Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דליפת דלק בוולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז נקנתה לפני שבועיים הוולו 164 שנת 1972 - יש סירחון דלק בתא המטען ולפעמים גם בתא הנוסעים....

א. 3 צינורות גומי שמתחברים לטנק הדלק נבדקו-ולא נמצאה דליפה

ב. היה חשד שאטם מצוף דולף- אזור המצוף נאטם עם איזולירבנד והריח ממשיך

ג טנק הדלק נראה ממש במצב טוב

ד. הריח חזק אחרי מילוי מיכל מלא ונחלש ככל שמפלס הדלק יורד

ה. בדקתי צנרת בזמן תדלוק (מכסה תא מטען פתוח)- לא מצאתי כלום

ד. יש כיתמי שמן ליד טנק הדלק (אבק שמנוני) יש מי שאמר " כאן הדליפה יש שמן בדלק הדלק התאדה ונשאר השמן"

רעיון לבדיקה????

תודה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תבדוק את המשפך שבפתח התדלוק עצמו.

באוטו של ההורים שלי היה אותו הסיפור - חיפשו ולא מצאו - עד שגילו שכמה ס"מ אחרי פתח התדלוק היה סדק בחלק העליון שנגרם כנראהמדחיפה חזקה של צינור התדלוק ע"י מתדלק עדין במיוחד.

החליפו את המשפך הזה והריח עבר.

פורסם

יש לך את יעקב סימל או את זיסו , חברי הפורום , ומתעסקים בוולוו, תבחר משהו ותגש אליו.

אני יכול לומר לך שפניתי אליהם בשאלה ואחד מייד ענה לי לעניין.(יעקב סימל)

בהתכתבות בדכ לא נמצאים פיתרונים לתופעות ותקלות שאינן שגרתיות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מאז נקנתה לפני שבועיים הוולו 164 שנת 1972 - יש סירחון דלק בתא המטען ולפעמים גם בתא הנוסעים....

א. 3 צינורות גומי שמתחברים לטנק הדלק נבדקו-ולא נמצאה דליפה

ב. היה חשד שאטם מצוף דולף- אזור המצוף נאטם עם איזולירבנד והריח ממשיך

ג טנק הדלק נראה ממש במצב טוב

ד. הריח חזק אחרי מילוי מיכל מלא ונחלש ככל שמפלס הדלק יורד

ה. בדקתי צנרת בזמן תדלוק (מכסה תא מטען פתוח)- לא מצאתי כלום

ד. יש כיתמי שמן ליד טנק הדלק (אבק שמנוני) יש מי שאמר " כאן הדליפה יש שמן בדלק הדלק התאדה ונשאר השמן"

רעיון לבדיקה????

תודה

כשאתה אומר 3 צינורות למה אתה מתכוון?אני זוכר שיש 2 אחת מילוי ואחת למניעת וואקום,הצינורית ה3 היא של הנשם,זאת ה3 אצלך?

קיים צינור כזה אצלך?בצינור המתכת קרוב לכנף האחורית מבפנים קיים מחבר שאליו מתחברת הצינורית.

הצינורית אמורה לעבור בצורת קשת ולצאת מחוץ לתא המטען,קיים חור בשילדה באיזור החיבור לטמבון שממנו הצינורית יוצאת החוצה.

חוץ מזה יכול להיות שהמיכל רק נראה טוב ואולי יש בו חור.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

חוץ מזה יכול להיות שהמיכל רק נראה טוב ואולי יש בו חור.

האמת היא שאני מתחיל לחשוד במיכל עם כי כל הבדיקות על ידי מישוש בזמן תדלוק לא העלו דבר...

פורסם

אמממ תראה תשמע...

מה שאני מציע זה שתפרק את הצינוריות ותבדוק את שלמותן,לי כבר נקרעה הצינורית "הקטנה" שמתחברת למיכל ולקח זמן עד ששמתי לב לכך.

אחרי שתבדוק ותאשר ב100% שהצינורות תקינות וצינור הנשם יוצא אל מחוץ לתא המטען,תפרק את מיכל הדלק,יש את הבנגו' של צינורית הברזל ואת ה20 ~ברגים ותהפוך אותו (אחרי שתדאג לעקם את הצינורות בכדי שלא יזל דלק),אם לא תהיה נזילה של דלק...

אז מה שבאמת צריך לעשות זה לעבור עם גפרור ליד הריח עד ש....(סתם סתם):wink:

רק מה אתה בטוח שזה מתא המטען?

בכל אופן אתה מוזמן לעדכן אותי במסרים,גם לי יש בעיית דלק שמטרידה אותי,דלק מתאדה חופשי אצלי...

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

שלושה דברים וודאיים

א. הריח מתא המטען- לפני הנסיעה פותח מכסהתא מטען לאורור אז לא מגיע לתא נוסעים...

ב. צינורית הנשם בחור ומחוץ לרכב הצינורית נבדקה בנשיפה ואינה סתומה..

ג האגזוז תקין ואינו קצר מידי

• תוכן חדש...