Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם צריך להיחפז למעשים...

אני רק רוצה לקבל הערכת מחיר קודם...

האם ללכת למוסך הראשי של סובארו? או שדווקא לאיזה מישהו שמתמחה בפחחות?

האוטו-סובארו אימפרזה 2001 מטאלית...

פורסם
מצטער מאוד להודיע לכולם אבל גבר אתה לא אשם!

הבן-אדם נוהג אז מה הוא לא רואה מישהו מאותת ? .

אני לא מבין את השטויות האלה מה להמשיך ללחוץ למען השם הרי אתה רואה מישהו שמתחיל להשתלב ומה עוד גז אתה נותן?

הבן-אדם לא הסתכל על התנועה ולפיכך לפי דעתי הוא האשם מה שגם הוא נתן לך את הפרטים

שלו ולפי זה אפשר לדעת שהוא (לפחות) חושב שהוא אשם (בטח העביר תחנה ברדיו או משהו!)

בקיצר לך תסתדר איתו ותגיע לעמק השווה (ולהשתדל בלי כסאח)

מצטער על הבוטות אבל מחשבתך לא קובעת! אלה של בית המשפט ומנסיון, בית המשפט יקבע שבמקרה שלנו הנהג שהחליף נתיב אשם!! אין צל של ספק. הסיבות כבר הובהרו כאן.
פורסם
מצטער על הבוטות אבל מחשבתך לא קובעת! אלה של בית המשפט ומנסיון, בית המשפט יקבע שבמקרה שלנו הנהג שהחליף נתיב אשם!! אין צל של ספק. הסיבות כבר הובהרו כאן.

אני לא קבעתי משפטית (אני לא עורך דין ולא מתיימר להיות) אבל מצטער מאוד הגיונית ההוא שנסע בנתיב לא אשם פחות (ואפילו יותר) מזה שהשתלב . זה שהחוק היבש אומר אחרת - אז הוא אומר! אז מה?

אתה יודע לחבר שלי פרצו הביתה לפני איזה חודש - עכשיו הוא בדיוק חזר מיציאה .

הפורצים גנבו לו את המפתחות של האוטו (עבודה) ואת המערכת שלו.

עכשיו הגיונית:

אם חבר שלי היה קם ותופס אותם - רוב הסיכוים שהם הרי שיהיו מכות ובמצב כזה הרי הגנבים באו לביתו והתקיפו אותו(תתפלא עד כמה גנבים לא רוצים להתפס!) ולכן הם אשמים

הגיונית:הגנבים פרצו , גנבו והתקיפו לכן הם האשמים.

עכשיו משפטית ובקיצור:

אם חבר שלי היה קם תופס אותם וקורע להם ת'צורה (ותאמין לי שהוא יכל)

משפטית:

הוא האשם הרי הגנבים טעו ונכנסו "איכשהו" לבית שלו - זה שהוא התקיף אותם נחשב ללא ברור מבחינתם הרי הם לא נכנסו לבית כדי לגנוב באמצע הלילה הם "כולה" טעו בבית

ומכאן על המושג "מחמת הספק" שמעת!!

*אתה יודע מערכת המשפט במדינה הזו לא משהו משהו*

ובמקרה הנ"ל הגיונית אי-אפשר לדעת מי האשם ! (לא ראיתי את התאונה ואני לא יכול לקבוע! - צריך לראות כדי לקבוע ודעתי "עיוורת" כמו של כל אחד בפורום הזה)

מה שתיהם לא ראו אחד את השני!

אבל סביר להניח שזה שנסע בנתיב ישר הוא האשם מכיוון שהוא ראה בבירור את המכונית שמנסה להשתלב-כל נהג טוב היה עובר לנתיב השמאלי יותר או לפחות מאט\מצפצף

לידי כל המעות שלכם , עכשיו !!!

