Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

מדובר בפולקסווגן 1600 אוטומאט 2001 מוסבת לגז (אם יש קשר לבעיה...).

נתחיל מזה שכן היתי במוסך מורשה של פלוץ-ווגן, והם חוץ מלנקות לי את בית המצערת לא עשו כלום כי לא איתרו שום תקלה בשני המחשבים שברשותם. (בראשון לציון באזור תעשייה ישן).

הבעיה היא: כאשר המנוע קר,עמד הרבה שעות ולא התניעו אותו,ההתנעה מתבצעת (בליווי רעש חריקה מוזר שנמשך כשנייה אחת) ,הטורים עולים ל-2 פתאום הם מתחילים לצנוח המנוע מתחיל לגמגמם,מוציא רעש כאילו מקרטע וכובה. בנוסף לזה נדלקת לפעמים הנורית של הנוזל.אך הקטע הוא שהנוזל נמצא בדיוק בקו מתחת למקסימום, כלומר לא חסר מים בוודאות. ואין מצב שהמים חמים כי המנוע קר.

לכן אנו נאלצים להתניע את האוטו עם לחיצה על דוושת הדלק, ולחמם את המנוע.כלומר להחזיק את הטורים באיזור 2 סל"ד במשך כחצי דקה עד שחום מנוע מתחיל לעלות ואז האוטו מפסיק לקרטע ונוסע רגיל.

חשוב להגיד שאין בעיות בסחיבה/נסיעה . האוטו נוסע רגיל גם על דלק וגם על גז. תצרוכת דלק 1:11 משולב. (גז 1:10).

האם מישו יכול להמליץ לי על מקום באיזור המרכז שיוכל לפתור לי את התקלה?

או הבעיה בצ'וק חשמלי? או אולי בחיישן חום? למרות שעשו לי בדיקה בשתי המחשבים.

תודה ולילה טוב.

פורסם

שים פחית 44K על מיכל מלא. סע עד שתסיים את המיכל ואם יעבור מה טוב, ואם לא , יש צורך בבדיקה מקיפה.

יתכן וזה לא יעזור לתופעה זו, אך זה מומלץ מבחינתי בכל אופן.

תקלה כזו , אמורים במוסך מרכזי לפתרה. לא יתכן שרכב בבוקר וכל בוקר יעשה בעיה ולא יפתרו לך את הבעיה.

במכוניות אלה, יש בעיות עם חיישני הטמפ' אבל להחליף על עיוור אני לא ממליץ, יש לבדוק זאת.

יש לבדוק בקיצור הכל. מע' הזרקה והצתה על כל מרכיביה.

יש לוודא שנושא התקנת הגז לא השפיע איכשהו על המערכת הרגילה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

השימוש בפחית K44 הוא אצלנו באופן קבוע כל טיפול (15 אלף).

האוטו מוסב לגז כבר שנה. הבעייה הופיעה לפני חודש. והייתה בדיקה לפני כמה זמן במוסך שהתקין לנו את המע'. אני רק מדגיש שההסבה בוצעה באקו-דרייב. כך שיש להם ניסיון בעניין.

האם יש המלצה למכון לאבחון מסויים באיזור המרכז?

וכשהיתי במוסך המורשה הם בדקו גם מע' הזרקה.

בקשר לתשובתך דני, האם החיבור למחשב שחיברו לי את הרכב לא בדק את תקינות חיישן הטמפ'?

(רק אם אפשר לציין באמת, בזמן האחרון שמתי לב שהחץ של הטמפ' באוטו עובר מעט את החצי. פעם זה לא היה ככה, הוא לא היה עובר את החצי גם לא במילימטר)

פורסם

דני חג שמח,

לא נראה שהבעיה שלו היא תוסף K44.הצעתך השניה בקשר לחיישן הטמפ',מקובלת עלי.

אבל יש בעיה והיא, הוא כתב: "נתחיל מזה שכן היתי במוסך מורשה של פלוץ-ווגן, והם חוץ מלנקות לי את בית המצערת לא עשו כלום כי לא איתרו שום תקלה בשני המחשבים שברשותם. (בראשון לציון באזור תעשייה ישן)." לכן אין מנוס מלבדוק את החיישן ידני, בצורה הבאה.

לפרק את החיישן, לטבול במים בטמפרטורות שונות, ולבדוק התנגדות.

אני הייתי מתמקד בשלוש הראשונות,משום שהבעיה מופיעה במנוע קר.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שני דברים:

1. תחליף קודם כל מכסה מפלג. אצלי היתה בעיה דומה (התנעה קשה עד בלתי אפשרית, לאחר החימום נסיעה כאילו כלום לא קרה) וגם אני שברתי את הראש מה זה יכול להיות. לא יאומן איך בהשקעה כל כך קטנה נפתרה בעיה כל כך מעצבנת.
  2. הבעיה עם חישן מפלס המים היתה גם בבורה של אבא שלי (אותה שנה ומנוע). נסה לנקותו, אם זה לא יעזור אזי אין לך מנוס מהחלפתו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...