Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחותי בעברה היתה פיאט אונו 45 מתוקה שנת 92'.

אחותי היתה יד שלישית עליה, היד הראשונה היתה השכרה. היא קנתה אותה במחיר נמוך יחסית וכשהרכב היה די חדש (אאל"ט הוא היה בן 3 או 4) ולכל אורך התקופה שאחותי החזיקה בו, הוא הפגין אמינות טובה ולא היתה כל בעיה שאינה אופיינית לדגם.

כמובן, יש לזכור שזה רק מקרה אחד. יתכן שיש עוד הרבה מקרים כאלה ויתכן גם שלא.

השורה התחתונה היא שרכב לשעבר מהשכרה אינו תמיד דבר כזה גרוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמו שהחברים ציינו לפני מאוד חשוב

חברות הליסינג עברו מזמן למצב עבודה של להחליף חלקים ולבצע טיפולים רק כאשר משהו מתקלקל או נשבר

מנסיון שלי:

היתה לי פורד פוקוס חדשה [הדגם החדש] מהעבודה וכהגיע נציג אלדן לקחת את הרכב להחלפת שמנים הוא פשוט הוציא את המדיד עשה לי טובה ו"כאילו" בדק את טיב השמן בידיים והחליט שלא צריך !!!

שלא לדבר על מה שקרה כשכן היה צריך לבצע באוטו של חבר לעבודה:

הם פשוט באו עם מעין משאבה ניידית ושאבו את השמן מלמעלה !

בלי לפרק פילטר שמן בלי להוציא את השמן מהקארטר מאיפה שצריך.

אז נכון שבתקופה הקצרה של 3 שנים לא היו לי יותר מדי תקלות אבל בליבי גמלה ההחלטה שלא משנה מה קורה אני מליסינג בחיים לא אקנה רכב

כי הנזק נעשה ומי שיסבול מבלאי מוגבר לאחר 5 שנות עבודת מנוע הוא מי שקונה את הרכב אחרי הליסינג

אז תזהרו !

תסלח לי אבל אתה פשוט חרטטן , ויותר גרוע מזה , אתה מטעה אנשים שעוד עלולים לבלוע את החרא שאתה מפזר באינטרנט.

אני עובד באלדן , אין דבר כזה נציג שבודק שמן ומחליט אם להחליף או לא , יש טיפולים קבועים לרכב לפי מדבקת טיפולים והוראות יצרן, כל 7500 ק"מ ביקורת שבה בודקים שמן , מים , רשיונות , אורות , מגבים וכו'..

וכל 15000 ק"מ טיפול במוסך מורשה.

אין לי מושג מאיפה המצאת את הסיפור עם המשאבה {?!} , זה פשוט מצוץ מהאצבע , אין משאבה כזאת בשום סניף של אלדן , ועבודות מכונאות מתבצעות אך ורק במוסך!

אשמח אם תתן לי בה"פ את פרטיו של "הנציג" הדמיוני הזה , ומאיזה סניף הוא הגיע.

GOT סחוג?

פורסם

מתעלק על השירשור ושואל :

איך ניתן לדעת אם רכב היה בבעלות ליסינג לשעבר אם הוא כבר עבר יד נוספת או שתים פרטיות ?

אין מה למהר כי אין לאן להגיע

פורסם
תסלח לי אבל אתה פשוט חרטטן , ויותר גרוע מזה , אתה מטעה אנשים שעוד עלולים לבלוע את החרא שאתה מפזר באינטרנט.

אני עובד באלדן , אין דבר כזה נציג שבודק שמן ומחליט אם להחליף או לא , יש טיפולים קבועים לרכב לפי מדבקת טיפולים והוראות יצרן, כל 7500 ק"מ ביקורת שבה בודקים שמן , מים , רשיונות , אורות , מגבים וכו'..

וכל 15000 ק"מ טיפול במוסך מורשה.

אין לי מושג מאיפה המצאת את הסיפור עם המשאבה {?!} , זה פשוט מצוץ מהאצבע , אין משאבה כזאת בשום סניף של אלדן , ועבודות מכונאות מתבצעות אך ורק במוסך!

אשמח אם תתן לי בה"פ את פרטיו של "הנציג" הדמיוני הזה , ומאיזה סניף הוא הגיע.

