Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בעוד כ 500 ק''מ אני אצטרך לעשות לרכבי טיפול 10,000 .

הרכב יונדאי לנטרה 1998 1600 114 כ''ס.

מתוך ניסיון של אנשים אני רוצה לדעת היכן כדאי יותר לעשות את הטיפול במוסך מורשה או מוסך רגיל?

היכן הייתם ממליצים?

אמרו לי שאצטרך גם להחליף ברקסים קידמיים, כמה אמור לעלות הטיפול +החלפת ברקסים קדמיים במוסך רגיל וכמה במורשה?

אם אפשר תתנו לי רשימה מלאה של דברים שאצטרך לראות שבאמת מתבצעים בטיפול 10,000 כי בדרך כלל שוכחים משהו כמו ששכחו פעם להחליף מסנן דלק ולאחר 1000 ק''מ הוא פתאום הלך לעולמו.

תודה רבה לעונים!

פורסם

אני לאחרונה עשיתי טיפול מקיף ללנטרה שלי במוסך רגיל, טיפול 10K + כמה דברים שהזנחתי

הוחלפו: בולמי זעזועים קדמיים, פ. שמ (וגלון שמן חדש כמובן)ן, פ. דלק, חוטי הצתה, פלאגים, תפוחים + כיוון פרונט, שמן ברקס, פ. גיר, שמן גיר. חלק מהעבודות (כיוון פרונט) נעשו במוסך אחר כאשר המוסך שבו טיפלתי הוציא עובד שלו שיקח את האוטו, יפקח על העבודה שם ויחזיר, כמו כן, העביר לי את האוטו טסט

סה"כ 3500 ש"ח (די יקר אני יודע, אבל יש גם שיקולים אחרים)

ולמה אני מספר לך את כל זה?

כי אני מטפל ברכב שלי במוסכים כלליים מהשנייה שבה נגמרה האחריות, היו כאלה שעשו שטויות ונזקים והיו כאלה שהיו סבבה ויצאתי מבסוט, כך שלא משנה איפה אתה מטפל (גם מובך מורשה עושה שטויות, תתפלא, אבל גם שם עובדים בני אדם) חשוב שזה יהיה מקום שאתה סומך עליו ושלא ישלחו אותך קיבינימאט אם תחזור יום למחרת לא מבסוט.

והכי חשוב, תעמוד למכונאי על הראש (לא יותר מידי... את תפריע לו לעבוד) ותראה נכונות ללמוד מה הוא עושה... כך גם תכיר את רכבך טוב יותר וגם תוכל לדעת שמה שאתה משלם עליו באמת נעשה לשביעות רצונך.

אני מניח שרפי יוכל לתת לך שמת של מקומות אמינים, בינתיים שלחתי לך ה"פ עם שם המקום בו אני טיפלתי.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

אוקיי תודה על התגובה.

עדיין מחכה לתשובה לגבי המחיר.

וישנו מוסך שנקרא ''עמנואל'' בקריות האם מישהו עשה שם טיפול 10,000?

כי שיפצו לי שם את ההגה אך אני לא יודע האם הם מבצעים טיפולים טוב.

מחכה לעוד תגובות.

פורסם

אין שום הבדל בעבודה כי גם במורשה יש חאפרים ויש אנשים שעובדים יום אחד במורשה ויום אחר במוסך פרטי ויש מורשים שינפנפו אותך אם תחזור אליהם עם בעיות ויש כאלה שידחפו לך עוד חלקים במחיר כפול.

להזכירך בארץ לא צריך שום תעודה בשביל להיות מכונאי רכב גם לא במורשה. כך שתמצא לך מוסך קטן ואיכותי ותטפל שם.

ההבדל במחיר יכול להגיעה עד פי 2.

פורסם

מה העלות במוסך מורשה ומה העלות במוסך רגיל לטיפול 10,000 +החלפת ברקסים קדמיים?

ובבקשה רשימה מלאה של הדברים שצריכים להתבצע בטיפול כך שאני אבדוק שעשו הכל.

פורסם

מעלה עקב אי קבלת תשובה על המחיר.

בבקשה רשימה של כל הדברים שצריכים להתבצע בטיפול 10,000 כדי שאני לא אפספס משהו.

פורסם

טוב אז אם אתה מתעקש:

1. מסנן שמן

2. מסנן דלק

3. מסנן אויר

4. פלאגים (אם הגיע זמנם ע"פ המלצת יצרן)

5. שמן מנוע

זה טיפול 10K בסיסי, מעבר לכך בדיקת בלמים לא תזיק ואולי מסנן מזגן (לפני הקיץ).

צריך לבדוק בהמלצות יצרן אם יש עוד דברים כל ק"מ מסוים, אולי הגיע הזמן לעוד.

עלות הטיפול שהזכרתי: חלקים בלבד בין 200 ש"ח ל 400, תלוי באיכות החלקים.

במוסך כולל עבודה, בין 400 ש"ח ל 850.

בריאות לכולם!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
טוב אז אם אתה מתעקש:

זה טיפול 10K בסיסי, מעבר לכך בדיקת בלמים לא תזיק ואולי מסנן מזגן (לפני הקיץ).

צריך לבדוק בהמלצות יצרן אם יש עוד דברים כל ק"מ מסוים, אולי הגיע הזמן לעוד.

.

מסנן מזגן? איפה הוא יושב?

• תוכן חדש...