Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו לגאסי שנת 91 אני רוצה לעשות נעילה מרכזית וחלונות חשמל לכל האוטו...

כשאני יפעיל את הנעילה המרכזית שכל החלונות יסגרו בצורה אוטומטית... (נמעס לי כבר מהידית ...)

אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ואם כן כמה כסף יעלה לי כל העניין הזה.. אם זה עוזר אני גר בצפת..(למי שלא מכיר או לא יודע זה בצפון)

ועוד שאלה שלי אם אני צריך להחליף את כל הצילנדרים של הדלתות כדי לעשות נעילה מרכזית..?

תודה לכם!

פורסם

לא צריך להחליף שום צלנדרים,

צריך להוסיף בכל דלת מנוע - לוקר הכולל העברת חיוט , ולהוסיף יח' הנעה לחלון החשמלי.

הסטים של הנעילה המרכזית מגיעים ב4 יחידות (לכל הדלתות)

ואילו הסטים של החלונות חשמל מגיעים ב 2 יחידות כלומר ל חלונות קדמיים בלבד ואם רוצים אז צריך סט נוסף לדלתות אחוריות.

ואז צריך גם שלטים ומרים חלונות שהוא מוח נוסף שמרים את החלונות כאשר אתה לוחץ על השלט.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבנתי תודה על המידע גבר..

אפשר לדעת כמה עולה לי כל הסיפור של חלונות חשמל ונעילה מרכזית + הרכבה ? ואיפה אפשר לעשות את זה ? אני גר באיזור הצפון (צפת)

ועוד שאלה.. אם אני מוסיף עוד מוח לחלונות האחרויים אז אפשרי ששלט אחד ישלוט על שני המוחות(המוח של הדלתות הקדמיות והאחוריות עם החלונות?)

תודה לכם

פורסם

אני חושב בסביבות ה 2000-3000 ש"ח(במקרה הטוב) ,תחשוב אם זה שווה לך .

אני אישית נתקלתי בבעיה כשמרים חלונות דרך האזעקה (מוח) לא הצליח להרים 4 חלונות אוניברסליים ביחד . כך גם את העניין הזה בחשבון.

פורסם

ואם אני לוקח למשל רק את הנעילה המרכזית כמה זה יוצא לי ואם אני לוקח רק את החלונות חשמל הקדמיים כמה זה יוצא (כמובן אם הרכבה) והאם אתם מכירים מוסך שעושה את הדברים האלה באיזור הצפון ?

ולפי מה שהבנתי מחבר טוב יש לזה גם חברות אז אם חברה נגיד סינית זולה יכולה לעבוד טוב או שצריך ללכת על החברה הטובה ביותר בעניין הזה?

פורסם

אני לא מתקין אז מחירים של התקנה אני לא יודע .......תפנה לדני בה"פ ......אני בטוח שהוא ישמח לעזור לך.

מרימי חלונות הם של SPAL בד"כ .

מחירם ל זוג נע בין 600-1000שח ,יש שני סוגים מוגברים ורגילים .(כמובן המוגברים יותר יקרים ).

מוח למרים חלונות נע בין 200-150 ש"ח

המנוע של נעילה מרכזית עולה בסביבות ה 30 ש"ח לאחד (סה"כ כ 120 ל 4 דלתות) .

• תוכן חדש...