Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה תפקידו של הרגולטור שבא לפני משאבת הדלק בסובארו לי DL93 ? ומהו בכלל רגולטור?

תודה לעונים.

פורסם

הוא בא אחרי משאבת הדלק, המשאבה המקורית עובדת על פולסים, ולכן הרגולטור הזה מונע מצב שיגיע יותר מידיי או פחות מידיי דלק בפעם אחת.

החלק עצמו אין בו כלום בעצם, כניסה ויציאה,ובאמצע מעיין מיכל בצורת גליל קטנטן שאין בו כלום.

זה לא ממש רגולטור.

פורסם

רגולטור = מייצב או וסט לחץ דלק . תפקידו לוסת את לחץ הדלק ולהחזיר עודפים למיכל הדלק.

שבוע טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

רגולטור =בעברית וסת לחץ דלק .

כמו שאמר קודמי יצחקי זה אמור לווסת את לחץ הדלק ולהחזיר עודפים למיכל דלק , והוא דואג שהלחץ בחנוכיה של הדלק תשאר קבועה לפי מה שהיצרן הגדיר לה להיות , במכוניות בנזין זה לרוב 2.5-3 באר ובמכוניות דיזל זה לחץ יותר גבוהה אבל אני לא יודע במדויק מהו .

• תוכן חדש...