Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להזכירך:

אתה מבין את הכוונה שלי? אני בא בשביל ליהנות מרכבי אספנות, ולא לראות איזה ערסון עם המזדה 3 של אבא עם מדבקות "ריגר טיונינג" עושה פוזות על חברים שלו, את זה אני רואה כל יום בכביש.

הזלזול שלך לא במקום, רק עפ"י מה שאתה כותב אפשר להבין שיש פה מקום של סטיגמה, כאילו שכל משפר רכב הוא בעל מזדה 3 של אבא עם מדבקות על הרכב...

אההה....והוא חייב להיות ערסון , נכון?

אגב, אינני יודע בן כמה אתה, אבל במידה ואתה צעיר מכדי לזכור מה היה פעם(אני יודע שאני צעיר מידי..) אתה יכול לשאול את החברים המבוגרים יותר בפורום.

כי למשל אבי בשנת 72 רכש מוסטנג שנת 68' לבנה, היו חושבים שהוא ערס, אומנם פעם קראו לזה "פרחחים" או "פושטקים" אבל הכוונה היא זהה.

שוב כפי שכבר אמרתי לפני זה.

אין פה מקום של זלזול ,כעס או שנאה.

תהיו קצת יותר קלילים ותזרמו עם העניין, סה"כ כולם באים מאותו מקום של אהבה לרכבים, כל אחד ו"הסטייה" שלו.

תשאירו את הזלזול בצד,

שבוע נפלא,

ניר

under construction..

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מר' מפלצת ירוקה, תקרא את ההמשך של מה שכתבתי.

אני לא עושה הכללות, אני מדבר על אנשים ספציפיים
אני מזלזל רק באנשים ספציפיים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לדעתי ההודעה שלך לא ממש במקום!

קודם כל פורום רכבי האספנות נועד לאספני רכב עתיקים (נו לא כאלה עתיקים אלה ישנים), אנשים שאוהבים את הרכבים ובתכלית הפורום נועד לאספנים, אספני הרכב הללו מטרתם לרוב לאסוף ולשמר רכבים ישנים.

זה שהם מארחים אותנו זה כבר טוב ותודה רבה להם על זה! לדעתי המטרה הראשונית של הפורום לא כללה שיפורים אבל משפרים גם רכבים ישנים ויש גם רכבי ספורט ישנים (ומדהימים) ולכן הדרכים מצטלבות.

כמו כן לאנשים פה יש ידע עצום הרבה יותר ולמשל אני מכל הפורומים שרק יכולתי לשאול בהם על הספרינט שיש ברשותי, דווקא פה קיבלתי הכי הרבה מידע.

חוץ מזה אף פעם לא ראיתי ממש זלזול ברכבים משופרים, אני רואה יותר זלזול ברכבי אספנות מאשר במשופרות ישנות. מי שמזלזל ברכבי אספנות באמת לא מקומו פה אבל מי שמזלזל ברכבים משופרים יש לו עוד מקום פה (ועד כמה שזה ישמע אגואיסטי או משהו זאת האמת)כי התכלית המקורית של הפורום שונה!

אז תודה לכל אנשי הפורום על האירוח! אני למשל אוהב יותר רכבי אספנות עם קצת ספורטיביות או פוטנציאל אבל לא מזלזל ברכבים שאנשים אוהבים ואם כבר מזלזל אז מנסה לא להראות את זה בפומבי לאותו אדם.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

התאפקתי, התאפקתי, אבל בכל זאת בורח לי.

הרעיון הוא שלא מסתייגים מסוג הרכב אלא מסוג הבן אדם. אם תכתוב דברים מענינים בנימה ידידותית ובוגרת, תמצא אוזן קשבת. אם תעצבן מההתחלה, אף אחד לא ירצה לדעת מה אתה חושב.

אני מבין שלדעתך תאורה צבעונית מתחת לאוטו, ומערכת קול של בניני האומה בבגאז' זה "שיפור". יכול להיות שאני גם אבין פעם למה אתה חושב כך, אבל אתה לא נותן לי צ'אנס כי אתה דורש במפגיע הכרה בצדקת השקפתך מבלי שהעלת שום טיעון משכנע.

בקיצור, אל תיקח את זה קשה. תסביר לנו לאט ובחיוך, ואולי נקבל (או שלא).

נמרוד

פורסם

תיקון קטן נימרוד. ביניני האומה כבר לא קיים...השם היום מרכז הקונגרסים העולמי המערכת נישארה אותה מערכת...וכאשר בורח לך יש כדורים מיוחדים במח' הגסטרו.....:lol: כל השאר אמת - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

נמרוד אתה התנסחת כרכבי ערסים...