אז הנה הפרטים המדויקים:

את הטיפול הראשון הוא הגיע לעשות ב 7000 ק"מ ולא ב 7500 ואני עמדתי לידו כשהוא בדק

את שם העובד אני לא זוכר אבל הוא היה ערבי גבוע עם שיער חום ועיניים שחורות

מצטער אבל זה היה התיאור הכי טוב.

זה קרה בשנת 2004 בחברת FINJAN בנתניה \פולג.

לגבי המשאבה יכול להיות שלא היה זה רכב של אלדן משום שהעובד הביא את הרנו מגאן שלו מהחברה הקודמת שעבד בה [אני ממש לא סגור על זה]

יום טוב

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
לגבי המשאבה יכול להיות שלא היה זה רכב של אלדן משום שהעובד הביא את הרנו מגאן שלו מהחברה הקודמת שעבד בה [אני ממש לא סגור על זה]

תודה על הדיוק , זה באמת נחמד שאתה ממציא סיפורים :evil:

לגבי בדיקת השמן : לא מחליפים שמן ב 7,500 ק"מ , עושים רק את הביקורת שציינתי מקודם.

איך אפשר לדעת בוודאות שהרכב שקונים נניח מאלדן,הוא באמת כמו שאומרים מליסינג ולא מהשכרה.?

רשום ברשיון הרכב שהוא משמש להשכרה.

GOT סחוג?

פורסם

אז ככה:

לא מזמן אני קניתי אוטו מהשכרה (מזדה 3, לאמא..). כמו שנאמר כאן, קניתי אותו בין הטיפול הראשון לשני, בן 7 ירחים סה"כ..

אמנם האוטו עשה הרבה קילומטרים ב7 חודשים, אבל רכב חדיש ומודרני (כן, מזדה 3 היא רכב חדיש ומודרני!) לא מרגיש את זה. אני גם לוקח בחשבון שאמא שלי שעושה בערך 5-6 K ק"מ בשנה תקזז את הקילומטרים האלה בלי כלום.

יש לי עוד שנה ו5 חודשים אחריות יצרן, בבדיקה במכון הרכב יצא ללא רבב, ואיך אני יודע? כי הבוחן חבר של אבא שלי ולקח אותי איתו לבדיקה ועברנו יחד פרט פרט

אבל הכי חשוב - העובדה שזה רכב השכרה והקילומטרים גולמו במחיר, הורדתי להם כמעט 20%.

לסיכום: לדעתי אין בעיה לקנות רכב מהשכרה כל עוד הוא חדש (בן פחות משנה) וההנחה היא משמעותית ביותר. אתה (פותח השרשור) מדבר על רכב בן 7.... וזה בעייתי.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
לסיכום: לדעתי אין בעיה לקנות רכב מהשכרה כל עוד הוא חדש (בן פחות משנה) וההנחה היא משמעותית ביותר. אתה (פותח השרשור) מדבר על רכב בן 7.... וזה בעייתי.
ממש לא בעייתי. רוב חיי המכונית עברו אצל הבעלים שאחרי חברת ההשכרה, והאחזקה לאורך תקופה ארוכה זו קובעת את מצבה של המכונית.

שבת שלום,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אין שום בעיה לקנות רכב מהשכרה, בעיקר אם קונים אותו ישירות מחברת ההשכרה והקילומטרז' שלו נמוך יחסית.

הרכבים מטופלים היטב, חלק מהם נמכרים אחרי חצי שנה - שנה של עבודה בלבד ולפעמים עם קילומטרז' נמוך ביותר.

יכול להיות רכב השכרה שהיה בסה"כ חצי שנה בחברה ורוב חייו אצל היד השניה ששמר עליו היטב ואז גם תקבל מכונית שמורה וגם המחיר יהיה נמוך יחסית לדומה.

לך לבדיקה, בדוק את הרכב היטב, התמקח על ההנחה המגיעה לך ובסופו של דבר אתה יכול לקבל רכב מצוין, במחיר מצוין.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

.

תסלח לי אבל אני בוחר לא לרדת לרמה שלך ופשוט אתעלם.

אני יודע בוודאות מה ראיתי בעיניי שלי .

יום טוב.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...