Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי הייתם צריכים להזמין לצפות את כולם ולא לעשות אירוע סגור, לפי דעתי לכל אירוע מוטורי שיש בארץ צריך כמה שיותר פרסומת כדי להראות שיש פה תרבות מוטורית ושיש לה דרישה וזה לא משהו מחתרתי של כמה חוליגנים.

בכל אופן קבלו ח"ח על היוזמה והארגון!

אמת לפעמים עדיף אירוע שטק כזה גם מבחינה בטיחותית הרי זה לא מקום מסודר כמו מסלולים עם גדר וכל זה וגם מבחינה שאני מאמין אם היו המון צופים והרבה בלגאן לא הייתי עושים כל כך הרבה מקצים

בכל אופן היה אירוע מעולה תודה לכולם על הארגון

ודרך אגב שני ההונדות שזכו היו אדומות ...:wink:

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

שלום שלום

שנים שלא אמרתי כאן שלום

אז שלום :lol:

וגם התייחסות למה שאמר מייקי -

אמת לפעמים עדיף אירוע שטק כזה גם מבחינה בטיחותית הרי זה לא מקום מסודר כמו מסלולים עם גדר וכל זה וגם מבחינה שאני מאמין אם היו המון צופים והרבה בלגאן לא הייתי עושים כל כך הרבה מקצים

מעט צופים זה סבבה אבל והאמת היא שברמה הבטיחותית, 40+ איש שעומדים 15 מטר מדריפט של "כמה" קמש"ים -

dscn35948dk.jpg

- יכול גם להסתיים מאוד רע :roll:

כשנתחיל את אליפות ה D1 נדאג למספיק ספייס גם לטעויות (ויהיו -)

סופ"ש רגוע חברים,

דודי.

.Dudi M

פורסם

מעט צופים זה סבבה אבל והאמת היא שברמה הבטיחותית, 40+ איש שעומדים 15 מטר מדריפט של "כמה" קמש"ים -

dscn35948dk.jpg

- יכול גם להסתיים מאוד רע :roll:

דודי.

דודי חברי היקר,

בשביל להכניס תמונה מדהימה לא צריך דווקא להשמיץ...

אני אסביר,

הצילום הוא ממש בנקודת ההתחלה בגלל זה זה נראה קרוב לעמדת הצופים,

בכל שאר המקצה אין שום קרבה לצופים,גם לא בסיום !!!

ובמיוחד שאתה היחד שעשה דריפטים שם, חוץ ממך כולם עשו ג'מקאנה...

אלי

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
דודי חברי היקר,

בשביל להכניס תמונה מדהימה לא צריך דווקא להשמיץ...

אני אסביר,

הצילום הוא ממש בנקודת ההתחלה בגלל זה זה נראה קרוב לעמדת הצופים,

בכל שאר המקצה אין שום קרבה לצופים,גם לא בסיום !!!

ובמיוחד שאתה היחד שעשה דריפטים שם, חוץ ממך כולם עשו ג'מקאנה...

אלי

חס ושלום להשמיץ אלי... זה כבר הרבה זמן שלא נהנתי כל כך באירוע מוטורי,

והיציאה באה באמת ממקום טוב וביקורת בונה (לארועים הבאים של שנינו ד"ר -)

עמדת הצופים (מצלמות/מרשלים/אורחים ונהגים) עמדו בול על נקודת ההתחלה,

ובסיום באמת ואין קרבה לקהל אבל כשאתה מגיע לסיים בפול גז יציאה מהשקיין ומטרים ספורים 90 מעלות, משאר הרכבים החונים וממתינים לעלות למסלול. מסומן באדום בתמונה של Gera -

end8kn.jpg

בדרייב ארט האחרון, לא היו כל כך הרבה אנשים (אירוע סגור וטוב שכך) אז הפורמט עדיין היה בגבול הטעם הטוב...

בD1 שנרים (בקרוב אני ואתה ב"ה-) בגלל כמות האנשים הצפויה, נשמור מספיק קלירנס מהקהל ומהרכבים החונים. סתם להפיק לקחים מהעבר לא השמצות

:wink:

.Dudi M

פורסם
FISH :)

יאללה , תארגן אירוע כזה.

והפעם פתוח.

בכלל לא בלאגן.

ליביו

הלוואי שהיה לי זמן כרגע, אולי אני יוכל להיתעסק אם הפקה עוד חצי שנה...

חוץ מיזה שאתה לא תוזמן בכל אופן, בזמן האחרון פיתחתי שינאה כלפי כל מי שיש לו 306 ספורטיבית :-P

פורסם

שאלה לגבי ה m cope שימו לב למידת הצמיגים הקדמיים והמידה האחורית, האם זה חוקי ובטיחותי?

שתי מידות שונות לגמריי?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זה בהחלט נפוץ למדי שברכבי הנעה אחורית הצמיגים האחוריים רחבים יותר מהקדמיים בשביל להוריד את הכוח טוב יותר.

פורסם
שאלה לגבי ה m cope שימו לב למידת הצמיגים הקדמיים והמידה האחורית, האם זה חוקי ובטיחותי?

שתי מידות שונות לגמריי?

אלו הן המידות צמיגים המקוריות של הרכב!

ככה זה במכוניות הנעה אחורית חזקות מאוד, בד"כ שמים מאחורה צמיגים רחבים במיוחד שיוכלו להחזיק את הזנב הסורר ..

יוגב

פורסם

שתי מידות שונות לגמריי?

שונות לגמריי.

הג'אנטים שבתמונה הם 19 אינצ' מקדימה (מאפסנים דיסקים של 355mm על קאליפרים 10 בוכנות לגלגל-)

וה 17 (המקוריים) שנעולים על צמיגי דריפטינג מאחור.

בכוונה ובתכנון מוקדם, העמסתי על רכב נוסף את הסט האורגניל לשימוש באירוע.

חוקי - לא לנסיעה בכבישים ציבוריים (דיינו רשום בניירות 19 גם מאחור אז לא מערבבים אצלנו עם הרשויות חלב ובשר -)

בטיחותי - בהקשר הנכון (דריפטינג-דיי) למה לא?

:lol:

.Dudi M

• תוכן חדש...