פורסם

איפשהו אני מסכים איתך, שגם הנהג השני היה לנסות לבלום ולהמנע מהתאונה.. אבל זה בינינו, מי שיצתרך לקבוע זה חברות הביטוח של השניים ואם הם לא יגיעו להסכמה אז בית המשפט, ושם הנה ג שעבר נתיב יצא אשם. זה החוק היבש, אין מה לעשות.

פורסם
איפשהו אני מסכים איתך, שגם הנהג השני היה לנסות לבלום ולהמנע מהתאונה.. אבל זה בינינו, מי שיצתרך לקבוע זה חברות הביטוח של השניים ואם הם לא יגיעו להסכמה אז בית המשפט, ושם הנה ג שעבר נתיב יצא אשם. זה החוק היבש, אין מה לעשות.

ככה זה בישראל

נ.ב-

סופסוף אני שמח לדבר עם מישהו נורמלי בפורומים יש כאלה היו מתחילים להתווכח..(סתם כי משעמם להם) :wink:

יאללה שבת שלום.

פורסם

בדרך כלל במוסך מרכזי (סובארו) לא עושים פחחות אז במילא ישלחו אותך למוסך פחחות, ברוב המיקרים אחד יקר יחסית.

אז גש למוסך פחחות שתבחר, פרסם בפורום טכני את מקום מגוריך וימליצו לך על מוסך טוב ואמין.

פורסם
בדרך כלל במוסך מרכזי (סובארו) לא עושים פחחות אז במילא ישלחו אותך למוסך פחחות, ברוב המיקרים אחד יקר יחסית.

אז גש למוסך פחחות שתבחר, פרסם בפורום טכני את מקום מגוריך וימליצו לך על מוסך טוב ואמין.

puntospaes אתה גר בערד?

ובקשר לסובארו אני ממליץ ללכת לטירה! הערבים הכי טובים (גם זולים)בפחחות!

אם אתה רוצה אני יכול להמליץ לך על פחח באזור המרכז ..

פורסם
מי שיצתרך לקבוע זה חברות הביטוח של השניים ואם הם לא יגיעו להסכמה אז בית המשפט, ושם הנה ג שעבר נתיב יצא אשם. זה החוק היבש, אין מה לעשות.
זה בדיוק מה שהתכוונתי שזה לא משנה בכלל מה נכון, רק מה אתה יכול להוכיח.

לצדק אין שום קשר עם מערכת משפטית, זו רק מנסה לעשות סדר קל בכאב ראש גדול.

אם אתם מבינים אותי.

אופנוען

פורסם

SPORT , אני כן חולק על דעתך...

תאר לך שאתה נוסע לך במהירות של 65 קמ"ש ורכב מאותת ומסמן לך על ידי כך שהוא רוצה לעבור לנתיב שלך. נאמר גם שהוא לא החל בנסיעה לנתיב אלא אתה רואה אותו מאותת, אתה בינתיים ממשיך להתקדם עם רגל מוכנה על הברקס, למקרה שהוא נוהג כמו אתם נהגי מוניות שירות שלא רואים בעיניים ואולי הוא יקפוץ לנתיב שלך - ואתה מתגלגל לך ופתאום- וואלה הוא מחליט שהוא קופץ לך לנתיב- אתה לוחץ במלוא הכח על הברקס - אבל מה לעשות - חוקי הפיסיקה אומרים שאתה לא מספיק לעצור ופגעת בו. הכי פשוט בעולם - הוא האשם!!!

SPL - 143.6DB

"

פורסם
אני מורה לנהיגה, והחוק קובע שמי שנכנס מאחורה הוא תמיד יהיה אשם.

חד וחלק

אז זהו, שלא :)

אני לא יצאתי אשם ונכנסתי במישהי מאחורה... אתה יודע למה ? אני אגיד לך למה ..

כיון שהיא נכנסה בהוא שלפניה , שהחליט לבלום באמצע אור צהוב כשהוא כבר בתוך הצומת

• תוכן חדש...