מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 959 צפיות
הגיעו מספר מכשירים אני התחדשתי ויש עוד אחד שנשאר למכירה וולנטיין1 הגרסה הכי חדשה/עדכנית *כולל כל הפונקציות-(אירופה/אמריקה) **כנגד הדבורה/מצלמות מהירות/לייזרים-או סתם ניידת שמשוטוטות בסביבה הקיט כולל חיבור מהיר למצת/או חיבור קבוע לפלוס ******** כולל מסך תצוגה בנפרד מכול המכשיר-להסתרה איפשהו ברכב******** וכול האביזרים שעוד קיימים ובטח שכחתי שמגיעים בערכה.. המחיר: 2700 ש"ח לא גמיש יש לציין שקיט כזה בארץ כולל המסך בנפרד עובר בארץ את ה4000 ש"ח בהודעה פרטית בבקשה זוהר.
הודעה אחרונה מאת zoharS16, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שנת 1997 יד 4 142000 ק"מ טסט שנה מטופל עד היום במוסך מורשה בלבד עבר לפני שבוע טיימינג כולל מותחנים ורצועת מנוע בחברה כמובן. הרכב במצב חדש אין פלסטיק שבור ברכב אין שריטה אחת על האוטו הכל מקורי ותקין אני לא ראיתי T5 ברמה הזו ריפודי עור משולב סאן רוף חשמלי תקין ללא נזילות בקרת שיוט בקרת אקלים מפוצלת לנהג ולנוסע מחשב דרך כסא חשמלי כולל 3 זכרונות בקיצור שיא הפינוק מתחייב על הכל מנוע שסי וגיר הרכב מקורי לחלוטין תמונות בהמשך מחירון לוי יצחק : 50000 ש"ח מחיר מבוקש : מחירון וגמיש לרציניים יש מצב להחלפות מענינות אבל לא רכבים עם 2 דלתות 0544404409
הודעה אחרונה מאת turbo2, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמה טורבו למכירה מודל 91 200016V טורבו האוטו עם טסט ל-10 חודשים, מזגן, ה"כ, ח"ח, בקיצור פאר יש לאוטו וו גרירה אוטו באמת מצוין מעוניין גם באפשרות החלפה לא חייב ספורט אופיר-0577720275
הודעה אחרונה מאת אופיר-תמה טורבו, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כאמור בכותרת: BX GTI 1900 יד שלישית במצב מעולה - מטופלת רק על ידי... הידרופנואומטיקה במצב מצויין (2 זרועות קדמיות חדשות + ווסת בלימה חדש - מקוריים חדשים לא משופצים...) מנוע בריא וחזק, וו גרירה, ג'נטים "15 של קסרה - סגסוגת קלה, פנימי וחיצוני במצב מצויין, 0549996706, אלעד.
הודעה אחרונה מאת Elad_y, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 803 צפיות
עקב מקרה ביש מזל של שריפה בתא המנוע מקצר חשמלי בפיאסטה של אבא שלי, האוטו עומד למכירה לחלקים. לא ידוע לי כרגע המצב המכאני ויש להחשיב את הרכב כרכב ללא מנוע תקין. מבחינת בודי, פנים תא נוסעים, פנסים וכד'- הרכב מושלם. אין מכירה בחלקים אלא רק הרכב שלם כפי שהוא. לפרטים פנו בהודעה פרטית או 054-5345747 אלי
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
2X4 131000 ק"מ במצב מצויין מראות חשמליות מתקפלות.. לפרטים בטלפון בלבד 0508246247 כפיר.
