Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיאסטה יות' היא גירסת סוף יצור של הפיאסטה MK3. היא הגיעה עם מנוע מיושן מאוד של פורד בנפח 1.3 ו-60 כ"ס.

לגבי השנתונים שהגיעו לארץ....אני חושב שבסביבות 95,96 אבל אני לא בטוח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אז ככה הפיאטסה יוטה הגיעה לארץ משנת 96-97

האבזור בסיסי ביותר (יש את האלה עם התוספות של חלונות חשמל ונעילה מרכזית)

המנוע בסיסי 1.3 60 (יש כלאה שאומרים גם 66 כוח סוס) כוח סוס , עקב בסיסיותו הוא מאוד מאוד אמין ויש לו צריכת דלק מצויינת.

לפי דעתי אוטו ממולץ והוא גם קל מאוד לאחזקה.

אם תצטרך עזרה שלך לי הודעה פרטית אני מוכן לעזור לך יש לי ידע נרחב על האוטו.

1.6 206

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את האשכול למטרת קבלת מידע על הרכב הזה במקום לפתוח עוד אשכול.

כמה שאלות למנוסים ברכב.

אז פיאסטה יוטה מגיע אם מנוע 1300 מיושן לפי מה שאני קורא כאן.

מה זה אומר בדיוק מיושן?

האם המנוע 1300 של הרכב הזה נחשב אמין?

איך הביצועים שהוא נותן בתמורה למנוע כזה?

האם יש לרכב הזה מחלות מיוחדות?

מדובר במנוע הזרקה נכון?

באינטרנט יש גם פיאסטה אם מנוע 1400.

אפשר לקבל עליו קצת פרטים לגבי אמינות, ביצועים,אחיזה,נוחות וכד'.

האם הוא גם ניקרא מנוע מיושן כמו היוטה?

תודה מראש.

פורסם

לדעתי עדיף את הדינמיק 97-99 גם יצור בגרמניה וגם הגה כוח 2 כריות אוויר וצורה הרבה יותר יפה.. יושבת מעולה על הכביש.. אני בעלים גהה של דינמיק 98 ידנית.... בעליות לירושלים אני לא יורד מרכבים אחרים שקצת מפחדים ללחוץ יותר מידי על הגז.

פורסם

איזה מנוע יש לדינמיק?

יש כאן בעלי ניסיון שיכולים להגיב לשאלות ששאלתי?

לא מזמן בדקתי כמה פיאסטות 1300 מהמודל 96 97 ובכולם ההגה היה מאוד קשה, יותר מהרגיל.

אני יודע שאין לרכב הזה הגה כח אבל זה היה לא רגיל.

האם זה ככה בכל הפיאסטות מהמודל הזה או שזה היה רק ברכבים שבדקתי?

תודה.

פורסם

ככה זה בכל הפיאסטות, ההגה כמו אבן (יחסית).

היות' (יוטה) כאמור היא דגם מאוד בסיסי שבזמנו היה הרבה בהשכרה. המנוע חלש, מרעיש במיוחד אם השסתומים לא מכוונים. אין אפילו שקע מצית!

מבחינת פנים האוטו: מרגיש כמו רכב משנות השבעים-שמונים. מבחינה דינאמית גם לא מהנה כלל, אבל אמין.

הדינאמיק שהומלצה כאן עדיפה בהרבה לדעתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הדינמאק גם מנוע 1300 שעד כמה שאני יודע עובד על שרשרת משהו כזה אז אין צורך בחגורת טיימינג ( ככה אמר לי המוסכניק ) היא מגיעה עם 60 כוח סוס הגה כח שני כריות אוויר . המונע שלה הוא בלוק ברזל ובשנים 97-99 היא יוצרה בגרמניה. המראה שלה אחר לגמרי ודיי סבבה מבחינת פנים הרכב לדעתי היא נראת מצויין. ולפי ניסיון אישי היא יושבת כמו שצריך על הכביש. ובשביל מנוע 1300 היא משכה לי הילוך רביעי עד 140 ק"ש חמישי הטוש שנתן לי ביום ממש טוב היה 180 . ככה שהיא חזקה ל 1300. רוב הדינמיק בשנתונים האילו היו הסכרה אבל זה לא משנה עם מנוע כזה אתה יכול להמשיך ליסוע עד מליון ק"מ

פורסם

הדינמיק זה מנוע 1300 כמו של היוטה רק דגם חדיש יותר אם קצת יותר אופציות אבזור? (אם כך היוטה אמור לנסוע אותו הדבר לא?)

איזה שנה מתחיל הדגם של הדינמיק שאתה מדבר עליה ומתי הדגם הזה מיסתיים?

ומה זה דינמיק V16?

שמעתי שיש גם פיאסטה כמו היוטה אם מנוע 1400.

איך המנוע הזה מבחינת ביצועים ואמינות?

תודה מראש על התשובות העיניניות!

פורסם

בדיינמיק היה אפשר לבחור בין שני מנועים :

1. מנוע 1300 ישן כמו של ה YOUTH.

2. מנוע 1.25 16V מודרני וחזק יותר (75 כ"ס במקום 60)

דגם דיינמיק קיים במודלים 1997, 1998 (ובתאוריה גם 1999, אבל באותה שנה היבואן של פורד נכנס לצרות, וכמעט לא מכר שום דבר)

בשנת 2000 דגם דיינמיק בוטל, והיבואן החדש הביא רק גירסה אחת, עם מנוע 1300 של ה YOUTH.

דגם זה נמכר עד 2002, בשנת 2003 יש כבר את הפיאסטה החדשה ושונה לגמרי.

דגם 1400 קיים במודלים מוקדמים יותר, בשנים 1989-1994 בערך.

פורסם

תודה על התשובות המפורטות בוקי!

הדינמיק זה מנוע 1300 כמו של היוטה רק דגם חדיש יותר אם קצת יותר אופציות אבזור? (אם כך היוטה אמור לנסוע אותו הדבר לא?)

חיצונית יש דרך להבדיל בין פיאסטה דינמיק 1300 לבין ה1250?

פשוט בפיאסטות לא מצויין על הפגוש או בכנף הצדדית את הנפח מנוע.

איך מנוע ה1400 בפיאסטה יוטה?

האם גם הוא ניקרא "נטול אבזור" כמו בדגם ה1300 (דגם פשוט)?

ביצועים, תחזוקה, אמינות וכו.

פורסם
ככה זה בכל הפיאסטות, ההגה כמו אבן (יחסית).

היות' (יוטה) כאמור היא דגם מאוד בסיסי שבזמנו היה הרבה בהשכרה. המנוע חלש, מרעיש במיוחד אם השסתומים לא מכוונים. אין אפילו שקע מצית!

יש ויש

so far so good so what

• תוכן חדש...