Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היום בבוקר קמתי ב-8 וחצי הערתי את אבא ונסענו לתל אביב כשהמטרה היא חנות בשם תגא. ספרים משומשים בכמויות עצומות, מה זה עצומות? 40-50 מדפים כשכל מדף בגובה של 2 וחצי מטר.

היה חצי מדף שהוקדש כולו לרכב. החל מספרים על מערכות חשמל ובלמים וכאלה שמסבירים חשמל מהו ועד לספרי רכב משומשים. ה-מון ספרים גם באנגלית וגם בעברית. במצב טוב ובזול, מאד בזול. השלל שלי היה:

יסודות המבנה של רכב ממנוע כרך א' - כללי ומנועים.

יסודות המבנה של רכב ממנוע כרך ג' - מערכת העברת הכח, חלקי השלדה ואופנועים.

חשמל ברכב.

מכונאות רכב - מערכת הבלמים.

ארבעת אלה ב-98 שקלים. ספרים עבי קרס. חבל שלא היה את כרך ב' של היסודות..

עוד היו שם ספרי רכב רבים, ואני כמובן עשיתי רשימה שלהם בשביל חברי הפורום.

פורד קורטינה 62-66.

רנו 4 61-74.

רנו 16 65-79.

רנו 5 72-79.

אוסטין אלגרו 73-75.

פורד טרנסיט בנזין.

פג'ו 304 69-80.

פג'ו 204 65-74.

פג'ו 305 78-80.

פג'ו 504 68-79.

ווקסהול אסטרה ובלמונט 84-90.

פורד קורטינה 76-78.

אופל וולקס 57-72.

הכל במחירים של באיזור ה-60 שקלים. אני רציתי לקנות ספר רכב של מיני אבל הסתבר בסוף שזה של מיני מוריס, היה כתוב על הספר 186 שקלים, אחרי הסבר קצר למוכרת שאני יכול לקנות ישירות מהיצרן ב15 פאונד היא רצתה למכור ב-60 שקל...

אה כן וגם היה שם את אלבום העשור של מועדון החמש שנת 95', אלבום מענין ויפה אך יקר לכיסי (150 שקלים).

אני בהחלט ממליץ על החנות. רח' הגר"א (הגאון רבי ואת האל"ף אני כבר לא זוכר..) 4.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
אז ככה היום בבוקר קמתי ב-8 וחצי הערתי את אבא ונסענו לתל אביב כשהמטרה היא חנות בשם תגא. ספרים משומשים בכמויות עצומות, מה זה עצומות? 40-50 מדפים כשכל מדף בגובה של 2 וחצי מטר.

היה חצי מדף שהוקדש כולו לרכב. החל מספרים על מערכות חשמל ובלמים וכאלה שמסבירים חשמל מהו ועד לספרי רכב משומשים. ה-מון ספרים גם באנגלית וגם בעברית. במצב טוב ובזול, מאד בזול. השלל שלי היה:

יסודות המבנה של רכב ממנוע כרך א' - כללי ומנועים.

יסודות המבנה של רכב ממנוע כרך ג' - מערכת העברת הכח, חלקי השלדה ואופנועים.

חשמל ברכב.

מכונאות רכב - מערכת הבלמים.

ארבעת אלה ב-98 שקלים. ספרים עבי קרס. חבל שלא היה את כרך ב' של היסודות..

עוד היו שם ספרי רכב רבים, ואני כמובן עשיתי רשימה שלהם בשביל חברי הפורום.

פורד קורטינה 62-66.

רנו 4 61-74.

רנו 16 65-79.

רנו 5 72-79.

אוסטין אלגרו 73-75.

פורד טרנסיט בנזין.

פג'ו 304 69-80.

פג'ו 204 65-74.

פג'ו 305 78-80.

פג'ו 504 68-79.

ווקסהול אסטרה ובלמונט 84-90.

פורד קורטינה 76-78.

אופל וולקס 57-72.

הכל במחירים של באיזור ה-60 שקלים. אני רציתי לקנות ספר רכב של מיני אבל הסתבר בסוף שזה של מיני מוריס, היה כתוב על הספר 186 שקלים, אחרי הסבר קצר למוכרת שאני יכול לקנות ישירות מהיצרן ב15 פאונד היא רצתה למכור ב-60 שקל...

אה כן וגם היה שם את אלבום העשור של מועדון החמש שנת 95', אלבום מענין ויפה אך יקר לכיסי (150 שקלים).

אני בהחלט ממליץ על החנות. רח' הגר"א (הגאון רבי ואת האל"ף אני כבר לא זוכר..) 4.

ראלימן

יש לי את אלבום העשור של מועדון החמש ואם תרצה לעיין בו אז אין בעיה (תצור קשר בפרטי) ...

רק שתדע שאם אתה עושה מנוי לשנתיים למועדון החמש אתה מקבל את הספר הזה חינם או במחיר ממש נמוך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...