Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

מה הצריכת דלק לסובארו גסטי אוטומטית, שלא עברה הרבה ק"מ (56 בערך).

האוטו הוא שנת 92.

תודה מראש!

עריכה:

ד"א המנוע 1200.

פורסם

יש לי את הנ"ל גיר רגיל ( 1200 ) .

ממוצע : 1 ל - 13 ( עירוני / בין עירוני משולב )

בבין עירוני היא עושה לי גם 1 ל - 16

בעיר היא עושה 1 - ל - 10 .

רכב מאד חסכוני

פורסם

זה מאוד תלוי במצב הקרבורטור, מתיי עבר ניקוי , ובכלל במצב הכללי של המנוע, אם הרכב מכוון כמו שצריך, אחרי ניקוי קרבורטור , הוא יעשה לך 1 ל 14-15 בבין עירוני ובעיר 1 ל 10-11.

בכל אופן, ניקוי קרבורטור מומלץ ביותר, משפיע ביותר על ביצועי הרכב.

פורסם

אמממ לפי מה שאני יודע הקרבורטור לא נוקה מעולם, האוטו הוא במצב ממש חדש, הוא שנת 92 ועשה פחות מ56 אלף ק"מ, ככה שגם המצב של המנוע הוא טוב מאד.

מדדתי לא מזמן ויצא לי 1 ל8 רק בעיר זה נורמלי?

פורסם

ניקוי קרבורטור טוב לעשות אחת לכמה חודשים \ שנים \ אלפי קילומטרים - תלוי במי שמחזיק את הרכב וכמות הממון שהוא בוחר להשקיע בו. במקרה שלך תחשוב שכבר 14 שנים זורם דלק לא סטרילי במיוחד במעברים מאוד דקים... אז מה המצב שם? ניקוי וכיוון לא יזיק.

לגבי הקילומטרז' הנמוך... אתה בטוח שהיא עברה רק 56K? בג'אסטי לפי מיטב זכרוני יש 5 ספרות במד המרחק... אולי זה 156K? :evil:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש לי את הנ"ל גיר רגיל ( 1200 ) .

ממוצע : 1 ל - 13 ( עירוני / בין עירוני משולב )

בבין עירוני היא עושה לי גם 1 ל - 16

בעיר היא עושה 1 - ל - 10 .

רכב מאד חסכוני

אלה בדיוק הנתונים של האפלאוז שלי 92 גיר רגיל והיא 1600...איך זה יכול להיות? אני בטוח ששלך יכולה להיות יותר חסכונית...

פורסם

אתה לא מאמין הא? אל תאמין נו מה אני בא להוכיח פה למישהו.

ד"א אם אתה רוצה 100 שקל התערבות אני ואתה כמה היא עשתה, הולך?!

אם תשים לב הספרה הכי ימנית אצלך היא עם רקע שחור ולא לבן, שזה לבן זה אומר שהוא מודד מאות מטרים, שזה שחור הוא מודד ק"מ.

• תוכן חדש...