הודעה אחרונה מאת problema, -
רדיו טייפ סוני מהדור הקודם. מתאים לקלאסיות וישנות. מחיר 100 ש"ח
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
למכירה וולוו 144 שנת 1974, מזגן והגה כח מקוריים. רכב מקורי, שמור ומטופל בשימוש יומיומי. מנוע 2000 וגיר אוטומטי. לקונה יימסר רכב נוסף שלם (מניע ונוסע) לחלקים או לשיפוץ. המחיר המבוקש - 14,000 ש"ח. 054-7885047 יניב
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
VTR, בציר 1998, יד שנייה, ברשותי כמעט 8 שנים ללא תקלות ו/או בעיות, שמורה מאוד, נגיעת קצה שילדה זניחה בפינה שמאלית קדמית עקב תאונת חנייה (לא הוחלפו חלקים), מטופלת ברמה הגבוהה ביותר (כל החלפים מקוריים) אוטו כיף בכל רמ"ח איבריו. תוספות: כיסא אורטופדי ריקארו לנהג, בולמי קוני, סטראט קדמי, מניפולד 4-2-1 של סופר ספרינט, קוויק שיפט מקצועי של B&Mאינבוקס ספארקו. מחיר: 27,000 ש"ח. סלולרי: 0547456089
הודעה אחרונה מאת ssc, -
- 0 תגובות
- 823 צפיות
180000ק"מ אדומה סאן-רוף שילדה נקייה בלי ה"פ האוטו לא שלי לפרטים נוספים 0508726743
הודעה אחרונה מאת NIKIG, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
4 מכלולי גלגלים מקצועיים, מתאימים במיוחד למי שרוצה לבנות באגי מרוצים לקטגוריה המוגבלת או באחה באג או למי שיש לו חיפושית ומעוניין לעבור לברקסים דיסק. 2 נאבות קדמיות מושלמות של חיפושית + ברקסים דיסק +קליפרים+ ספייסרים מעבר מ 4 ל 5 ברגים+גוג'ונים ואומים + גלגלים וג'נטים. 2 נאבות אחוריות מושלמות של חיפושית + ברקסים דיסק+ קליפרים, מעגל חלוקה 5 ברגים, גוג'ונים אומים גלגלים וג'נטים. כל החלקים במצב מושלם ועובד, "נשחטו" מהחיפושית הידועה של "מוסך רון" זאת שהיתה עליה כתבה ב"אוטו שטח" . כל המערכות הן קיטים מקצועיים שהובאו ביבוא אישי מארה"ב. מחיר עבור הכל : 7500 ש"ח. החלקים ימכרו אך ורק ביחד. לפרטים נוספים: 0506233066 חנן
הודעה אחרונה מאת חנן גולומבק, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חלקים לפיגו-סיטרואן : שטיחים מאלומיניום ל 306 / ZX . חלקים ( אוניברסלי ) : גלאי רדאר של יונידן . 360 מעלות . 4 פלגים פלאטיניום של NGK . מיועדים למכוניות שגודשות ח-ז-ק . מן הסתם חדשים . קולר שמן . מידות : 55 אורך , 10 גובה , 5.5 עומק . וויסטגייט חיצוני . 40 מ"מ ! מצב טוב . חלקים לבמוו : 6 טלטלים + 6 בוכנות של מנוע M106 . יחס דחיסה 1:8 . מתאים למנוע M30 נפח 3.5 . יכול לשמש כאחלה פרוייקט להסבת מנוע 3.5 אטמוספרי לטורבו . AIR FLOW METER של מנוע 3.5 ליטר M30 מקורי . מצב טוב . AIR FLOW METER של מנוע 3.5 ליטר טורבו M30 מקורי . מצב ח-ד-ש לגמרי ! כויל הצתה של מנוע 3.5 M30 . מצב טוב . 14 ברגי ראש 12 מ"מ מקוריים של מנו…
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
קיט טורבו ל 306 XSI דור שני או GTI6 מבית DP-Engineering תמונה של כל חלקי הקיט: פירוט: סעפת Welder's nightmare לטורבו בעלת אורכים זהים לכל היציאות מנירוסטה (stainless steel), סעפת באיכות מעולה שמיוצרת באופן קבוע בהולנד (dp engineering). דאון פייפ 3 אינץ' + מתאם גמיש (בגלל התרחבות המתכת בחום): קיט מתאמים וצינורות לכניסת ויציאה שמן לטורבו, כולל מגביל לחץ מובנה במתאם. מתאמי בנג'ו ליציאה וכניסת נוזל קירור לטורבו. מתאם לוויסטגייט פנימי בטורבו של גארט (T25, T28, GT28,GT25) שמאפשר למקם את הווייסטגייט בצורה נוחה יותר ב-306. כמו כן, רגלית ליצוב הטורבו (שלא יכביד על הסעפת) מעל לגיר. כמו כן, מתאם ליציאת שמן מהטורבו עצמו (עושה א…
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שנת 2002 147 120 כ"ס, 5 דלתות , צבע אדום , 168,000 ק"מ . מצב טוב מאוד. 65,500 ש"ח . אדם
הודעה אחרונה מאת arbib73, -
גאנטים לרנו 19
מאת maier- 0 תגובות
- 848 צפיות
חמישיית גאנטים לרנו 19.- 400 ש"ח שמשה קדמית ואחורית -100 ש"ח זוג מושבים (נהג וליד נהג ) 150 ש"ח לשניהם. ירון מאיר 050-6533379
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחשב אונו טורבו - מתאים לכל 205 gti שרוצה עוד כוח ויכולת להגיע לסל"ד גבוה - 400 מחשב 1.6 - 300 מלא מלא חלקי פלסטיקה - להתקשר לשאול אין לי מצחיה/חופה תושבת מנוע תחתונה מתאים ל1.6-1.9 בייחד עם הבית - 50 מיכל עיבוי + פקק - 50 גשר עליון + מנעול - 50 ידית איתות - 50 ידית וישרים - 50 דיסטרוביוטור - 150 כפתורים לחלונות חשמל - 20 כ"א כל החלק התחתון של הדש בצבע שחור - 300 כנפון צד ימין (ליד הנהג) - 100 מנוע tu 1.6 ללא קרטר והרינגים גמורים - 450 יש לי עוד מלא חלקים ולצערי אני חייב לפנות את המחסן שלי תוך שבוע צלצלו בהמוניכם! 0544556398 ניר.
