Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני נוהג על אימפרזה 1.6 אוטומטית שנת 98 של ההורים. אחרי 71,000 ק"מ ו90% נסיעות עירוניות.

1. אני מרגיש שהאוטו לא סוחב טוב בכלל.

2. אני נוהג חזק כדי שאני אוכל להתנייע מהר וזה גורם לצריכת דלק מוגזמת של 1:7 כשאני נוהג חצי שבוע ואפילו לפעמים 1:5 כשהאוטו אצלי כל השבוע.

3. כשהגיר מעביר הילוך (למטה או למעלה) אני מרגיש בעיטה. הבעיטות חזקות ומורגשות בעיקר בתחילת נסיעה (כשהגיר קר) אבל גם לכל אורכה בצורה קלה יותר.

חשבתי להתחיל לטפל בבעית צריכת הדלק והסחיבה ע"י שימוש ב44K. מכיוון שאני מעדיף לא להתעסק עם חומר אגרסיבי כזה ללא כלים בשליטה של הטפטוף, החלטתי לנסות לשפוך אותו דרך מיכל הדלק. מישהו יודע איך שופכים, כמה שופכים וכו'? איפה אפשר לקנות בזול את הפחית? באוטודיפו היא עולה 85 שקל.

ואם למישהו יש עוד דרכים שאוכל לטפל בבעיות שהזכרתי למעלה, אני אשמח לשמוע!

תודה לאיציק ולכולם!!

אביב --- avivgr

פורסם

הנושא נידון בהרחבה בפורום. חפש K44 בחיפוש (אייקון עליון מרכזי).

באופן עקרוני, לניקוי "עדין", פחית כזו נמזגת למיכל הדלק לפיה ההוראות המודפסות עליה.

המהדרין, ימזגו אותה למיכל קרוב לסיומו ויצאו לנסיעה בסל"ד גבוה.

מחירים טובים יותר ניתן לקבל אצל פרוחזאד (יש לי מניות שם? :roll: )

ביצחק שדה 23 פינת שונצינו, ת"א. תבוא עם מזומן.

MCS 2008

פורסם

סליחה שאני מתעלק פשוט לא רציתי לפתוח עוד ת'ראד על ה44K ... וסליחה על הבורות גם אבל ה 44K מתאים גם לקרבורטורים או שהוא רק לאינג'קטור?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם
למישהו יש עוד עצות לגבי שאר הבעיות שהזכרתי?

כן.

מר קולין מקריי היקר,

אם אתה מרגיש דפיקות מהגיר, וצריכת הדלק שלך מוגזמת - אולי כדאי שתנהג קצת פחות "חזק"?

כולנו מבינים שאתה צריך "להתנייד מהר". בוודאי בדרכך בין מקרי חירום בעלי חשיבות מדינית/בטחונית/רפואית שאינה סובלת דיחוי.

אבל לא חראם על האוטו האוטומטי של ההורים? :wink:

סע בעדינות ובזהירות, ואל תעשה שטויות. אל תשתמש ברכב למה שהוא לא מיועד לו, וכך לא תהרוס אותו. וזו עצה שתועיל למכלולים יותר מכל תוסף לדלק מהפרסי.

.

פורסם

החלטת שאני נוהג במהירות, בפראות ועושה שטויות??

:mad:

ממש לא!

אני לא נוהג מהר בעיר או לפחות כשיש מצב שאני אפגע בהולך רגל או ברכב אחר בלי מקדם ביטחון רציני!

חוץ מזה שמהר זה יחסי... כשאני מדבר על מהר זה להגיע למהירות נסיעה סבירה בזמן סביר. לא להאיץ ב5 שניות ל100 ולטוס מרמזור אדום לרמזור אדום שנמצא 200 מטר אחריו כמו אדיוט...

בכל אופן, הדפיקות מהגיר היו עוד לפני שאני התחלתי לנהוג על האוטו אז אם האוטו לא מגיב כמו שהוא צריך להגיב אני רוצה לדעת איך לטפל בו כמו שצריך ולא איך להפוך אותו למה שהוא בחייים לא יהיה.

פורסם
אגב, מה כמה עולה הפחית שם?

בפעם האחרונה שקניתי לפני מספר חודשים, בקניה של זוג, פחית עלתה 55 ש"ח.

אילולא תודות לפרצופי האשכנזי, התמקחות + נפנוף בשטרות מזומן ככל הנראה

הייתה מורידה את המחיר. :wink:

כנ"ל גם לתוסף Liqui Moly (אשר מוסיפים כל 2K ק"מ) שעולה שם 20 בקניה

של 5, בהשוואה ל-35 בסנטרים למיניהם.

דניאל

MCS 2008

פורסם
סליחה שאני מתעלק פשוט לא רציתי לפתוח עוד ת'ראד על ה44K ... וסליחה על הבורות גם אבל ה 44K מתאים גם לקרבורטורים או שהוא רק לאינג'קטור?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

אני אצטרף לאשכול ואשאל -

האם מומלץ\מסוכן להשמש ב-K44 ואחריו בסמיכות ב-Liqui Moly ?

תודה.

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

• תוכן חדש...