מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,583 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הקיט כולל סעפת יניקה סעפת פליטה 4-2 צנרת 3" וטורבו T3 כל הקיט הוזמן מחול (מתאים לכל דגמי הונדה סיביק ) מחיר 8000 ש"ח גמיש לפרטים 052-2200667 חיים
הודעה אחרונה מאת shay30010, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פיזו 206, מנוע 1.4 דגם XT מפואר שנת 2002, יד שניה, צבע אפור 58000 ק"מ טלפון: 052-3774445
הודעה אחרונה מאת dudys, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמו שאמרתי שברולט קמרו 2001 יחידה מהשנתון שלה בארץ ואין יותר חדשה ממנה בארץ ! יבוא אישי האוטו יד ראשונה מנוע 3.8 v6 כ"ס לא ידוע לי משהו כמו 240 האוטו שחור בקמרו זה לא סנרוף זה גג טי למי שמכיר ג'נט 17 מערכת שמע חזקה ביותר עם שתי סאבים מובנים סטנדרטים הביקוש על האוטו :225.000 לאוטו אין מחירון הבאתי שמאי רכב של לוי יצחק והוא העריך לי את האוטו על הסכום המבוקש ...ואפילו אמר שאני יכול לדרוש על התוספות שזה גג טי עור וג'נטים.... לפרטים :0545733593
הודעה אחרונה מאת aviran1, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה פולקסווגן גולף יד ראשונה 48000 ק"מ אוטומטית מנוע 2000 סמ"ק שנת 2001 מעולה ושמורה מאוד מאוד
הודעה אחרונה מאת erbst, -
פיאט פונטו 98
מאת בנצי- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
HSD שנת 98, צבע לבן, ח"ח, נ"מ, ה"כ, מזגן, הגה וכסא מתכווננים לגובה, ABS, כ"א. יד 2, ממשלתית לשעבר אבל במצב מעולה, 180K ק"מ, הרכב אצלי כבר חצי שנה ללא שום בעיות מיוחדות, הוחלפה וונטה לחדשה של VALEO, וברקסים חדשים. טיפול 10000 לפני 4K ק"מ, טיימינג הוחלף לפני חצי שנה. מחירון בסביבות ה30K יש ירידת ערך של 20 אחוז = 6K אני רוצה 10K פחות מהמחירון. 20K למהירי החלטה. פונטו 98 מאובזרת היטב. 0544-801800 0525-739060 כמו כן אני מוכר ב.מ.וו אספנות http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80696 אז לציין באיזה רכב מדובר ע"מ שלא אמסור פרטים שגויים. תודה. בנצי.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 981 צפיות
כמו בכותרת-קיט של קפיצי הנמכה לסיויק. מתאים לכל סוגי הסיויק מכל השנים:88-00 של חברת APC היו בשימוש בערך 3 חודשים. כמובן הם במצב מעולה ומגיעים עם כל האביזרים הנדרשים. הקפיצים הם מתכוננים(לא פרוגרסיבים),ויכולים להנמיך את האוטו כמעט עד הרצפה. 750 וגמיש מעט. לרציניים בלבד! 0508825305. לא בה'פ!
