Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום

עם אני מגביר בשיטת הבי אמפינג מה קורה עם היציאות המקוריות של הרדיו דיסק האם הם גם משתנות או נותנות פול ריינג?

והעם כדאי לכבות את המגבר הפנימי של הרדיו דיסק מה ההשלכות של זה יתרונות חסרונות?

עוד שאלה עם יש לי סאבים ששתיהם שני סלילים אך האחד שני סלילים של 4 והשני שני סלילים של2 מה ההתנגדויות הסופיות שאני יכול לקבל והעם זה מומלץ?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אם אתה מתכוון להגביר את הקומפוננט ע"י כך שאתה נותן שתי הגברות שונות לאותו קרוס אז אתה יכול פשוט לתת "פול רנג'" לטווטר ואת המיד וופר לחתוך כפי שאתה מעוניין (אתה יכול גם לחתוך את הטווטר כפי שאתה חותך את המיד אם תרצה). אין צורך להשתמש בקרוס מה HU כי גם ככה האות תעבור סינון ע"פ הקרוס הפאסיבי.

בנוגע להתנגדות - זה הכל תלוי איך תחבר את הסאב בעל שני הסלילים בעצמו ואח"כ כיצד תחבר את שני הסאבים.

לדג' - אם תחבר את שני הסלילים בטור אתה למעשה תקבל התנגדות של 4 אוהם לוופר, ואז אם תחבר את שני הסאבים בטור תקבל התנגדות של 8 אוהם, לעומת זאת אם תחבר אותם במקביל תקבל התנגדות כוללת של 2 אוהם.

דג' שניה - אם תחבר את שני סלילי הסאב של הסאב בעל שני הסלילים במקביל אז תקבל התנגדות של 1 אוהם לסאב זה. לאחר מכן את תחבר את שני הסאבים בטור תקבל התנגדות של 5 אוהם.

לעומת זאת אם תחבר אותם במקביל תקבל התנגדות של 0.8 אוהם.

זה הכל תלוי לאן את מחבר אותם, במידה ואתה מתכוון לחבר אותם לאותה יציאת מגבר המטרה היא לראות מה ההתנגדות הכי נמוכה שבה יכולה לעבוד היציאה וע"י כך לנסות להתאים את הוופרים להתנגדות הכי נמוכה שהמגבר יכול לעמוד בה.

לגביי "כיבוי המגבר הפנימי", בוא נגיד שהמון אנשים מתלהבים ממכשירים שכוללים את האפשרות הזו, ת'כלס בשטח זה שטויות. אם אין צרכן מהמגבר הפנימי אז לא תהיה לו השפעה.

אני בטוח שאין אדם שיוכל להצביע על הבדל כאשר המגבר הפנימי כבוי או פועל.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

התשובה שלי קצת לא מדוייקת לגביי ההתנגדויות..שמתי לא שאמרת שסאב אחד הוא בעל שני סלילים של 4 אוהם..אני התייחסתי אליו כבעל סליל אחד של 4 אוהם.

אם המצב כך יש לך יותר אפשרויות.

פשוט תגיד לאן ואיך אתה מתכוון לחבר אותם ואני אנסה להתאים לך כיצד לחבר אותם.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אני התכוונתי שאני יגביר בבי אמפינג סט קומפוננט על מגבר 4 ערוצים

השאלה היא כזאת כאשר אני מגביר סט בבי אמפינג השליטה על היציאות הקדמיות הופכת לטרבל והאחוריות למיד

אז אני אומר מה קורה ליציאות של הרדיו דיסק לא הRCA האם הם מושפעות גם מהבי אמפינג או ממשיכות לתת פול ריינג

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

:mm_yeah:

כמו שרשום בלינק - בי אמפינג עובד על חוטי הרמקולים בפיוניר 9650. אני יודע שב 9855 הוא לא משפיע על יציאות הרמקולים אלא רק על ה RCA.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...