Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , כמו שהכותרת אומרת , בעקבות כל השירשורים שנפתחים כאן לאחרונה על גניבות , חוצפה ישראלית ובורות המשטרה וכו'... , הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על איך הייתם מטפלים בנושא אם הייתם איזה שר בממשלה או מפכ"ל המשטרה או משהו כזה.. , או בכללי חוות דעת על איך לצמצם את כל המקרים האלא.

עם הייתי יכול הייתי עושה חוק שיושיב לכמה שנים בפנים גנבי רכב או חלקי רכב , ומצד שני מוריד את המס על יבוא חלקי רכב , ומיוחד אביזרי בטיחות.

מחמיר את העונשים על חניות משונות , ומצד שני מעלה את הגבלת המהירות בכבישים ישרים ( שגם ככה אף אחד לא נוסע שם על 90 , וגם לא על 100 :-) ) , וגם משפץ את הכבישים..

הייתי מכניס לשיעורי הנהיגה גם מגרש החלקה וסלאלומים ( או אתגרים אחרים ) כתנאי למעבר טסט..

זה מה שעולה לי בראש עכשיו.. , מקווה שיתפתח מזה משהו..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

מאוד קל להגיד הייתי עושה את זה ואת זה, כשאתה נמצא בתוך מערכת פוליטית מושחטת שבה לכל החברים אכפת רק מהאינטרסים של עצמם ובמגביל גם מופעלים אליך לחצים מצד גורמים אחרים, זה הרבה יותר קשה ליישם את מה שאתה כותב. הלוואי שזה לא היה ככה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלכס, אם השם מצדיק את המוצא אז אני חושב שאתה יודע מה הייה קורה לחברי הכנסת הישראלים אם היו עושים כאלה דברים במקומות אחרים.

או שהיו מוציאים אותם לרחוב מול כיתת יורים, או ששולחים למחנה עבודה לעבוד 20 שעות רצוף בשביל חתיכת לחם ביום.

אבל במדינה שלנו שחיטות ברמה כזאת אפשרית בגלל שתי סיבות

1 כולם מכירים את כולם, החבר כנסת המסויים הזה מכיר את החבר המסויים הזה שחבר טוב שלו קצין במשטרה שהחבר הכי טוב שלו קבלן שמקבל עבודות מהשר ובגלל ההטבות הכיר לשר את החבר שעובד פה ואת החבר שלו שעובד שמה ואת החבר המשרד הזה והחבר במשרד ההוא, בקיצור, בקומבינות אפשר להתחמק מכל דבר.

2 מדינה שמנסה להיות מתוקנת מידי, הומנית מידי שמנסה ללכת לפי חוקים שאלה שקבעו אותם מצפצפים עליהם, רוצחים שבמדינות אחרות היו מקבלים מאסר עולם או כסא חשמלי יושבים 5 שנים עם דיוידי וטלויזיה ומנות בשר כל יום ונהנים, ילדים שרוצחים שבכל מדינה אחרת היו מבלים כל החיים במוסד, נשלחים למעצרי בית.

בקיצור, למדינה אין עתיד, אפילו לשנות כבר מאוחר מידי, הדור הזה של הילדים גודל לפי החינוך של היום, שהוא רקוב מהיסוד.

פורסם
אלכס, אם השם מצדיק את המוצא אז אני חושב שאתה יודע מה הייה קורה לחברי הכנסת הישראלים אם היו עושים כאלה דברים במקומות אחרים.

או שהיו מוציאים אותם לרחוב מול כיתת יורים, או ששולחים למחנה עבודה לעבוד 20 שעות רצוף בשביל חתיכת לחם ביום.בלי הגזמות אפילו ברפובליקות בננות גרועות יותר לא קימת כיתת יורים , וסיביר קיימת רק ברוסיה , אבל תראה מה קרה לחודורקוב שכל פשעו היה שניסה ללכת נגד פוטין. אז להגיע למצב כזה אנו לא רוצים

אבל במדינה שלנו שחיטות ברמה כזאת אפשרית בגלל שתי סיבות

1 כולם מכירים את כולם, החבר כנסת המסויים הזה מכיר את החבר המסויים הזה שחבר טוב שלו קצין במשטרה שהחבר הכי טוב שלו קבלן שמקבל עבודות מהשר ובגלל ההטבות הכיר לשר את החבר שעובד פה ואת החבר שלו שעובד שמה ואת החבר המשרד הזה והחבר במשרד ההוא, בקיצור, בקומבינות אפשר להתחמק מכל דבר.

2 מדינה שמנסה להיות מתוקנת מידי, הומנית מידי שמנסה ללכת לפי חוקים שאלה שקבעו אותם מצפצפים עליהם, רוצחים שבמדינות אחרות היו מקבלים מאסר עולם או כסא חשמלי יושבים 5 שנים עם דיוידי וטלויזיה ומנות בשר כל יום ונהנים, ילדים שרוצחים שבכל מדינה אחרת היו מבלים כל החיים במוסד, נשלחים למעצרי בית.ואוסיף ואומר למרות שכאן אני אקומם עלי את כל הפורום , שמי שמנסה להיות הומני עם רוצחים נעשה אכזר לאנשים , והשמאל המשפטי שחושב שבית משפט יכול לתת לרוצחים תנאים כמו אזרחים רגילים גורם לפיגועים כמו שראיתם . כי אם היו הורסים בתים לכל אחד שעוזר לו לא היה סביבה תומכת למפגעים

בקיצור, למדינה אין עתיד, אפילו לשנות כבר מאוחר מידי, הדור הזה של הילדים גודל לפי החינוך של היום, שהוא רקוב מהיסוד פה אני חייב לומר כל מילה בסלע .

