המון מכוניות יש שלטים "נקנתי פה נקנתי שם" נקנתי מליסיניג וכו'...

תעשה שיכול כזה המכונית הזאת אתה קונה ב15 אחוז פחות !!!!!

ובמקרה שלך לא רשמת איזה שנה אבל בכל מקרה אם הקילומזרז סביר (בשביל השכרה או ליסינג) כדאי !!!

זה כסף שאתה חוסך ואסור לשכוח משהו מאוד חשוב הרכב מטופל כהלכה על האוטו שאנחנו קנינו היתה מדבקה שכל 7,000 קילומטר הוא היה בבדיקה !!

תעשה חישוב פשוט חסכת עכשיו את ההפרש של ה15 אחוז שבעתיד כשתרצה למכור אפילו במקרה הגרוע ביותר ב20 אחוז

השווי שלו יהיה נמוך יותר ככה שתפסיד עליו פחות ממה שהרווחת עליו !!!

אני מקווה שהכל ברור ?!

ותוציאו את הסטיגמה של "רק לא השכרה" השוק מוצץ במכוניות מהשכרה ועובדה לכך השוק הגדול מאוד של חברות ההשכרה !!!

• תוכן חדש...