Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום,

שלום רב.

לאחרונה אני נתקל בבעיה די מוזרה ברכב, גולף שנת 2001 מנוע 2000 ג'נריישן.

כשאני בא להתניע את הרכב מידי בוקר (התנעה ראשונה) הטורים בהתחלה קצת נופלים ומורגשת רעידה קלה אך המנוע לא נכבה.

הבעיה השניה היא מידי פעם כשאני נוסע ועוזב את הרגל מדוושת הגז, והרכב משייט לבד אני מרגיש מין בלימה פתאומית והאצה אחריה. כאילו שיש סתימה והיא נפתחת כעבור שניה. הבעיה מופיעה בד"כ כשהמזגן דולק.

אודה לכם בכל עזרה הקשורה לפתרון הבעיה.

נ.ב הרכב עבר טיפול גדול לפני 1000 קילומטר.

בתודה מראש,

שי

פורסם

נשמע כמו בעיה במערכת הדלק לשניהם

שלב ראשון : תחליף פילטר דלק שוב (אולי שמו לך פילטר דפוק) ותכניס תוסף לניקוי מזרקים ליקוויד מולי...על רבע מיכל, את הרבע מיכל הזה תעשה בסל"ד גבוה...אם לא יעזור תחזור

פורסם

נראה כבעיה במנוע צעדים או בחיישן למבדה. אם אינך יודע לאתר , למוסכי פולקסוואגן יש מחשב די יעיל .

במקרה ועשית צעד זה ואמרו לך מה התקלה. אל תתקן מבלי שיובטח לך כי הם לוקחים אחריות על הממצא. כך לא יסחטו ממך כספים בתיקוני שרשרת.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
נשמע כמו בעיה במערכת הדלק לשניהם

שלב ראשון : תחליף פילטר דלק שוב (אולי שמו לך פילטר דפוק) ותכניס תוסף לניקוי מזרקים ליקוויד מולי...על רבע מיכל, את הרבע מיכל הזה תעשה בסל"ד גבוה...אם לא יעזור תחזור

עתיד עם כל הכבוד, המלצה לתוסף דלק במיכל למכונית עם ותק, הינה חתימה לצרות: המיכל יש מדף האוגר את הליכלוך, כאשר שמית תוסף חד פעמית, התוסף מתקיףף את הליכלוך במיכל ומעלה אותו למערכת הדל, מאחר והתוסף כבר "עייף" הוא אינו פעיל עוד ע"מ לנקות את המזרקים. לעומת זאת חיבור מיכל חיצוני עם תוסף מהול בדלק והזרמתו למערכת, יעיל יותר. למרות זאת , אני עדיין חושב כי בעייה במנוע צעדים יותר סביר.

פורסם

דוקטור צבי היקר עם כל הכבוד - ויש כבוד,

יש לי מספיק ניסיון עם מכוניות הקונצרן ואחרי שהשיטה הזאת עבדה בלפחות חמישה רכבים עם בעיה זהה אני לא מוצא שום בעיה להמליץ עליה

צ'מפיון\מורשים כדרכם לא יבטיחו כלום ולא יתחייבו לכלום, ויגידו לו "חביבי זה מה יש....ואם לא בא לך ל..."

ואם הוא יכניס את הרכב לאבחון בעיה כמעט בטוח שיקבעו חיישן למדה תקול דבר שעולה לא מעט כסף (כמה אלפיות) ותחליפי עולה כמה מאות שקלים ועושה את אותה עבודה

באם הוא יסרב לתקן הוא יחוייב עבור שעתון אבחון (150 ש"ח לשעת דיאגנוסטיקה...בטח ישחילו אותו באיזה שעתיים)

אז לפני שאתה שולח אותו לשים את הכסף בכיסם של מנהלי מוסכים, תן לו לנסות דבר פשוט - בקשר ליעילות החומר וכל החרטה הזה, אני מבטיח לך שהחומר הנל על רבע מיכל דלק (כ12 ליטר) בנסיעה בסל"ד גבוה את ה12 ליטר האלו מאוד מאוד יעיל ולא נחלש...בקשר לליכלוך שמומס מהמיכל ? בשביל זה אמרתי לו לבצע את זה על פילטר דלק חדש !

בקשר למנוע הצעדים : דווקא הבעיה הנ"ל בקונצרן ידועה כבעיית מזרקים או חיישן לאמדה, ומנועי צעדים בקונצרן לא מרבים ללכם (לא מדובר פה ב106 אם לא שמת לב)

פורסם

עתיד, האם תיתן את אותה תשובה לגבי רנו מגאן, 1600 הזרקה?

התופעה זהה למה שתואר בתחילת הת'רד הזה (סליחה על ההתעלקות...)

גם הטורים שלה לא יציבים

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

עתיד יקר

אני מקבל בברכה את התגובה שלך ולא אחזור על המלצותי, הן לא קדושות, הן באות מתוך הניסיון שלי, שלך באות מהניסיון שלך ועוד מעט תראה , כי חשמלאי רכב , יביא את הניסיון שלו וקרבוריסט את שלו ויש גם רפד וזגג ופחח וכך הלאה. לכן את הבחירה הסופית אם בכלל אני תמיד משאיר לשואל. אולי למעט נושא בו אני חושב כי אין מתחרה לי, בו נגיד BX למשל, וגם כאן אני בטוח כי יש לי עוד קצת ללמוד לפני היעלמם סופית מהכביש.

לכן איני רואה כל תחרות ידע על הרשת , להיפך. השלמת ידע והעשרתו.

בברכת חג שמח

ZVIDOC בלי תואר..

פורסם
עתיד, האם תיתן את אותה תשובה לגבי רנו מגאן, 1600 הזרקה?

התופעה זהה למה שתואר בתחילת הת'רד הזה (סליחה על ההתעלקות...)

גם הטורים שלה לא יציבים

חמישה תווים ידידותיים

כמובן שכל מי שיודע מוזמן לענות, לא רק עתיד...

:)

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

להערכתי,שתי סיבות עקריות עלולות לגרום לתופעה המתוארת:

1.בית מצערת מלוכלך(ניקוי ואיפוס פשוט יפתור את התקלה אשר אופיינית מאוד לגולף)

2.מד זרימת אוויר "דפוק".

לצערי, בשני המקרים תזדקק לשרותי מוסך,באיתור ותיקון התקלה,אבל זה כיוונך הכללי.

פורסם

מד זרימת אוויר לא עושה רעידות בסרק.....

דבר נוסף : ניתן לנתק את הקונקטור של מד זרימת האוויר ולראות את התנהגות הרכב, הרכב יודע לעבוד בלי מד זרימת אוויר בכלל רק שבמצב כזה תצרוכת הדלק תהיה "מפגרת" בלשון המעטה

פורסם

יש מכוניות בהן ,אכן מד זרימת אויר מנותק או פגות , אל מותיר "סימנים" בגלל מחשב מפגר. ראיתי זאת הרבה ברכבים אמריקיים , שם גם ניתוק אינג'קטור בודד לא נותן התראה. אולם יש רכבים בהם כל רכיב הנותן מידע למחשב , או גורם להתראה או גורם לשינוי מורגש בפעולת המנוע, או פשוט לא יתן להניע.

פורסם

VW 20VT 2004

מספיק חדשני ? אתה יכול לנתק את האייר פלואו מטר והוא יעבוד חלק פשוט יכסח אותך בצריכת הדלק

TDI 130 כ"ס 2005 מספיק חדיש ? אותו סיפור....

• תוכן חדש...