Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי היום רנו קליאו אוט' שנת 2000 נהגתי איתה חצי שעה וחניתי.

ירדתי לפני מספר דקות לקחת משהו מהאוטו ושמתי לב לנורה אדומה מהבהבת בלוח המחוונים

בשורה של STOP/SERV. כשהדלקתי את המנוע הנורה הפסיקה להבהב אבל ה - STOP הודגש באדום.

מישהו בבקשה יכול לומר לי מה הבעיה? אני ממש בלחץ.

תודה מראש.

פורסם

היי חיפאית

:smile:

דבר ראשון תתחדשי.

עצה ראשונה שלי היא לפתוח את החוברת של הרכב ולבדוק בדיוק מה הנורה אומרת (במידה והחוברת בידיך).

עוד עצה שלי היא שתקחי את האוטו לטיפול במוסך מורשה. אני יודע שבד"כ זה המשמעות של המנורה הזאת. כנראה בעל הרכב לפניך לא היה עושה טיפולים קבועים לרכב.

שלום,

רכשתי היום רנו קליאו אוט' שנת 2000 נהגתי איתה חצי שעה וחניתי.

ירדתי לפני מספר דקות לקחת משהו מהאוטו ושמתי לב לנורה אדומה מהבהבת בלוח המחוונים

בשורה של STOP/SERV. כשהדלקתי את המנוע הנורה הפסיקה להבהב אבל ה - STOP הודגש באדום.

מישהו בבקשה יכול לומר לי מה הבעיה? אני ממש בלחץ.

תודה מראש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ערב טוב !

שום לחץ זאת נורית חיווי למשבת מנוע "יענו" אימובילייזר .

בפתיחת סויץ אמורה להידלק ולהיכבות

אם מפתח לא מזוהה (לא משדר ,תקול או תקלה ) היבהוב מהיר

היבהוב איטי כלומר מערכב דרוכה סויץ סגור תפקוד תקין לחלוטין .

לא להיבהל לאחר סגירת סויץ כל עוד לא נפתחה דלת הנהג ניתן להפעיל את החלון החשמלי של הנהג לאחר פתיחת דלת נהג מופסקת אספקת המתח .

בברכה !

KamiTech

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי רנו קליאו בי 2001 נדלקת לי נורה צהובה של ריבוע עם סליל והרכב נותן לפעמים טורים גבוהים או נמוכים הרכב נכבה גם בעמידה וגם בנסיעה על הילוך שני. מישהו יודע מזה הנורה הזו?:roll::?:

רון:idea:

• תוכן חדש...