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כאמור רכב שמור מאוד. מודל 98 צבע כחול. (פורסם פה בעבר). הרכב יד שניה (בעלים קודמים 01). מטופל רק במוסך מורשה. הדגם הספורטיבי של הקסארה - מנוע עם 112 כ"ס ומומנט יפה של מנוע 1.8 - מתלים מוקשחים (מקוריים - לא שיפורים וכדומה - הרכב מקורי) - התנהגות כביש מעולה. אולי הדגם היחיד בקבוצתו שיכול לענות להגדרה משפחתית/ספורטיבית. תא מטען ענקי. כמובן הרכב כולל את התוספות של הדגם המפואר: 4 כריות ראש, 2 כריות אויר, 4 חלונות חשמל, הגה כוח, ריפוד מלא בתא מטען + תא מנוע, מערכת ABS והמזגן המעולה של הקסארה. הרכב עבר כ - 154,000 ק"מ. עבר ב 150,000 טיפול גדול כולל: ברקסים קדימה ואחורה (צלחות + דיסקיות - גם מאחורה - סרן אחורי דיסק - מקורי). שמן + פילטרים רצועות כולל טיימינג. הרכב ע…
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
פגו 205 forever
מאת ziki- 0 תגובות
- 916 צפיות
מודל 1998 חיצוני +מכני מעולה,שמור ללא תאונות, פרטי יד שניה, 140000 ק"מ,מזגן ,אזעקה,ח"ח,נ"מ 18500 ש"ח 039517352
הודעה אחרונה מאת ziki, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קאיה בסטה שנת 97 יד שניה שמורה הכל חדש מנוע חדש נפח 2.2 דיזל (מנוע של מזדה) מערכת חשמל חדשה וכ"ו מצב מצויין! לפרטים: 0574663568 0544663568 (לא בהודעות פרטיות)
הודעה אחרונה מאת SPLiT, -
- 0 תגובות
- 814 צפיות
פיאט אונו שנת 92 יד שניה שמורה לחלוטין, 83,000 ק"מ מזגן צבע שמפניה מחיר באזור 7,000
הודעה אחרונה מאת Roey88, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה: שעון מד לחץ שמן חשמלי של 3A, זוהר בכחול ומעולם לא הותקן. שעון מד לחץ שמן מכאני של CP זוהר בכחול, כולל מחבר T שהזמנתי בעצמי (לא הגיע עם האריזה), מעולם לא הותקן. שני השעונים בקוטר 52 מילימטר. 300 ש"ח לכל שעון. כמו כן: מבית AEM. חדש באריזה, מעולם לא הותקן. בקוטר 2.5 אינץ'. מגיע כתוספת ל cold air intake של AEM אבל ניתן להתקין על כל cold air intake בקוטר הנ"ל. תפקיד החלק הוא להגן על המנוע במקרה והרכב נכנס לשלולית מים. כמובן שזה מיועד למי שהפילטר שלו ממוקם נמוך יחסית. מחיר - 300 ש"ח. החלק הנ"ל הוא מהסידרה החדשה, שלא כוללת את ה design flaw שהיה לשסתומים הישנים.
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
1.צ'יפ של אפסולוט- מעלה גדישה ל 1.1 1.2 באר - מעלה הספק מ 150 כח סוס ל - 192 כח סוס.. מתאים רק לגולף GTI שנת 99-2000-2001-2002 אפשרות התקנה דרך גיא פרילינג מבלי לפתוח את המחשב!!! דרך השקע דיאגנוסטיקה! 2. שסתום פריקה פורג' 007, פורק פנימי הכי טוב לוואגים מוגדשים היה מורכב 3 חודשים - 650 שקל 3. נמכר 4. קיט יניקה של פילטר אוויר לטמבון.. פילטר של סימוטה בנייה של גיא סרדין! כולל הצנרת וחיבור מסיליקון מותאם לגולף GTI או לכל שאר מנועי 1.8T... או למה שתבחרו מחיר 950 שקל זה הקיט על האוטו שלי- הפילטר ממוקם למטה למטה, היכן שיש כניסת אוויר http://img5.imageshack.us/img5/7034/dsc057144on.jpg http://img5.imageshack.us/img5…
