Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש פירסום בעיתון של היום שבהום סנטר כיסוי 4 עונות במבצע של 100 שקל (פחות אגורה:wink:).

שווה לבדוק.

משה.

אבל למה פרסמת כ"כ מאוחר !!!

אם היית מפרסם בבוקר לפחות היה מספיק לטוס להום סנטר מכיוון שבני ז%$^& גנבו לי את הכיסוי מאנג'ל. טוב, לפחות יש תוכניות למוצ"ש ...

אל תדאג משה, אחה"צ אתה תקבל את שלך :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אבל למה פרסמת כ"כ מאוחר !!!

אם היית מפרסם בבוקר לפחות היה מספיק לטוס להום סנטר מכיוון שבני ז%$^& גנבו לי את הכיסוי מאנג'ל. טוב, לפחות יש תוכניות למוצ"ש ...

אל תדאג משה, אחה"צ אתה תקבל את שלך :wink:

נשמה ברגע שראיתי פרסמתי.

ד.א

הום סנטר עובדים גם בשבת משעה 10:00 אם אני לא טועה.

לא נראה לי (לפי המחיר) שזה מהסוג האיכותי אבל זה יותר טוב מכלום.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

זה בהחלט מספיק טוב בשבילי. יש לי 2 כיסויים איכותיים מאוד (אחד קבלתי עם המנטה החדשה ואחד קבלתי ממישהו פה בפורום), 2 כיסויים מבד עבים ושוקלים כמעט כמו האוטו (1 מהקורולה הקודמת והשני קבלתי עם אנג'ל), עוד כיסוי סביר שקניתי במבצע באוטו דיפו שגנבו לי אותו לפני כמה ימים. נלך בשבת לבדוק את הכיסוי ונדווח במה מדובר. אני מצטער אבל לשלם 400 ש"ח לכיסוי נורמלי זה טיפה מוגזם בשבילי.

לא תמיד מדובר בכיסויים גרועים. לדוגמא במבצע של שהיה לאוטו דיפו מדובר בכיסוי ממש טוב, טיפה דק יותר מהכיסוי ב-400 ש"ח אבל עשיתי לו בדיקה והוא לא מעביר מים. אז יש לו חיסרון שהוא אוגר לחות, לכן אני משתמש איתו רק בקיץ. אוטו דיפו הוציאו למכירת חיסול את כל המלאי שנשאר להם במחסנים. לא היו בכלל מידות M ו-L שאלו המידות הכי מבוקשות. לי זה דווקא מצויין כי רק כיסויי XL מכסה לי את המנטה כמו שצריך (מכף רגל ועד ראש) כאשר L יושב ממש צמוד ובלחץ ולא מכסה לי את הג'אנטים עם הטאסות שדיי מסגירות שמדובר פה ברכב מיוחד (ואחד המטרות של כיסוי רכב זה לשמור על פרופיל נמוך ולא ליצור יותר מדיי צומת לב).

דרך אגב, אני תופר בעזרת חברה שלי (יותר נכון היא תופרת ואני מעודד מהצד) לכל כיסוי 2 רצועות גומי עם קליפס כמו של תיקים של בית ספר לקראת אחד הקצוות (צריך לשים לב שהקליפס יהיה מתחת לרכב ולא יבלוט בחוץ). זה גם מרתיע את הגנבים וגם שומר על הכיסוי שלא יעוף ברוח ומצמיד אותו לרכב (במקרה שלי אני לוקח תמיד כיסוי יותר גדול כדי שיכסה את כל הרכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שאלה לגביי אותו כיסוי הנמכר תמורת 400 ש"ח אצל בני בייקר - האם מדובר בכיסוי איטלקי בשם "בורגו", כיסוי אפור עם דיפון רך מבפנים, אטום למים ובעל זוג "חלונות" איוורור (אחד מלפנים ואחד מאחור) ?

פורסם
שאלה לגביי אותו כיסוי הנמכר תמורת 400 ש"ח אצל בני בייקר - האם מדובר בכיסוי איטלקי בשם "בורגו", כיסוי אפור עם דיפון רך מבפנים, אטום למים ובעל זוג "חלונות" איוורור (אחד מלפנים ואחד מאחור) ?
כן.

(5 תווים)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כיסוי גרוע!!!

הדיפון הפנימי שלו אינו מומלץ לבעלי מכוניות שלהן צבע דו שכבתי, זה שורט את הלכה! הדבר אף כתוב במפורש ע"ג אריזת הכיסוי בדף המצורף אליו.

נוסף על כך, כיסוי הפלסטיק של ה"חלונות" איוורור הקטנים מלפנים ומאחור קטנים מידיי! אם לרכב שלכם שמשות משופעות כמו שלי (אלפטא GTV) הגשם חודר דרך הפתחים.

נוסף על כל אלה, הכיסוי אינו נושם כפי שצויין פה, שימו לב מה קורה מתחת למכסה המנוע (בעיקר אך לא רק) לאחר מספר ימים רצופים של גשם, שבהם לא הורדתם את הכיסוי מהרכב.

• תוכן חדש...