Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כרגע מחובר לי מגבר ארבעה ערוצים לרדיו-דיסק של קנווד דרך כבל RCA אחד.

הכבל מחובר בצד של הרדיו-דיסק ליציאת ה - RCA היחידה שיש בו, ובצד של המגבר מתפצל לשתי יציאות RCA (זוג לימין וזוג לשמאל).

בצורת חיבור זו איני יכול לשלוט על ה - FADER.

האם אני יכול לחבר את המגבר במקום ליציאת ה - RCA של הרדיו-דיסק ישירות ליציאות של הרמקולים? (אם כן, אני אוכל לשלוט ב - FADER)

תודה מראש, גל.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

השאלה היא האם לרדיו דיסק שלך יש יותר מיציאה אחת להגברה.

אתה תוכל לבצע זאת עם רדיו דיסק בעל 2 יציאות ומעלה בלבד, או עם מגבר שיש לו כניסות שנקראות:

HIGH LEVEL INPUT

שזה אומר להעביר את חוטי הרמקולים מהרדיו דיסק אל המגבר - כתחליף ליציאות RCA.

פורסם

אם כך אינך יכול לבצע את אשר חשבת.

לא מבחינת הרדיו דיסק ולא מבחינת המגבר (שאין לו כניסות היי-לבל)

"קומבינה" אחרונה אם אתה ממש מתעקש, יש מתאמים שממירים את יציאות הרדיו דיסק (של הרמקולים)

ליציאות RCA.

1. הם יקרים.

2. צפה לבעיות רעשי אלטרנטור קבועות.

פורסם

תודה על העזרה, אני אשאר עם הקיים.

אין לי בעיה לחיות ללא שליטה על ה - FADER.

Peugeot 206 XS

פורסם

אגב, אם אתה מעוניין ב FADE אבל שלא תשנה אותו כל רגע, כל שעליך לעשות זה לכוון את הגיין

של כל זוג ערוצים במגבר לפי איך שנוח לך לשמוע איתו.

פורסם

אם כבר מדובר בFADER יש לי שאלה קטנה שאני אשמח לקבל תשובה עליה

מה היא עושה?:|:| אמרו לי שאם היו לי רמקולים אחורייים וקדמיים, אז הייתי יכול להעביר את הסאונד רק לאחורה או רק לקדימה או לשחק עם זה? זה נכון?

פורסם
אגב, אם אתה מעוניין ב FADE אבל שלא תשנה אותו כל רגע, כל שעליך לעשות זה לכוון את הגיין

של כל זוג ערוצים במגבר לפי איך שנוח לך לשמוע איתו.

את זה אני עושה כיום, אבל מכיוון שאני עדיין בשלב ה - Fine Tuning (כן, למרות שמדובר במגבר פשוט), אז הרבה פחות נוח לכוון במגבר, לחזור לכיסא הנהג, לחזור למגבר, לחזור לכסא ושוב ושוב עד לתוצאה הרצויה.

לא נורא, יש דברים גרועים יותר, כמו תולעת בתפוח... :lol:

מה היא עושה?:|:| אמרו לי שאם היו לי רמקולים אחורייים וקדמיים, אז הייתי יכול להעביר את הסאונד רק לאחורה או רק לקדימה או לשחק עם זה? זה נכון?

בערך, יכולת לקבוע את היחס בין האחורה לקדימה, וכן, גם להשתיק אחד מהם (אבל למה?).

Peugeot 206 XS

פורסם

בדיוק, נכון מאוד!!!

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...