הודעה אחרונה מאת eladdl, -
- 0 תגובות
- 874 צפיות
קוואסאקי EN 500. אולי אשקול גם להחליף אותו בgpz 500.... האוטו שנת 96 מנוע 1400. המחירון שלו זה 17 +-... רוב הדברים חדשים: רדיאטור חדש, רצועת טיימינג הוחלפה, משאבת מים, קלאצ' חדש, מצבר חדש מאתמול. אחרי צבע ופחחות. יש טסט לעוד 5 חודשים. בטסט אולי תהיה בעיה ביגלל החלקת הדלתות האחוריות אבל במיקרה הכי גרוע זוג דלתות מפרוקיה עולות 1300 שקל. אם יהיה מישהו רציני אני אקנה את הדלתות בעצמי! יש באוטו מערכת +סאב + מגבר. פנסים אחוריים מושחרים. באגאז' מוחלק.... השקעתי באזור ה10 אלף על הכל. מוכן להתפשר על קוואסקי שהמחירון שלו יותר נמוך מהאוטו שלי! אני אכתוב גם את המינוסים... אני יד רביעית והאוטו עבר 195 אלף קילומטר... אם מישהו מע…
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
- 0 תגובות
- 804 צפיות
גנטים של הונדה קופה יפיפיים עם צמיגים 14\60\185 של יוקוהמה במצב חדש 800 ש"ח
הודעה אחרונה מאת גולן, -
- 0 תגובות
- 887 צפיות
וולבו 745-GLE סטיישן שנת 91'. צבע אפור\כסוף. יד 3. 85,000 ק"מ. ח"ח, נ"מ, ה"כ.. יש טסט לשנה כמעט. הרכב במצב מצוין, היה במשך 12 שנים של סבא שלי שנפטר לפני חודשיים, ועכשיו אנחנו מוכרים אותו. סבא שלי היה יד שניה כך שהוא יהפוך ליד שלישית עם הצו ירושה וכולי. הרכב שנת 91'. ולכן המחירון הוא 20,000. החלטנו לדרוש מחירון, וכמובן גמיש לרציניים. גמר חתימה טובה! 050-8758342.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
למכירה רנו מגאן
מאת שהם- 0 תגובות
- 933 צפיות
למכירה רנו מגאן שנת 99 80000 ק"מ, צבע כחול מטאלי שמורה במיוחד ומטופלת רק במוסך מרכזי. לפרטים 054-4432293
הודעה אחרונה מאת שהם, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אגזוז עם יציאה עגולה גדולה 114 מ"מ, מבית חברת Sebring. מאושר ע"י משרד התחבורה ומכון התקנים - יש לי את האישורים של מכון התקנים הוא חוקי לגמרי וניתן לעבור איתו טסט - מנסיון. האגזוז היה על 306 ולכן מותאם לרכב, מבחינת התושבות שלו. אין צורך בהלחמות או ניסורים בשביל להרכיב על הרכב - שוב באם מדובר ב-306. כמובן שהוא גם מתאים לכל רכב. האגזוז נקי ממכות או שריטות, נראה כחדש. אודי 0523958403
הודעה אחרונה מאת DjUdi, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה - טויוטה קורולה שנת 1999, דגם Luna המפואר, ללא תאונות. יד שניה. בעלות פרטית. 4 חלונות חמשל, 2 כריות אוויר, 4 ABS. קילומטרז' - 144,000. לפרטים: דימיטרי - 0547-595788 אימייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת Horror, -
- 0 תגובות
- 967 צפיות
הרכב הורד מהכביש . שנת 97, רוב החלקים במצב מצוין. למי שמעוניין לקנות חלקים מהאוטו או כולו יכול להתקשר אלי: לטל 050-7788523 או 077-5250113. *אני לא מוסך, זה אוטו שלי שעבר השבתה ולכן המחירים זולים.
