Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברתי טסט היום ויש לי 2 שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני באותה בעיה :\

אין לאמא רשיון ויש רק לי ולאחותי ואין אוטו בבית

ועכשיו אני בתקופה מלווה ועבר כבר חודש וחצי ויצא לי רק פעם אחת לנהוג עם חבר שהוא מלווה איזה 20 דקות בעיר בלילה.. וכולי הייתי לחוץ, אני לא יודע מה יהיה שאני אעלה לכביש לבד חח :

אחרי כמה נסיעות הכל יסתדר(הכוונה לפחד) גם אם זה לבד... מנסיון......

הייתה לי נטייה לנהוג לפני שסיימתי את הרישיון... במבט לאחור, זה היה אחד המעשים הטיפשיים ביותר שעשיתי אי פעם....... כמובן שיותר פחדתי שניידת תעצור אותי לבדיקת רישיונות או שמישהו יכנס בי מאחורה(בלי רישוןן-אין ביטוח), אבל הפחד מהנהיגה לבד עובר אחרי כשבועיים של נהיגה.

בקשר לפחד שלך לבצע טעויות, אין לך הרבה ברירה- או למצוא מלווה מתאים כמו שכבר הציעו(חברים או מכרים) או לשבת לנהוג אחרי שלושה חודשים חסרי נהיגה....

פורסם

כן אבל זה שונה עם מורה נהיגה

כל עוד זה ברכב שלך זה בסדר

אם זה ברכב שלו זה בדיוק כמו שיעורי נהיגה

וזה שונה כשיש למורה דוושות ולזה שלידך אין (תאמינו לי לתת לאבא שלי דוושות לידי זה יהיה סיוט)

פורסם
תכתוב את האיזור בו אתה גר ומאיפה לאיפה אתה נוהג לנסוע.

אולי יש כאן חברי פורום הכשירים לשמש כנהג מלווה שאינם בעלי רכב ויוכלו לעזור לך - בזמן שאתה מביא אותם אל מחוז חפצם . :idea:

רק בקשה - אם למישהו זה יתאים , נא לעשות תיאומים בה"פ.

שמר כמו כן נכתב באחת התגובות שלי שאין רכב... ז''א זהשאני אסיע אותו יהיה צריך גם לנסוע איתי לקנות רכב!

זה לא נשמע לי הגיוני... אפשרי אבל לא ממש...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אם לא אכפת לך לבזבז מזומנים, קח פעם ב... שיעור נהיגה סתם בשביל לנהוג. זה המלווה הטוב ביותר

גם אם היה לי כסף מיותר זה ממש לא אותו דבר כי ברגע שיש לידך מורה נהיגה אתה מרגיש בטוח ונוהג בחופשיות... ככה לפחות אני הייתי ובהחלפה הראשונה שלי הייתי לחוץ רצח כי זה היה מורה אחר שאני לא מכיר ונהגתי על הפנים :

Subaru Justy 88

פורסם

אני לא מבין מדוע אתה כ"כ לחוץ מזה שאין לך מלווה?

אני זוכר את תקופת המלווה אצלי - כל נהיגה בתקופה הנ"ל (והיו לי איזה 3-4) הייתה חוויה מדהימה.

כל קילומטר שנסעתי (לא יותר מעשרים בכל התקופה) סיפק אותי בצורה מדהימה, וכל זאת בהתחשב שהיה מדובר בסקודה פורמן קומבי 95' ללא מד מהירות ובכלל טרנטה מוזנחת של ידיד. ולא עוד אלא שעבדתי קשה והתחנפתי אליו שיתן לי לנהוג קצת ועזרתי לא בכל מיני תחומים בשביל זה (לא רק בשביל זה. גם בשבילך לגמול חסד).

בכל אופן נהנתי, התרגשתי וקבלתי סיפוק עצום מכל ק"מ.

פורסם

לא תמיד המלווה הוא זה שנותן לך את הניסיון ולא תמיד הוא זה שחשוב.

אם אתה יחסית חכם ובוגר אז גם בלי מלווה תסתדר מצויין, מה שבטוח שתראה עם הזמן שהמורה לא לימד אותך כמעט כלום ושהכל אתה לומד לבד (שוב בהנחה שאתה בוגר ובר דעת)

מה שחשוב זה לנהוג וכמה שיותר, לקבל ביטחון וללמוד את הכביש, לנסוע בכל מיני מקומות ולא רק אלה שמוכרים בתנאים ושעות שונות (למשל אחוז מהצעירים חושבים שהם נהגים טובים כי הם נוהגים בלילה שהכביש ריק, אתה עולה איתם יום אחד בכל המטרופולין של המרכז או שכל העולם מצפצף להם כי הם לא יודעים להשתלב או שהם לא משתלבים בכלל או שמגיעים לכמעט תאונה.

לכן אני מדגיש מה שחשוב הוא שתנהג, תמצא לך מלווה, עכשיו אין לך מה לשכוח כי לא למדת כמעט כלום, את כל הנהיגה תלמד לבד.

בהצלחה (ואל תשכח לשלם את האגרה)

ונקווה שממך לא נשמע שאלות טיפשיות בנוגע לביטוח כנוסח זה: אם ברכב שבו אני נוהג יש ביטוח אבל אין לנהג חדש, האם מותר לי לנהוג? - זה מיותר.) שאלות לעניין מתקבלות בברכה.

שיהיה בהצלחה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...