למה ערסים\עבריינים\קרימנאלים\כל חיה אחרת לא יכל לנסוע בפורד LTD פעם?

אני בטוח שלא היה חסר ואם לא ערסים אז בטוח איזה PIMP.

פורסם
נמרוד אתה התנסחת כרכבי ערסים...

למה ערסים\עבריינים\קרימנאלים\כל חיה אחרת לא יכל לנסוע בפורד LTD פעם?

אני בטוח שלא היה חסר ואם לא ערסים אז בטוח איזה

PIMP.

נקודה מעניינת

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
לדעתי ההודעה שלך לא ממש במקום!

קודם כל פורום רכבי האספנות נועד לאספני רכב עתיקים (נו לא כאלה עתיקים אלה ישנים), אנשים שאוהבים את הרכבים ובתכלית הפורום נועד לאספנים, אספני הרכב הללו מטרתם לרוב לאסוף ולשמר רכבים ישנים.

זה שהם מארחים אותנו זה כבר טוב ותודה רבה להם על זה! לדעתי המטרה הראשונית של הפורום לא כללה שיפורים אבל משפרים גם רכבים ישנים ויש גם רכבי ספורט ישנים (ומדהימים) ולכן הדרכים מצטלבות.

כמו כן לאנשים פה יש ידע עצום הרבה יותר ולמשל אני מכל הפורומים שרק יכולתי לשאול בהם על הספרינט שיש ברשותי, דווקא פה קיבלתי הכי הרבה מידע.

חוץ מזה אף פעם לא ראיתי ממש זלזול ברכבים משופרים, אני רואה יותר זלזול ברכבי אספנות מאשר במשופרות ישנות. מי שמזלזל ברכבי אספנות באמת לא מקומו פה אבל מי שמזלזל ברכבים משופרים יש לו עוד מקום פה (ועד כמה שזה ישמע אגואיסטי או משהו זאת האמת)כי התכלית המקורית של הפורום שונה!

אז תודה לכל אנשי הפורום על האירוח! אני למשל אוהב יותר רכבי אספנות עם קצת ספורטיביות או פוטנציאל אבל לא מזלזל ברכבים שאנשים אוהבים ואם כבר מזלזל אז מנסה לא להראות את זה בפומבי לאותו אדם.

עמית.

אדוני לא מובן, אולי יסביר את עצמו.

תודה מראש על הסבלנות וההתחשבות.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
שלום.

מאד מפריע לי הזילזול של כמה מכותבי הפורום הזה כלפי רכבים משופרים .

לא פעם (ולא רק בשירשור לגבי הסרט "cars") כונו בעלי הרכבים הללו וכמו כן הרכבים עצמם

במגוון שמות כגון ערסים וכו...

אני לא מבין מה הבעיה ולמה הסטיגמות?

הרי זה יוצר נתק סתמי אותם חברי פורום שמתבטאים כך לא היו רוצים שבעלי הרכבים הללו יקראו להם בשמות כגון חטייארים , בעלי גרוטעות וכו...

יוצא לי לגלוש באתרים ופורמים של רכבים משופרים וספורטיבים בארץ ותמיד הם מבעים הערכה כלפי רכבי אספנות.

אז שימו לב.

אשמח לשמוע עוד דעות בנושא.

דעתי היא שאיש איש באמונתו יחיה. לא אוהבים אותך? אל תשאר.

סה"כ עד עכשיו לא ראיתי מכוניות ממועדון החמש עושות פוזות ו"דריפטים" במפגשים של משופרות.

כן ראיתי "משופרות" או יותר נכון מאותגרות ע"י ילדים בני 18 מפריעות!!! למפגש מועדון ה5.

STI 2004

פורסם

יש לי נטייה לחפור במיוחד כשאני אחרי עבודה... הבחירה שלך כרגע היא או לנסות להבין את מה שחפרתי או לעזוב...

אני אנסח את עצמי יותר טוב בהזדמנות.

הכוונה העיקרית היא שהפורום במקור מיועד לרכבי אספנות, כתפיסה נורמלית רכב אספנות הוא רכב ישן ופשוט, פה מגיעות המשופרות שהופכות את התפיסה הזאת. לא חייב להיות פה כבוד למשופרות, זה לא פורום של משופרות ובעצם הפורום מארח את דעתם של בעלי המשופרות.

זה הכל... תנסה להבין ולהפנים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...