הודעה אחרונה מאת Nir017, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מנוע 1800 שמורה ונקייה. שאר ירקות וקשקושים ניתן למצוא פה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=554878 יפתח: 054-3096080 לא בה"פ.
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בצבע לבן. פה ושם שריטות חנייה. איזון תקין. אפשרות לקנות עם צמיגים 195.50.15 בני שנתיים וחצי של STUNNER, דגם ספורטיבי (עלו בזמנו 600 לצמיג) אין אפשרות לקנות את הצמיגים ללא הגאנטים. לפחות לא כרגע! הקאפות של הגאנטים ימכרו בתוספת של 100 שקל לכל הרביעייה מחיר לגאנטים ללא צמיגים וללא קאפות 1200 שקל מחיר לגאנטים עם קאפות ללא צמיגים 1300 שקל מחיר לגאנטים עם צמיגים ללא קאפות 1800 שקל מחיר לגאנטים עם צמיגים ועם הקאפות 1900 שקל המחירים סופיים. אני יודע מה יש לי ביד. כרגע יושבים על האוטו אפשר להתרשם שהם ישרים. יורדו מהרכב והצמיגים יפורקו (אם ידרש) ללא עלות (אני משלם על הפירוק מהרכב שלי) רק לאחר קבלת תשלום. ההרכבה לא עליי (ניתן לסדר הרכבה + הצמיגים שלכם + איזון ב150 …
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חדש לחלוטין,האריזה נפתחה אך ורק לשם בדיקת שלמות של המוצר. כולל חלק שמתחבר למכסה מנוע (במקום סמל). 054-6969000 איגור.
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
- 0 תגובות
- 951 צפיות
1600 סמ"ק,ידנית, 46000 ק"מ,ללא תאונות, יד 2. טופלה במוסכים מורשים בלבד. הרכב לא שלי אז נא לא בהודעות. 054-4550102
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שנת 68 בתהליך של תחילת שיפוץ לפרטים: 0544547734 או ה"פ
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
למכירה פורד פיאסטה (youth) שנת 97 עם מזגן רדיו דיסק וקודנית, רדיאטור ומצבר חדשים, מטופל במוסך מורשה בלבד (כולל תיעוד כל הטיפולים), 175000 ק"מ יד 5. מחירון 15 מחיר נדרש 11000 (גמיש!) ניתן לראות באיזור חיפה והקריות טל' 0528451340 דביר.
הודעה אחרונה מאת dvir_w, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה, פולו GTI יד רביעית ( 03 ברשיון) במצב חדש ביותר, הרכב מטופל ומדהים , כל מילה מיותרת, מי שמכיר את הרכב ומחפש כזה יתאהב, המחיר המבוקש 48,000 ש"ח (לא לשאול אם אפשר להסתדר זה המחיר ) מצורפות תמונות לרציניים טל- 052-8228899
הודעה אחרונה מאת amichi3, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שנת 99 יד שלישית מנוע 2.0 170 אלף קילומטרז' ג'נט כרום ''17 + אגזוז פתוח מערכת דיוידי הקונה יקבל בנוסף גם פנסים שקופים מחיר 68000 מחיר אחרון (מחירון 62 אלף) 0528665030 אימן תמונות של הרכב
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
בולמים של 106 GTI במצב מצויין. נמכרים עקב מעבר לקוני. פרטים נוספים בהו"פ בלבד.
