Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי כתובת דוא"ל, אלא רק כתובת רגילה

AUDI AG

Customer Support Germany

P.O. Box 10 04 57

85045 Ingolstadt

GERMANY

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit -תודה.

מוטי - אני אמרתי לו את זה בטלפון, הוא התחיל להתקיל אותי בכל מיני דברים שאני לא ממש מבין בהם,

"המרחק מהטבור לצמיג"

משהו עם הזווית של הצמיג...

הוא ראש קטן, הוא אומר "לי רשום בספרות שמותרות 2 מידות לרכב שלך, אני לא מאשר שום דבר מעבר".

מה שכן - הוא אמר שבמידה ואני משיג אישור מאודי גרמניה - הוא ישקול את זה בחיוב.

פורסם

אני מציע לך להיכנס לאתר הראשי של אאודי, ולשלוח אי-מייל לשרות לקוחות, תפשפש קצת באתר ותמצא.

שלחתי מכתב וצייניתי שיש לי אאודי מדגם מסויים ושנה ואני מעוניין לטפל בה אך חסר לי חומר כתוב,

תוך יומיים חוזר אליי מכתב ממנהל אגף תמיכת לקוחות ואומר שהם יצרו קשר עם היבואן בארץ ותוך זמן קצר יצרו איתך קשר(בארץ כמו בארץ ולא בגרמניה), תוך שבוע בערך התקשרו אלעע משרות לקוחות של אאודי וביקשו שאשלח את רישיון הרכב כדי שיתאימו לי את החומר.

מחר אני שולח להם צילום רישיון בפקס ומתפלל לטוב.

פורסם

היי חברים...

דיברתי עם אודי גרמניה היום בטלפון, הם רוצים 2 דברים:

1. מספר שלדה (לא בעיה)

2. מספק שמוטבע על החישוק... לא ממש הבנתי אבל הבחורה שם אמרה שהם רוצים לוודא שהחישוק יתאים לי לאוטו...

נשמע תמוה - אבל בכל מקרה, מה אני עושה? מאיפה אני משיג את המספר של החישוק? מן הסתם עוד לא קניתי אותו... שלא נדבר על זה שאין לי מושג איפה רואים את זה...

פורסם
2. מספק שמוטבע על החישוק... לא ממש הבנתי אבל הבחורה שם אמרה שהם רוצים לוודא שהחישוק יתאים לי לאוטו...

נשמע תמוה - אבל בכל מקרה, מה אני עושה? מאיפה אני משיג את המספר של החישוק? מן הסתם עוד לא קניתי אותו... שלא נדבר על זה שאין לי מושג איפה רואים את זה...

אני מניח שכל מה שהם רוצים זה מידות מדוייקות של הג'אנט, כלומר מעבר לקוטר, גם רוחב ואופסט.

מעבר לכך אני לא יכול לחשוב על עוד משהו שיעניין אותם.

איך הגעת למידה הזאת ? בחו"ל הרכב סופק עם המידה הזאת ? אם כן אז פשוט תנסה לחפש עם איזה ג'אנט הם יצאו. אולי גם תחפש בפורומים בחו"ל על שינוי כזה.

אופציה יותר קלה עבורך תהיה להתקשר אליהם שוב ולהסביר להם שאתה רוצה לעבור למידה הזאת ושיגידו לך איזה רוחב/אופסט יאושר עבורה.

ניר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים, הגיעו תשובות לא מעודדות מאודי בגרמניה -

---------------

Dear Mr. Disatnik,

Thank you very much for your latest telephone call at our Service Center on December 21, 2005.

We have learned that you were not satisfied by the reply given by our general importer for Israel, Champion Motors Ltd.

However, we would like to inform you that AUDI AG is not in a position to recommend any other tires than those listed in the corresponding manual.

In case of any open questions please do not hesitate to contact Champion Motors again directly, as our importer is responsible for all customers’ matters on the market Israel.

We must ask for your understanding that we cannot assist you further in this case.

Yours sincerely,

------------------------------------

בקיצור - אף אחד לא יעזור שם.

ועכשיו נשארת השאלה - לעלות מ205/55R16 ל225/45R17 או לא?

אם לא - האם יש טעם בהחלפת החישוקים או שהבדלי המשקל מול המקוריים לא ישנו מאומה?

פורסם

תשמע מר דיסטניק,אתה לא גר בגרמניה,פה או שאתה משלם להם שוחד או שאתה תקוע בבירוקרטיה.

המחלקה הטכנית שווה לתחת,הם לא מסוגלים לקבל החלטות עם שיקול דעת מקצועי (זה אמור להיות המקצוע שלהם) הם ניזונים מנתוני יצרן במקרה הטוב ובמקרה הרע אפילו גם זה לא ושוללים אותך על הסף ,נכון לעכשיו את המחלקות הטכניות יכול להחליף מחשב לשירות עצמי בעל מסך מגע שמכיל נתונים של היצרן,שפשוט ידפיס לך אישורים כמו בבנק.

ממש ככה.

• תוכן חדש...