Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה חומר איטום של דודים - רכיב איטום על בסיס אספלט במילים אחרות.

טוב בעיקר לאיטום של הדופן החיצונית של הדלת (או שאני בעצם מתכוון לפנימית??? בקיצור הדופן שיותר לכוון הכביש!) נצמד מאליו ללא צורך בחימום אבל צריך לנקות היטב את משטח ההדבקה כי ההדבקה שלו הרבה יותר חלשה מזה של דיינאמאט או קסקייד.

לא מוצר שנועד לתחום האודיו מבחינת של ספיגת רעשים והמרה שלהם לאנרגיה - אבל הוא מוסיף מסה לדלת והוא כן מבצע פעולה של אטימה.

הוא קצת מסריח - אבל רק אם מקרבים את האף - בתוך הרכב אתה לא מריח כלום.

בשביל עשירית מהמחיר הוא נותן אפקט מספק. מה גם שאני נוסע עם החומר הזה כבר כמעט שנה - לאחרונה פתחתי את הדיפונים של הדלתות - דבוק היטב!

אין ספק שחומרים כמו קסקייד, דמפליפייר של סקונד סקין ובטח שדיינאמאט - עדיפים בהרבה

רק עולים יותר מפי עשר במחיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במאמר מצויין שהחומרים הללו מתכלים עם הזמן (מאבדים את תכונת הגמישות שלהם) ויום בהיר אחד הם פשוט יפלו. לכן השימוש בהם אינו מומלץ.

לא מוצר שנועד לתחום האודיו מבחינת של ספיגת רעשים והמרה שלהם לאנרגיה - אבל הוא מוסיף מסה לדלת והוא כן מבצע פעולה של אטימה.

:roll:

מוסיף מסה - עד הרגע שהוא נופל.

איתמר.

עריכה: להזמין מחו"ל כמעט 30 מ"ר (!) של סקנד סקין דאמפליפייר כולל משלוח עולה פחות משני באלקים בארץ.

אם מזמינים חומר אחר אך ייעודי לרכב זה יוצא אפילו יותר זול.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי אפשר איכשהו לרכוש/להזמין מחו"ל כמות גדולה של דיינאמאט אקסטרים, כלומר קניה מרוכזת של חברי הפורום או משהו בדומה?

איתמר, אמרת שמשלוח ימי מאוד זול, אפשר להישתמש בו.

בברכה.

פורסם

:mm_yeah: גם נכון.

זה מוצר מבוסס נפט שכידוע לא כל כך בריא לבני האדם.

באותו הקשר - קראתי פעם מאמר שמסביר שהריח של "אוטו חדש" שאנשים כל כך אוהבים הוא בממוצע תערובת של 30 ומשהו גזים רעילים שבאים מחומרי הגלם שהשתמשו בהם לייצור הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

א. הרכב שלי הוא שנת 96 - לא בדיוק מריח כמו חדש תודה לאל.

ב. אני לא מרגיש שום שינוי או תופעות לוואי מאז ששמתי את החומר הזה בדלתות - גם לא ריחות(גם ככה אני מסטול טבעית).

ג. ההזמנה הבאה שלי של חומר איטום הוא באמת סקונד סקין דאמפליפייר.

הפזקר נחמד בשביל ההתנסות והלמידה - אני אחליף אותו במהלך השנה הקרובה.

בו נאמר שאם הוא יפול - מה שלא נראה שהולך לקרות בכלל בזמן הקרוב לפי איך שהחומר נתפס על הדלת - אני פשוט אחליף אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אמנם אטמתי עם הפזקר, אבל אם לא הייתי בטוח שאת הרכב אני אמכור, הייתי אוטם עם דיינמאט.

אגב, לא כל הרעשים נעלמו.

ניב

לא חותם

פורסם

גם אם תאטום עם דיינאמאט לא כל הרעשים יעלמו.

חומרי הבידוד לרכב לא מטפלים ברעשים שנגרמים מחפצים קטנים בתוך הדלת כמו הברזלים של המנעול וכו'... הם מטפלים בכל מה שבא במגע עם הפח עליו הם מודבקים.

אם יש לך משל רעש מה"צ'ופצ'יקים" מהפלסטיק של מנעול הדלת (מבפנים - אלה שעולים ויורדים עם הנעילה המרכזית) - אתה צריך לבודד אותם עם פיסת ספוג קטנה - הם תמיד ירעישו בלי שום קשר לדיינמאט ושאר ירקות.

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש , סחטיין על ה opus , סוף סוף אדם שמבין עניין

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

לדעתי נסה להשיג את הסטנד לטוויטר מהסטים של מורל, יש סטנד בערכה שיותר יתאים לך (אחד שעומד) אם למישהו יש אחד לתרום לך באחד המפגשים וזה יתאים זה יכול להיות יותר יפה ומכוון לאוזן =]

• תוכן חדש...