Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ביום שישי מתקין לבד ברכב מוטורולה ספיריט (דיבורית קבועה).

עכשיו אני מעוניין לדעת איזה חוטים לחבר לאן .... יש לי שמה חוט אדום+פיוז...חוט ירוק+פיוז.....וחוט שחור+פיוז....וחוט לבן וכתום שהם רגילים בלי פיוזים.

עכשיו אני מעוניין בעזרת כל מי שיודע לאן לחבר את הירוק ואת השחור ואת האדום הלבן והכתום לאיזה חוטים אני מחבר אותם ברכב?

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

חוט אדום=פלוס קבוע

חוט ירוק= פלוס אחרי סוויץ

שחור= מינוס (רצוי גוף רכב)

כתום= שתקה לרדיו MUTE

תגיד לי איזה רכב יש לך אני יגיד לך בידיוק מאיזה מקום לקחת חשמל...................:arrow:

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

זה אחלה מכשיר ויותר מוצלח מכל דיבורית. עדיף לשלם כמה גרושים למתקין מקצועי שיעשה לך עבודה מקצועית ותהיה לך גם אחריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה אחלה מכשיר ויותר מוצלח מכל דיבורית
אז למה אני לא מצליח לשמוע אף אחד מבני משפחתי (3) שמשתמש בספיריט?

זה לא שהמכשיר שלי כל כך טוב אבל אף פעם לא נתקלתי בבעיות לדבר עם מישהו שמשתמש בדיבוריות מסוג אחר.

פורסם

אצלי לאחר התקנת מכשיר אחד החלפתיאת כל הדיבוריות בספיריט (כלקוח עסקי אני מקבל אותם חינם). איכות השמע הן שלי והן של הצד השני הרבה יותר טובות (הוצאתי דיבוריות של נוקיה 6100). יכול להיות שאצלם המכשיר מותקן לא טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...