Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב.

מה רצית ? חיבוק ונשיקה על זה שעברת עבירה ? רוצה סימפטיה ? לך לפסיכולוג.

במיוחד בשבילך - נוסח תקנות התעבורה (תקנה 44א'):

(א) לא יפנה נוהג את רכבו כדי להסתובב ולנסוע בכיוון הנגדי (להלן – פניית פרסה) אל בנסיבות שאין בהן

הפרעה לתנועה או סיכון לעוברי דרך, ולא יפנה כאמור כשהוא מתקרב לעקומה או לפסגה תלולה או במקום

שרכבו אינו נראה לעיני נוהג רכב אחר המתקרב מכל צד שהוא.

עכשיו בוא ותספר לי שלא נסעת לכיוון הנגדי.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אני לא טועה , לרכב פרטי אסור להיכנס לתחנת אוטובוסים , אלא אם מדובר שם במקרה ספציפי :idea:
בד"כ אתה צודק.. אבל זה מקרה ספציפי שם הנתיב מיועד לכלי רכב פרטיים אשר נכנסים לשטח החניון של התחנה..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

שמר, מסכים איתך בכל מילה...:mm_yeah:

לפותח השרשור, ניסית להתחכם - אכלת אותה...

כולנו היינו חיילים - אז ??? זה שאתה חייל לא נותן לך פריווילגיה לעשות מה שבא לך...

וזאת פרסה לכל דבר.

Veni Vidi Vici

פורסם

למה באמת שהבחור יקבל על זה דו"ח?

האם קבוע בחוק כמה רחוקה צריכה להיות הפניה?

לפי ההגיון שלכם - אם הוא פונה שמאלה בפניה של איסור פרסה אסור לו לפנות עוד פעם שמאלה לעולם! זאת תהיה פניה לנתיב הנגדי.

איסור פרסה שתקף לפניה המידית - אני מבין

אבל איסור פרסה שתקף גם לפניה שאחריה? טכנית הוא כבר פינה את הצומת ברגע שלא פנה לפרסה האסורה.

אני הייתי מתייעץ עם עו"ד.

פורסם
אבל איסור פרסה שתקף גם לפניה שאחריה? טכנית הוא כבר פינה את הצומת ברגע שלא פנה לפרסה האסורה.

תפתח ספר תיאוריה ותקרא את ההגדרה לצומת, כנראה שלא שאלו אותך על זה שעברת

פורסם

אופיר.

כנראה שממרומי גילי (בסה"כ 25 וקצת, אבל נו, שוויין...) הספקתי לשכוח,

אשמח אם בחור צעיר ורענן בחומר כמוך ירענן את זכרוני וירשום כאן את הגדרת הצומת בספר התיאוריה.

מצטער על הציניות המגעילה, זה היה מתבקש.

פורסם

חייל תפרן? כשאני התגייסתי לא היה לי כסף לדלק וסיגריות, כ"כ אהבתי לנסוע חינם באוטובוס ולעשן נובלס. ולא קיבלתי אף דו"ח.

תשלם את הדו"ח ותסגור עניין.

ובאמת, הקטע של התפרן לא קונה אותנו, אם אתם חיילים תפרנים שיוצאים לבלות, שגירדו כמה ג'ובות לבילוי, למה לנסוע עם 2 רכבים??

haters will hate

פורסם
מצטער על הציניות המגעילה, זה היה מתבקש.

מתבקש שבמקום לדבר שטויות בפורום, תדבר מתוך ידע

להגיד:"אם הוא פונה שמאלה בפניה של איסור פרסה אסור לו לפנות עוד פעם שמאלה לעולם!"

זה לדבר בלי לחשוב, באותה הצומת אסור לו לפנות לכיוון הנגדי, לפי השרטוט הוא עדיין בצומת, גם אם יש בה 20 כבישים שמתחברים, כמו שאמרתי, ידידי הזקן, ספר תאוריה ירענן את זכרונך, צעיר כמוני (24) כנראה לא מכבד מבוגר כמוך כדי לפתוח במקומו את ספר התאוריה לכתוב את ההגדרה המדוייקת

פורסם
חייל תפרן? כשאני התגייסתי לא היה לי כסף לדלק וסיגריות, כ"כ אהבתי לנסוע חינם באוטובוס ולעשן נובלס. ולא קיבלתי אף דו"ח.

תשלם את הדו"ח ותסגור עניין.

ובאמת, הקטע של התפרן לא קונה אותנו, אם אתם חיילים תפרנים שיוצאים לבלות, שגירדו כמה ג'ובות לבילוי, למה לנסוע עם 2 רכבים??

8 ח'ברה...

וואלאק אתה!!

פורסם

אופיר -

שים לב שבמקום לסתור אותי בעובדות, ניסית לסתור אותי בתקיפה אישית.

מיותר, טפשי וילדותי.

לא תרמת כלום לדיון מלבד את דעתך האישית עלי ולבסוף גם את דעתך על הנושא, ללא סימוכין.

אני מציע שתקרא את זה -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=22056

בנוסף - אתה יותר ממוזמן להסביר לי (בתקווה אף בדרך ארץ) היכן טעיתי.

פורסם

שמר - הבנתי מצויין.

כאן באה השאלה -

אני לא מכיר את המקום, אני מתייחס לסרטוט שהבחור סרטט בלבד.

אם מדובר בכביש שירות שפונה לאחר מכן ימינה - האם זו עדיין פרסה?

בהנחה ויש פניה ימינה לאחר מכן (לטובת הדיון) -

תיאורטית הוא פנה שמאלה, חצה את התנועה (פניה שמאלה רגילה) ופנה שוב שמאלה לאותו "כביש שירות", לכאורה לא בוצעה כאן פניית פרסה מכוון שלמיטב הבנתי הכניסה לכביש השירות היא כבר לא חלק מהצומת.

פורסם

נו, שמר.

אתה יודע בדיוק למה אני מתכוון.

ברור לי שפניה לכיוון הנגדי היא פניית פרסה.

ברור לי שאסור לעשות פרסה אם יש שלט של איסור פרסה.

לא ברור לי למה אסור לפנות גם לכביש אחר (כביש - לא נתיב) שנמצא קצת אחרי הפניה אליה אסור לי להכנס.

ולכן שאלתי - איסור פרסה, תקף עד לאן? אסורה פניית פרסה לכביש הצמוד -ברור, אבל עד איזה כביש אסור לי לפנות שוב שמאלה? האם כביש שירות צמוד לצומת נחשב עדיין לפרסה?

עריכה -

שאלה לעומרי - האם הכביש אליו פניתם הינו נתיב נוסף לאותו כביש שמופרד באי-תנועה בנוי ומשתלב אליו בסופו (מעין נתיב האצה) או כביש נפרד מקביל?

אם מדובר בנתיב נוסף לאותו כביש אז אכן בוצעה פרסה... (וזה כנראה מה שכולכם הבנתם ואני משום מה, לא הבנתי).

פורסם

פעם חמישית - תפסיק להתחכם.

מי שהציב את התמרור רצה למנוע את האפשרות לחזור ולנוע בכיוון הנגדי. לו היו רוצים לאפשר אותה - לא היו שמים את התמרור , או שהיו שמים שלט נוסף המורה על מגבלה עם סייגים (כמו למשל - האיזור על ביצוע פרסה בין שעות מסויימות במחלף השלום בת"א).

אם אין סייגים - האיסור הוא גורף , גם אם יש 30 נתיבים .

לכתוב גם בסוואהילית , או שעברית מספיקה?

• תוכן חדש...