Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאשר התחלת ללמוד הידע שלך בצרפתית היה 0?

עד כמה אתה שולט עכשיו בצרפתית? אתה מסוגל לדבר בצורה חלקה יחסית?

כן.

0 מוחלט

כנל לגבי הגרמנית

להבין אני מבין בצורה טובה מאד

לדבר זה כבר עניין אחר, עד שאתה לא תמצא מישהו לדבר איתו, יהיה לך קשה לדבר בצורה חלקה ושוטפת.

ככה המצב גם באנגלית אצל רוב האנשים. אתה יכול להיות מומחה ולהבין הכל, אבל כשתצטרך להוציא משפט טיפה ארוך מהפה, ובקול רם, תגמגם

בכל אופן, השיטה של פימסלר מצויינת, אלו שיעורים קוליים באורך 25-30 דק' כל אחד, כשיש בערך 70 שיעורים לכל שפה. בכל שיעור אתה לומד להרכיב עוד ועוד מילים על משפטים.

מומלץ בחום

חשוב להוסיף ולציין, שאתה לומד להבין ולדבר... אין שם דגש לכתיבה/קריאה

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

דווקא בנושא של כתיבה קריאה איטלקית היא שפה קלה מאין כמוה. כותבים בדיוק כמו ששומעים, בלי צירופי אותיות מורכבים. alfa זו דוגמה בסיסית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני למדתי במקום שהיו שם המון רוסים ודוברי רוסית, רציתי גם ללמוד, התחלתי לקרוא שיחון עברי רוסי, לראות סרטים בלי ברירה ברוסית, גם הייתי מקשיב להם ולאט לאט מנסה להבין מה הפרוש של כל משפט

ברמה העקרונית כל שפה אתה תלמד בקלות אם אתה תיהיה באזור שמדברים אותה...

אתה יכול ללמוד עשרים שנה אנגלית ולא תקלוט, אבל להיות באמריקה שנה ואתה תדבר דיי שוטף

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תכיר איזה איטלקיה ושהיא תתחיל ללמד אותך..או שתראה סדרות שמלמדות איטלקית..בעיקרון איטלקית (לדעתי) היא שפה יחסית קלה.

בהצלחה

Suzuki Jimny

• אחראי פורום
פורסם
איתי, אתה יכול לקחת את הקורס של השגרירות האיטלקית - אותו קורס שאורי עשה לפני שיצא ללמוד באיטליה (ומאז אותו קורס זכינו במחזה המשעשע של תימני אסלי מגלגל מילים באיטלקית :lol: ).
אז בקרוב תזכו בעוד אחד...

אבל אלעד, ויוליה - אני יודע שמכון שפות כלשהו הוא הפתרון הכי טוב, אבל מה שמונע

ממני את זה , זה יום די עמוס וצפוף . פשוט אין לי איפה לדחוף את זה.

ואני גם מסכים שאיטלקית היא שפה יחסית קלה יותר מהאחרות , הייתי שם שבועיים

ונאלצתי להסתדר בלי אנגלית ומצאתי את עצמי מקשקש מילים בסיסיות די מהר,

הרבה מצפייה בטלוויזיה (בין בחורה חצי ערומה לשניה היו כמה מילים).

יש דימיון קל לאנגלית.

אני אנסה בכיוון של פימסלר. תודה!

סמוראי - חובב ג'ינג'יות אבל לא אנושיות...
פעם אחרונה שאת קוראת לאלפא שלי ג'ינג'ית....

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...