Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי פיאט פונטו SX75 יש לי בעיה קטנה ומרגיזה ברכב שלי (לא חסרות גם בעיות גדולות) אבל בכל אופן מה שמרגיז אותי ברכב זה הצופר שלי.

המון זמן כבר יש לו בעיה, הוא מפסיק לצפור או שפתאום הוא צופר ממש מוזר עד כדי כך שהוא נשמע צרוד!

חבר שלי נכנס מתחת לאוטו באחד הימים וממש בלי תאורה (בלילה) מצא אותו חיזק שם משהו וזה עבד אחרי שבועיים שוב... מוסכניק אחד חיזק לי שוב ואמר שאם זה ישתחרר שוב צריך להחליף אותו.

השאלה שלי האם אני יכול להגיע לצופר בלי ליפט (אין לי כזה) ובלי לשכב מתחת לאוטו (לא מוצא את הצופר) אלא לפתוח את הכיסוי שמעל הגלגל השמאלי??? והאם באבת מגיעים למצב שצריך להחליף צופר?

פורסם

אתה ממש מוזר.

אתה מעוניין להחליף צופר מבלי להתלכלך מעט...

ייתכן שהצופר שלך נרטב ונכנסו מים לתוך המכלול החשמלי.

הרם את הרכב בעזרת ג'ק והכנס שני בלוקים מתחת לרכב במקום שמותר.

אסור לעבוד מתחת לרכב כשאר הוא מורם על ג'ק בלבד !!

פרק את הצופר וקנה חדש ב:

גל אור

טלפון: 03-5620873 פקס: 03-5628735

כתובת: שונצינו 3 תל אביב

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...