Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם. לאחר שקראתי המון (המון!!!) הבנתי שאם רצוני באוטומט קטן עד 26 אלף, יש רק אופציה אחת-שרייד 97-98 (סיריון 1000...אני חיפאי אז לא נראה לי). הבעייה- לא קיימות! הן כנראה כ"כ אמינות כך ששומרים אותן קרוב לחזה...ומאחר ואני רוצה רכב בשנה הקרובה, ולא לחפש עד כלות דגם ספציפי אחד, חשבתי לעבור לחפש 1600, שוב אוטומט. שאלותי:

1.כמה הבדל יש באחזקה? בצריכת הדלק? כדאי? (אני סטודנט ולא ממש מתכנן משפחה בקרוב, ויש את הסטיגמה של "רכב משפחתי=למשפחה בלבד")

2. המלצותיכם? אני חושב בכיוון האפלאוז. מה לגבי היונדאי למיניהן?

רק לציין משהו כהערת אגב:לעיתים יותר מידי מידע הוא לא ממש טוב...כל מכונית ומכונית אני שומע אותה כמות המלצות/ביקורות, מה שמשאיר את ההדיוט המוטורי חסר אונים בבואו לקנות רכב לראשונה. חבל שאין לי חבר מוסכניק ,אבל חייבת להיות פשרה! ולא -הסטארלט הבלתי נמצאת בלוחות אינה פשרה אמיתית...

תודה על התשובות וכמובן על הידע הרב שאני צובר בפורום!

פורסם

אשמח להתייחסות אולי הכותרת לא הובנה- הכוונה היא מהו באמת ההבדל באחזקהת רכב 1600 אוטומט (אולי מזדה 232 95, אפלאוז).. לבין אחזקת אוטומט 1300 קטן (כמו שרייד אוטומט). תודה לעונים!Alpha Dog

פורסם

אני מאמין שההבדל בצריכת דלק, בין מנוע 1.2, שמתאמץ, לבין 1.6, שגם הוא מתאמץ, אבל פחות, יהיה קטן ממה שאתה חושב.

היות ובמאמץ המנוע זולל יותר דלק ועובד קשה יותר ובטורים גבוהים יותר (דבר שגם מגדיל את הבלאי).

חוץ מזה סיריון יש גם 1.2

דבר נוסף שהייתי מיעץ לך הינו לחפש רכב שעבר חיים פחות "עירוניים", כלומר עמד פחות בפקקים, עלה פחות בעליות חיפה וכולי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...