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=557846 לעוד פרטים לדבר איתי בפלאפון שרשום שם
הודעה אחרונה מאת BlueLeon, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
למכירה דוד חדש מנירוסטה כניסה 2.5 א'ינץ יציאה 3.5 א'ינץ, מגיע עם משתיק. 400 ש"ח סופי. 0544-543518
הודעה אחרונה מאת אביעד 106, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, למכירה סט 5 ג'נטים רחבים (שחורים) שירדו מליאונה GL. לא מדובר במגנזיום, המחיר בהתאם. ג'נט 5" מאפשר לבעלי הליאונה להרחיב בצורה חוקית את רוחב הצמיג למידת 175 במקום ה155 שיש כרגע. השינוי הוא חוקי, ומתעדכן ברישיון במעמד הטסט השנתי (מניסיון אישי). הג'נטים היו מורכבים על הליאונה שלי (לשעבר) והוחלפו בגלגלי מגנזיום. על אחד מהם מורכב צמיג חדש לחלוטין של PIRELLI ברוחב 175, והוא ישמש כגלגל ספייר. כרגע הם שוכבים במחסן, מחכים להיות מורכבים שוב על ליאונה אחרת - שבעליה מעוניין באחיזה משופרת, במקום צמיגי האופניים שיש לו כרגע (155 זה פשוט לא מספיק לרכב הזה). המחיר - 200 ש"ח. במידה ויש מישהו רציני שמעוניין לבוא ולקחת, המחיר יכול להשתנות בהתאם... …
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכירה לסופ"ש שבוע בלבד : סט קומפלט בוכנות JE 84.5MM, טלטלים פוטר, ברגי ראש 10MM ARP, אטם קומטיק מחיר מיוחד רק לסופ"ש הקרוב - 10,000 ש"ח - סופי גיר של פיאט קופה כולל קלאץ וציריות ותושבות וכול המסביב 6,000 ש"ח - סופי מנוע של פיאט קופה(בלוק,ראש,בוכנות,טלטלים,סעפות ודאוןפייפ) 2,700 ש"ח סופי צמת מנוע + מחשב + סוויץ ומפתח של פיאט קופה 1,500 ש"ח - סופי טורבו טיימר של BLITZ DC4 500 ש"ח - סופי לנציה דלתא 89 בלי טסט שנה 5,00 ש"ח - סופי המחירים האלה לסופ"ש הזה בלבד לאחר מכן אני מוכר במחיר הריאלי לחלקים כול החלקים מלבד המנוע חדשים בארגים עדיין ולא שומשו מעולם בבקשה בלי להתקשר ולהתווכח איתי, המחירים סופים ואין צורך ל…
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרבה דברים נמכרו והנה הרשימה המעודכנת! -מחשב של 605 טורבו ידנית (המחשב הידני היחיד בארץ ככל הידוע לי) פרוץ (רק הפריצה עולה 1000 ש"ח) עם צמת חשמל מלאה - 900 ש"ח -סלון קומפלט של 205 GTI כיסא נהג במצב לא טוב כיסא שליד הנהג מצב טוב מאוד וספסל אחורי במצב חדש מגיעים עם כיסויים כחולים (חוץ מכיסא הנהג)מחיר זנות של 350 ש"ח. -מנוע של 605 טורבו עם שריטה בצילינדר זקוק לאוברול (או לכאלה שרוצים חלקים) - 700 ש"ח -צנרת פליטה מלאה(מאלומיניום) מהמנוע עד הסוף 2.5 אינץ'+משתיק ישבה על 205 - 700 ש"ח -הגה ספורטיבי (קטן) דמוי עץ-300 ש"ח -*החלפה* ג'נטים של OZ-F1 מידה 195/55/R15 בצבע אפור בהיר באותו דגם בדיוק רק בצבע שחור או אפור כהה. שעון טורים חיצוני של אוטוגייג'+שיפט …
הודעה אחרונה מאת נקש_205,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,754 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ash1
- גולדן191
- sperial
- ישיר
- santiago
- רכב זה אני
- DareDevil
- חולגי
- avizaz
- borsood
- jackjack2020
- jpex