הודעה אחרונה מאת אנאקונדה, -
- 0 תגובות
- 880 צפיות
צבע מיטלי בורדו, גם בודי וגם מצב מיכני מעולה האוטו יד שלישית, שמור, אוטומטי עם מזגן והגה כוח. מחיר מחירון (21,500 ש"ח) גיל 0544523723
הודעה אחרונה מאת GILAL, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
רכב מייבוא חזק ביותר במצב מעולה +תוספות גג נפתח , גנ'ט 15 צמיגים 205-50 , בולמי קוני , קיט הנמכה , בקליות ייחודיות ,דיסקים מאווררים מחשב דרך , מושבי ספורט . מתחייב בבדיקה על כל המכלולים כולל שילדה !!! מעוניין בהחלפה על גי טי איי 1988-1992 . נא ליצור קשר רק בנייד : 054-5574242
הודעה אחרונה מאת bozu, -
- 0 תגובות
- 980 צפיות
למכירה ניסן אלמרה פרפקט 1.8 סמ"ק שנת 2002 צבע לבן מצב מצויין .. אפשרות למערכת סטריאו... 052-4353198
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
- 0 תגובות
- 870 צפיות
מיצובישי כריזמה, שנת 98. יד ראשונה, 170K ק"מ, ללא תאונות. שמורה ומתוחזקת. נוסעת נפלא. הרכב נמכר עקב מעבר לרכב אחר (C5). בה"פ (כמובן שלאחר הה"פ, אתן את מספר הטלפון). שנה טובה וגמר חתימה טובה.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סט קפיצים אייבך ספויילר גבוה (של sti 2004) 4 צמיגים פירלי (חדשים) טורבו vf 22 (היה בשימוש חודש) צנרת 3 אינץ דוד אחורי כונס גבוה של sti משאבת דלקWALLBRO+ ווסת לחץ דלק צ'יפ 050-5924231אלי
הודעה אחרונה מאת אלי אליהו, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מציע למכירה את החלקים הבאים: סעפת יניקה מאלומינים(חובה למי שרוצה לגדוש בTU ו/או פורטינג)-ראלי דור1 550 ש"ח *מדחס מזגן של 106 GTI מקורי-תקין-מתאים גם לדגמים אחרים של פיגו סיטרואן-450 ש"ח הגה חדש בניילון העתק של momo millenium - ללא מתאם.300 מ"מ קוטר-500 ש"ח פילטר פתוח חדש בצבע כחול/בורדו-לא של חברה מוכרת-330 ש"ח פילטר פתוח משומש במצב טוב-צבע בורדו-לא של חברה מוכרת-220 ש"ח הגה מעור לבן-חדש מעולם לא היה שמימו-עם מעט ליכלוך-330 ש"ח כנפון אחורי ימני בצבע לבן-ראלי דור 1-ללא קליפסים -300 ש"ח תא כפפות ל106 דור 1-בטן עמוקה-150 ש"ח מכסה פלסטיק וישר אחורי -לכל 106 דור 1 פלסטיקים שמותחים את החגורות בטיחות-מקורי-לכל 106 מסגרת ידי…
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ג'אנטים 17 רוחב 8.5 אינץ' ( מתאים לצמיגים ברוחב 205 - 285 ) 5 ברגים ( במוו ) כולל 4 צמיגים 235/45/17 *************************** טמבון בנוי לאסקורט MK4 שנים 86 - 91 כולל פתח חזית לאינטרקולר *************************** סלון עור 306 GTI מלא ( כולל דיפונים לדלתות ) *************************** תמונות :
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. …
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אגזוז דרגון,יציאה ענקית ויפה,רעש יפה עוד יותר וחזק!! 500 שקל,אני מבת-ים
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה רנו קליאו RSI שנת 94 נקי מתאונות. 160 אלף ק"מ. תוספות: צ'יפ superchip מגיא פרילינג, פילטר פתוח SIMOTA, דוד אחורי שנבנה במיוחד עבור הרכב, ממיר הוסר, ידית הילוכים MOMO. צמיגי ספורט חדשים. אני יד 7 אם זה משנה למישהו והרכב אצלי כבר מספיק זמן (3 שנים) כדי שכל מה שהידיים לפני השאירו תוקן וטופל (ת'כלס לא השאירו יותר מידי). הרכב נמכר עקב מעבר לג'יפ. המחיר הנדרש הוא 18,500 גמיש לרציניים. 0506996236 רפי.
הודעה אחרונה מאת rafi_h,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 542 אורחים (הצג רשימה מלאה)