אבל למרות הכל השאלה היתה מה הית עושה ולא כמה אתה מקטר , אז למרות שאין סיכוי שזה יקרה לפני ימות המשיח אומר מה אני הייתי עושה.

דבר ראשון שם פס על המשפטנים וכל יפי הנפש ועושה סגירה מסיבית של החלק שלהם , בנוסף לכך מעבה את הסיורים בקו התפר . זה לא היה הופך את זה לבלתי חדיר אבל זה היה בעייתי הרבה יותר .

זה נותן לי שני דברים א: יש פחות חדירות אני צריך פחות כח אדם בפנים המדינה

ב : קשה לגנב רכב להגיע עם רכב גנוב לפלשטינים , דבר שיגרום לירידה בגנבות רכב מוזמנות .

לוקח מחברות הביטוח מס על כך שנתתי להם מתנה אקטוארית של ירידה בגניבות , ומשתמש בזה לשים יותר שוטרי מקוף ברחובות. שוטרי מקוף יוודאו שהאזרח יהיה יותר בטוח ושמכוניות שחונות בצורה חוצפנית יקבלו דוחו"ת עם נקודות ועם קנסות גדולים

את הקנסות וחלק ממיסי הרכב הייתי מעמיד לידי השוטרים שילמדו מה חשוב באמת ומה באמת צריך לשים דו"ח ומה לא , אני לא רואה סיבה שאדם שמזגזג בכביש לא יקבל דו"ח , ואדם שנוסע ב2 בלילה בכביש שש יקבל דו"ח כי נסע בפורשה במהירות של 200 קמ"ש

מעלה את המיסוי על דלק ומוריד טיפה את המיסוי על מכוניות - אני רוצה שיהיו יותר מכוניות חדשות על הכבש הן יותר בטוחות

בשאר המיסוי הייתי משתמש רק לשני דברים סלילת כבישים ותחבורה רכבתית .

הייתי מוודא שעל כל כביש יהיה מכרז של המדינה לחברת הנדסה עולמית שתתכנן ותבצע . ועושה מכרז נוסף לחברה שתפקח ותבדוק ליקויים . זה עולה טיפה יותר אבל אני מחסל את תופעת הקומבינות והטית מכרזים

זהו לבנתיים בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
מאוד קל להגיד הייתי עושה את זה ואת זה, כשאתה נמצא בתוך מערכת פוליטית מושחטת שבה לכל החברים אכפת רק מהאינטרסים של עצמם ובמגביל גם מופעלים אליך לחצים מצד גורמים אחרים, זה הרבה יותר קשה ליישם את מה שאתה כותב. הלוואי שזה לא היה ככה.
אם יורשה לי לתקן אותך... ויורשה לי...

כאשר מישהו נימצא במערכת פוליטית בתפקיד מסויים והוא לא ממלא את תפקידו נאותה, יש ליפסולו לאלתר מלהיבחר בבחירות הבאות. כמו כן, בעל תפקיד מסויים אמור להבין באותו תחום ואמור להיות קשור לאותו תחום (נניח חינוך, הניבחר אמור להיות מנהל בית ספר ובעל איזה שהוא תואר...)

ככה, לא כל פישר מעפן שקיבל תיק יוכל להזניח אותו ולידחוף את הראש שלו בתוך הקלחת הפוליטית וכל הבאלגן שקורה כאן...

כמו כן, טיפסי משוב, מהאזרח. הרי "ניבחרי העם" עובדים בשבילינו... כל השנה, ולא רק בשעת הבחירות, אי לכך, אנו, כמעסיקים חייבית לתת משוב. אותו משוב יטה את השארותו של אותו אדם או החלפתו באחר...

כאשר האדם המודח "יזכה" לתקופת צינון של קדנציה אחת (4 שנים מלאות, בהן הוא לא יהיה רשאי להגיב או לידחוף את האף שלו לשום נושע, הרחקה מהכיתה אינה פרס!!!)

הנה לך מערכת שמאבטחת את עצמה טוב, כל אחד יוכל לעשות את העבודה המוטלת עליו בצורה נאותה וללא סייגים...

מתי זה יקרה? ככל הניראה לעולם לא... לפחות לא במחוזותינו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לוקח מחברות הביטוח מס על כך שנתתי להם מתנה אקטוארית של ירידה בגניבות

חברות הביטוח משתתפות במימון כוחות משטרתיים העוסקים במניעת גניבות רכב, הם משלמות על ה"מתנה".

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

צריך לתת מינימום שיקול דעת לשופטים. השופטים מנותקים מהמצב בשטח ומקלים בעונשים באופן מגוחך. על עבירות שנעשו מתוך כוונה תחילה - להבדיל למשל מגרימת תאונה ברשלנות - צריכים להחמיר כמו בארה"ב ואף יותר, כדי לשקם את ההרתעה.

למשל:

גניבת רכב, או פריצה לבית - 4 שנים מינימום, בלי שיקול דעת של שופט.

מסחר ברכוש גנוב (ביודעין) - שנתיים.

פירוק חלקים מדרך ציבורית או אתר ציבורי (גניבת מתכות) - 4 שנים.

תקיפה בנשק קר - 3 שנים.

(על העבירות האלה היום כבר לא נכנסים לכלא, וזה מצב מביש)

אלה סתם דוגמאות, וכמובן על רצח והריגה צריכים לשבת הרבה יותר. אז נכון שיצטרכו לבנות כלא חדש או שניים, אבל זה בודאי שווה את זה.

זה נראה לי צעד בכיוון הנכון, אבל לצערי קשה לי להאמין שמשהו באמת ישתנה כאן.

אורי

• תוכן חדש...