Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי, ממה אני אמור לבכות?

המנוע יעבור טיפול רציני עוד לפני שיורכב, ואני הולך לפרק אותו מקדימה (אני אוהב לחתוך עם דיסק)

אבל עדיין נשארה לי הבעיה איך להוריד אותו לרכב שלי ואז כנראה אני אכניס מלמטה, אין לי בעיה להרים את הפרונט של האדומה לגובה מטר וחצי ולהשחיל את המנוע פנימה.

נראה מה יהיה...

אתם יודעים מה, גם אם המנוע דפוק, הרווחתי מושב אחורי מקורי שלם בצבע שחור שמתאים אצלי באוטו, יש גיר, דיפרנציאל, מיכל לשפריצרים (אין לי שפריצרים בכלל) בוסטר נוסף ועוד....

אז בשביל 400 ש"ח זה יותר משווה, אה ויש גם מנגנון הרמה לחלון, אני אוכל סוף סוף להוריד את החלון עם הידית ולא עם היד.

haters will hate

פורסם

שחטנו מוסטאנג 85 GT היחידה שהייתה בארץ.

אומנם עם שאסי רצני ובלתי ניתן לשחזור. אבל עדיין הזכרון שלה וכל פעם שאנחנו רואים אחת כזאת מסרטונים מארהב עולה ל ווילי ועושה קוואטר ב 9 שניות גורם לצער רב..........

נכון שהיא סיפקה הרבה אבל הייתה לה נשמה מישלה... מסתבר

יהיה זכרה ברוך ..... :screwy:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
קובי, ממה אני אמור לבכות?

המנוע יעבור טיפול רציני עוד לפני שיורכב, ואני הולך לפרק אותו מקדימה (אני אוהב לחתוך עם דיסק)

אבל עדיין נשארה לי הבעיה איך להוריד אותו לרכב שלי ואז כנראה אני אכניס מלמטה, אין לי בעיה להרים את הפרונט של האדומה לגובה מטר וחצי ולהשחיל את המנוע פנימה.

נראה מה יהיה...

אתם יודעים מה, גם אם המנוע דפוק, הרווחתי מושב אחורי מקורי שלם בצבע שחור שמתאים אצלי באוטו, יש גיר, דיפרנציאל, מיכל לשפריצרים (אין לי שפריצרים בכלל) בוסטר נוסף ועוד....

אז בשביל 400 ש"ח זה יותר משווה, אה ויש גם מנגנון הרמה לחלון, אני אוכל סוף סוף להוריד את החלון עם הידית ולא עם היד.

מה יש לבכות פה בשביל 700 ש''ח (אוטו+גרר)תהיה בטוח שהחלקים ישמשו אותך הרבה יותר מזה אם תתחיל לחפש כל חלק חלילה כאשר תצתרך .

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

אני לא אמרתי... שהוא לא עושה בשכל........

פשוט הוא לא יבכה דקה על הברנדה.. כי יש עוד למצוא כאלה היכנשהו בארץ...:roll:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

עשית חכם בנצי.

מזל שלא הקשבת לכמה חכמי חלם בפורום, שרק היו מסבכים אותך...

:twisted: יחי הספורט המוטורי בארץ הקודש:twisted:

פורסם

בנצי?!!!

הבאת את הברנדה ולא קראת לי עד עכשיו?

חשבתי שיש בינינו משהו מיוחד...:puppydoge

וחוץ מזה - רחבת החנייה אצלך מתחילה להראות כמו משחטת פורדים מצוייה (שתי האספורשים והסיירה), רק חסר שתגדל כרס, לא תצחצח שיניים, תשתה הרבה קפה ויחשבו שאתה בעל פירוקייה, או לחלופין הנספח הבת-ימי של פרדס דכ?ע.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

מזל טוב על הרכישה, ומאוד שמחתי לעזור.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הברנדה הזו היא 1.1,וזו היתה השנה האחרונה שבה שווק המנוע הזה.

בשנת 79' עברה האסקורט מתיחת פנים קלה,בה הוחלפו הפנסים הקדמיים העגולים לרבועים,קפיצי העלים האחוריים הפכו לקפיץ בודד ו..שודרג גלגל ההגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה מתכוון "ולא עם הג'בקה"

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
שחטנו מוסטאנג 85 GT היחידה שהייתה בארץ.

אומנם עם שאסי רצני ובלתי ניתן לשחזור. אבל עדיין הזכרון שלה וכל פעם שאנחנו רואים אחת כזאת מסרטונים מארהב עולה ל ווילי ועושה קוואטר ב 9 שניות גורם לצער רב..........

נכון שהיא סיפקה הרבה אבל הייתה לה נשמה מישלה... מסתבר

יהיה זכרה ברוך ..... :screwy:

תהי מנוחתה עדן :|

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אז ככה:

עידן - אל תגיד שאני לא בסדר, לפחות אם אתה לא עונה תחזיר טלפון, התקשרתי אלייך אתמול...

חן פרחי - ברישיון כתוב 1.3, ככה שאולי היא הייתה בעברה 1.1 אבל מה אכפת לי.

יאשה - החלון יורד רק אם מורידים אותו עם היד, את הזווית של הכסא משנים עם הג'בקה, אבל בברנדה יש את הגלגלים של הכסא שיעברו אליי.

הברנדה קיבלה היום חיזוק חיובי מצידי, כשהחשיך וכבר לא ראיתי מה אני עושה, לקחתי ספריי אדום וציירתי מגן דוד על הגג, ואז בא הכיתוב אמבולנס, ואז עוד מגן דוד, להבות, כיתוב בולשת ועוד כל מיני שטויות ועכשיו הרכב ממש שווה....

ומי לעזאזל רוצה לקפוץ לבקר? חוץ מיאשה שהיה אצלי היום אף אחד לא רציני. תבואו - אני כבר מתחיל להישמע נואש, יש בירות וחמוצים.

haters will hate

• תוכן חדש...