Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפוח רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

יש לי כמה שאלות לגבי מוצרי טיפוח\טיפוח הרכב.

1. איזה מוצר\מכשיר מתאים להבריק את הסמלים של הרכב?(סמל הרכב, 16V, Polo).

2.איזה מוצר\מכשיר מתאים להבריק את המגנזיום? המגנזיום שלי אחרי יום יומיים מתלכלך ,אני מאמין מפיח שחור או משהו כזה, זה אומר שדיסקיות לא טובות?

מוצר שראיתי בקארפלאן לגבי השניים הראשונים.

3.הקיץ(גם הקץ) הגיע, האם צריך לשים משהו על הדש בורד? משחה,פוליש מיוחד לדש בורד וכו'.

4.קיבלתי מאח שלי כיסוי לרכב 4 עונות כקיבלתי את הרכב(xx.12.05), כיורד גשם, הגשם מרטיב את הרכב אפילו שהכיסוי נימצא עליו, האם יש פתרון לעניין הזה? מבאס כשמנקים את הרכב, ושמים כיסוי, אפילו גשם חלש מרטיב את הרכב.

חשבתי אולי לשים 2 כיסויים, זה יפתור את הבעיה?

5.ראיתי באתר של קאר פלאן חומר שמוסיפים מתי ששוטפים את הרכב, האם יש טעם לשים אותו אם אחרי השטיפה עושים ווקס?המוצר.

שבוע טוב.

תודה רבה.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

עוד שאלה קטנה.

היכן אני יכול להשיג מכסה לבורג שבמופיע בתמונה?

אם זה מפירוקיות, אני מבקש כתובת+מספר טלפון, ובבקשה! לא מתל אביב!.

שבוע טוב.

תודה רבה.

עוז.

פורסם

תנקה את האוטו בשלבים הבאים:

1. שפוך מים על כל האוטו

2. תיקח דלי+סבון

3.תיקח סמרטוט ובעזרתו ועם הסבון תשתוף את כל האוטו(בנוסף תשפשף בסוף גם את המגנזיום-תעבור גלגל גלגל)

4. אחרי שגמרת עם הסבון על האוטו תשתוף את האוטו שוב במים

5. תנגב את האוטו עם סמרטוט יבש(עדיף "ג'ילדה)

*את החלונות תייבש בעזרת עיתונים(תחתוך מהאמצע) תקמט תעיתון ותתחיל לעבור על החלון הרטוב עם העיתון ותראה שזה מבריק את החלון. אותו דבר לגבי הסמלים תייבש עם עיתון כדי שלא ישארו לך סימנים.

הסמל והחלונות יבריקו לך.

לא צריך שום חומר למגנזיום וזה טבעי שהם מתלכלכים. זה הכל משמן הבלמים וכו'. גם לי הם מתלכלכות וצריך לנקות אותם פעם בשבוע. חשוב רק שתנקה אותם ואל תזניח את הניקוי שלהם.

כי פיח שמצטבר בסוף יהיה לך מאוד קשה לנקות אותו. ברכב של אמא שלי (פאג'רו קינג) היא אף פעם לא ניקתה את המגנזיום ונוצר פיח שחור שקשה מאוד להוציא.

אתה קצת מגזים עם החומרים שאתה רוצה לקנות. פשוט תקנה סבון לרכב ותשתוף תאוטו בצורה הזו(בלי כל החומרים האלה שמנסים למכור לך-סתם שטויות לפי דעתי)

תנקה ככה והאוטו שלך יבריק.

ובקשר לקיץ ,השמש באמת מחסלת את הדשבורד-תקנה לך מגן שמש ששמים על החלון(זה נוח מאוד). ככה גם נשמר לך הדשבורד מהאקלים החם בקיץ וגם נעים להכנס לאוטו אחרי שהוא חנה בשמש זמן רב. בדר"כ אחרי יום שמש שאתה נכנס לאוטו אתה נשרף אם אתה רק נוגע בהגה...

תקנה מגן שמש ותשים אותו אחרי שאתה מחנה-2 שניות זה לוקח

פורסם

שבוע טוב.

תודה על התגובות.

חחח אני יודע איך לנקות את הרכב.

הנקודה בנושא הזה, שאני רוצה שהסמלים של הרכב ממש יבריקו!,נוצצים, אחרי ווקס האוטו יכול לצאת ממש יפה.

יש לי מגן שמש ואני ישים אותו שאני יחנה בקיץ הלוהט, השאלה שלי הייתה אם אני צריך משהו שיגן על הדש בורד.

תודה רבה.

שבוע טוב.

עוז.

פורסם

הדבר שהכי ישמור לך על הדשבורד לאורך שנים הוא צלון. השמש הישראלית לא כל כך אוהבת דשבורדים וזו הסיבה בגינה נוצרים שברים, סדקים ודהיות על מרבית הדשבורדים אחרי X שנים.

באופן אישי אני משתמש בחומר sun of a gun של STP כבר יותר מ 3 שנים + צלון באופן קבוע בחורף ובקיץ והדשבורד במצב חדש :-P .

לגבי שמפו לרכב - רק שמפו ייעודי לרכב שלא מכיל מלחים ודטרגנטים המזיקים לצבע הרכב ומקלפים וקס. לקארפלן יש מוצרים מצויינים לרכב, ממליץ עליהם בחום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שוב, יש לי שמפו מצויין מקארפלאן, אבל ראיתי את המוצר שמוסיפים ואז הוא מבריק, חשבתי אולי חלק ממכם משתמשים\הישתמשו.

הרבה יותר חשוב לי עניין איך לעשות את סמל הרכב נוצץ!.

עוד שאלה.

יש חומר ששמים על הפלסטיק של הרכב (איפה שהסמל,מתחת לדלתות וכו'...) שמבריק את הפלסטיק?(מחדש אותו...).

תודה רבה.

עוז.

• תוכן חדש...