Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה די טיפשית, ידוע, אבל מה לעשות ואני בעלים חדשים - פשוט לא ברור לי. מיכל המים אינו שקוף ואין שם מדיד... אני מסתכל ולא רואה אפילו את הנוזל.

תודה

פורסם

אהלן,

בכל רכב כגון הקסנטיה - כשלא קיים מיכל עיבוי שקוף, פשוט פותחים את מכסה מילוי המים של הרדיאטור. אתה אמור לראות את מפלס נוזל הקירור, בערך 3-5 ס"מ מתחת לגובה הפיה, אם המפלס נמוך יותר אז חסר נוזל קירור.

אין חשש לגבי מילוי יתר של המערכת מכיוון שיש צינור פינוי עודפים.

שחר

פורסם

אהלן,

אין חשש לגבי מילוי יתר של המערכת מכיוון שיש צינור פינוי עודפים.

שחר

ככה זה בכל רכב?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

כן, עד כמה שידוע לי

לא צריך להגזים:wink: !

ישנן שיטות שונות ובאלו שיש מיכל מילוי, עיבוי, התפשטות, עודפים וכו' קיים סימון על מיכלי הפלסטיק ע"י קווים ובחלק קיים גם ציון מילולי: MIN וMAX .

יש לבצע את הבדיקה שהמנוע קר כאשר מפלס נוזל הקירור צריך להיות במפלס בין הקו העליון לקו התחתון או בין הMIN ל MAX או בהתאם להמלת היצרן המופיע בספר השרות של הרכב.

מריוס

פורסם

כשאני קניתי את שלי גם לי הייתה אותה בעיה.

מורידים את המכסה, בפנים ישנה מין פיה נשלפת ארוכה שבשני צדדיה יש שני חריצים.

הקצה התחתון של החריץ זהו המינימום והעליון המקסימום. אם אתה לא רואה מבלי להוציר את הפיה אז תבצע כמו בבדיקת מפלס שמן. ותבדוק עד לאן הרטוב מגיע..

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...