Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכיב שקשור למערכת הדלק (גולף 92 1300).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם

צילמתי אותו, הסבר קל, זה רכיב שמקבל דלק דרך צינורית הדלק המתחברת למסנן הדלק, וביציאה שלו, יוצאת צינורית דלק שהולכת לקרבורטור, הרכיב הזה מורכב על הראש מנוע, והוא מטפטף שמן באופן קבוע,

והוא מטפטף בין החלק הכסוף לחלק המוזהב, צריך להחליף את הרכיב הזה, ואני לא יודע את שמו, שהלכתי לחנות חלפים הוא אמר לי זה ווקום ואפשר למצוא את זה רק במקום שמתעסק עם קרבורטורים,

ומישהו אחר אמר לי שזה משאבת דלק,

השאלה איך קוראים לרכיב, ואיפה אפשר להשיגו.

תודה

תמיר

פורסם

אם אני לא טועה אז זו משאבת דלק מכאנית.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אם אני לא טועה אז זו משאבת דלק מכאנית.

אכן... זוהי משאבת דלק מכאנית..... היא מונעת ע"י תנוך נוסף בגל הזיזים.

קו---------------------------------------

פורסם

ואכן זוהי משאבת הדלק, ולרוב נזילת השמן, היא בין בסיס המשאבה לאטם הבקלית המרחיק אותה , מראש המנוע, לעתים פרוק המשאבה, והחלפת אטם בים המשאבה לבקלחת, מריחת המשטח בסיליקון אדום מספקת, ואינה דורשת את החלפת המשאבה,, יש לציין שאצלך ניראת המשאבה שנוזל ממנה, דלק, ואם כן ריח דלק חריף, אמור להיות בתא המנוע, והדבר מאד מאד מסוכןף כי מיקום המשאבה הוא צמוד מאוד לאחד הפלגים, וניצוץ אחד מספיק על מנת לשרוף את הרכב, מכאן קשה לדעת האם אכן המשאבת דלק נוזלת דלק,או מזיעה משמן מנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

Guest תמיר .א.
פורסם

אני יחדד את דברי,

* לקחתי דגימה של הנוזל שנוזל מין המשאבה, וניסיתי להציץ אותו, והרחתי אותו, לא היה לו ריח של דלק והוא לא נידלק, מיפה הסקתי שזה שמן, גם בגלל צמיגותו.

ואם זה היה דלק המקום שעליו נזל הנוזל שבורח מין המשאבה היה יותר נקי ולא צמיגי ושחור.

לכן זה שמן.

* בין המשאבה לראש אין נזילה, המשאבה בנוייה משני חלקים, שמתחברים כמו שאמרתי קודם, החלק הכסוף והחלק המוזהב יותר, בינהם מתרחשת הנזילה, זאת אומרת זה חלקים שאמורים להיות מחוברים ביחד כבר שקונים את החלק, ובינהם יש נזילה, לכן החלק הזה לא תקין יותר.

לכן המשאבה לא תקינה.

נחזור לשאלה המקורית שקיבלתי חצי תשובה, אם זה משאבת דלק, איפה אני רכיב כזה חדש? במקור לחלפי רכב, או "במכון" לקרבורטורים?.

תמיר.

• תוכן חדש...