Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבירים לצירקולציה פנימית ומפעילים מזגן הי הי הי. וברצינות פותחים חלונות ומתחילים לנסוע מפעילים מזגן על מקסימיו וסוגרים את החלונות כאשר המזגן מתחיל לקרר. יש לזכור כמה שהרוח במאורר של המזגן חזק יותר עוצמת הקור חלשה יותר.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

מחנים אותו בחניון מקורה.

אם בכ"ז הוא חונה בשמש - פתחי את כל החלונות כשאת נכנסת לרכב.

כשהרכב חונה בשמש הטמפ' בו מגיעה אפילו ל-70 מעלות.

הפעלת המזגן לא תעזור מייד, ופתיחת החלונות תוריד את הטמפ' במהירות ב-40 מעלות (עד להשוואה עם הטמפ' החיצונית).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אופציה 1: משאירים חריץ קטן בחלון אחד או שניים - יוריד את הטמפרטורה ברכב באופן כללי בכמה מעלות.

אופציה 2: כשפותחים דלת, לא נכנסים מייד, ואחרי הכניסה פותחים חלונות, מתחילים בנסיעה, מפעילים מזגן (בסירקולציה פנימית), מחכים דקה שתיים וסוגרים חלונות.

אופציה 3 (וברורה): לחנות בצל ועם כיסוי.

אגב לידע כללי: צבע הרכב אינו משפיע על הטמפרטורה הסופית ברכב אלא רק על המהירות שבה הטמפרטורה עולה. בניסוי שנערך וקראתי עליו איפשהו, זו היתה המסקנה. אגב דווקא רכב בצבע אדום היתה בו טמפרטורה גבוהה יותר בכמה מעלות (קרני אינפרא אדום..בלה בלה...חום...)

פורסם

1. מחנים בצל

2. שמים כיסוי בשימשה הקידמית

3. כיסוי לכל הרכב

4. לפני התיישבות בכיסא הנהג, פתיחה של כל דלתות הרכב על מנת לתת לאוויר החם להתנדף מפנים הרכב

5. מכניסים פולניה לתוך הרכב משב הרוח הקריר והצונן מנטרל סאונות טורקיות :-P

פורסם
5. מכניסים פולניה לתוך הרכב משב הרוח הקריר והצונן מנטרל סאונות טורקיות :razz:
זה גדול
:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אי אפשר להלביש בכל מקום שאליו נוסעים את הכיסוי.

והוא לא מוריד משמעותית את מידת החום ברכב. אני אישית לא מרגיש הבדל ניכר.

פורסם

היו פעם מאווררים מופעלים ע"י תא סולארי שתופסים אותם בין החלון וה"משקוף" שלו והם מחליפים את האויר בזמן שהרכב חונה (שמים 1-2 למכונית, כדאי להתעניין בחנויות אביזרים).

כמו שאמרו, הפתרון הכי טוב זה לפתוח חלונות בתחילת נסיעה לפחות במשך הדקות הראשונות. אם יש כסא תינוק חשוב מאד לכסות אותו כדי למנוע מצב של כוויות מחלקי המתכת (אבזמים).

באוטו שלי יש פטנט חביב ביותר: לחיצה כפולה על השלט בזמן הפתיחה פותחת את כל 4 החלונות.

פורסם
עד שגונבים אותו ולא נשאר יותר כיסוי 4 עונות.

שלשום קניתי כיסוי 4 עונות ויש בו אפשרות למניעת גניבה: קיימות 2 רצועות שאתה מכניס לדלת תא המטען, אם אתה רוצה לגנוב ומושך בכוח הכל עלול להיקרע.

ודרך אגב,כיסוי 4 עונות כן עוזר, גם שומר על פנים הרכב מפניי דהייה (פלסטיקים וריפודים) גם מותיר טמפרטורה נעימה ברכב, וגם מגן על צבע הרכב והגומיות (ואם הוא ממש גדול אז גם על הצמיגים).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

KOBOS , במשך שנה שלמה עם רכב אדום, ריפודי עור וקטיפה וידית הילוכים מאלומיניום , שמתי רוב הזמן כיסוי 4 עונות על האוטו.

בפעמים שלא שמתי - תאמין לי שהרגשתי בהבדל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עד שגונבים אותו בפעם השלישית. :x

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יולי יש לך פורד פוקוס ?

טיפ לכל בעלי הפוקוסים [גם החדשות]

ברגע שלוחצים בשלט על פתיחת דלתות רצוף למשך 4~5 שניות כל 4 החלונות יורדים.

כנ"ל לגבי נעילה [כל החלונות עולים]

סתם טיפ נחמד

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...