Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע חבר זה רכב ראשון שלך אז כדאי ואף ממולץ שתתחיל עם רכב פשוט, אמין וידני, לכן לפי דעתי גולף ואיביזה לא ממש ממולצות ולא בגלל שהן לא אמינות. אבל זו רק דעתי.... בהצלחה עם הרכב החדש מה שהוא לא יהיה

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לדעתי באמת אתה צריך את האמין בינהם למי שהבין

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תסתכל מה רשמתי למעלה,העניין של הבטיחות תמיד עובד.

האיביזה גם מיושנת ופחות מאובזרת מהגולף,אומנם האיביזה אחרי מתיחת פנים אבל היא עדיין מיושנת יחסית לשנתון.

פורסם

אין סיבה לקנות שום פולקסווגן בכלל ובטח שלא גולף. זה בדיוק כמו ליאון ואוקטביה רק עם סמל אחר מקדימה.

לצרכיך איביזה תהיה מעל ומעבר לדרוש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חבר'ה לא הגזמנו טיפה???

אז הבחור לא רוצה איביזה ורוצה לשכנע את אבא שלו שיקנה לו גולף מה קרה??? כסף שלכם? זה עניין שלו ושל אבא שלו.

מפונק בסדר, אבל מה אכפת לכם רבאק זה מה שהוא רוצה,זה שהמניעים שלו לא מתאימים לשלכם נו אז מה?

לצרכים שלו תספיק גם פיאסטה 87' אם יש לאבא שלו את היכולת לקנות לו את הגולף והבחור חפץ בגולף,למרות בעיית התמורה יחסית למחיר אז שיהיה לו לבריאות.

קובעים לבן אדם פתאום מה הצרכים שלו :?

הוא שאל שאלה פשוטה:מה היתרונות של הגולף על האיביזה?,וביקש תשובה פשוטה.

פורסם

עוד רעיונות בבקשה אנשים...

דרושים עוד יתרונות מלבד בטיחות..

:onfire:

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם

חבר'ה, מה קורה?!

זה הבחור, זה המצב הכלכלי שלו, ושיהיה לו לבריאות. כסף זה כסף, לא משנה אם הוא בא בקלות, והעיקר לנצל אותו בצורה נכונה, ולא לקנות משהו שלא כ"כ אוהבים. אז תעזבו את הבחור.

יודעים מה, בואו נקצין את המקרה: אבא שלכם רוצה לקנות לכם מתנה (אמממ.. בואו נחשוב על משהו אקזוטי במיוחד)... קאיה ריו!. חדשה. לזרוק 100K ש"ח על זבל-קוריאני. הייתם רוצים תגובות כאלו?

ולתגובתי: בהיגיון, אין צורך לנהג חדש מגולף 2.0, במיוחד ידנית. חזק מידי. אני מחזק את הרעיון של לקנות גולף במקום איביזה, אבל 1.6 אוטומטית תהייה מצויינת בשבילך. בדוק גם אודי A3 שנתון מתחת. רכב איכותי מאוד.

פורסם

aa123

יש לך רעיונות למה לקנות גולף ולא איביזה

?

מה היתרונות של גולף על איביזה .. ( בטיחות , טיפולים, ביטוחים, איכות וכו...)

פורסם
פי אני רואה שלא חסרים פה ליצנים ...

מה כואב לכם תגידו ?!

מעניין אותי לדעת..

ביקשתי בקשה מאד פשוטה Audi a8 ענה יפה סבבה אני מודה לך מאד

כל שאר הליצנים שהחליטו שהם מצחיקים היום אם לא בראש שלכם לענות תשובות לעניין אז אל תטרחו לעשות זאת.

עכשיו לעניינו בקטע של הבטיחות לא חשבתי על זה אתה צודק אבל יש עוד רעיונות ?

להרחיב קצת על הבטיחות ?! :-o

כמה דברים :

1. "פיי" - אני מניח שמדובר בברכת שלום באיזו שפה, אז שלום גם לך.

2. אני מניח שלא למדת מעולם מדעי ההתנהגות או פסיכולוגיה, או סתם עלעלת במונחון לפסיכו. מה שקורה אצלך זו תופעה מאוד מרתקת, שלצערי הופכת למאוד נפוצה בארץ :

אתה לחלוטין סובל מאיזה דיסוננס שגורם לך לרצות לשכנע את עצמך שדבר אחד טוב יותר מדבר אחר - למרות ששניהם זהים מבחינתך.

אתה כתבת פה אולי חמש או שש הודעות בהן אתה מבקש סיבות למה גולף טובה יותר מאיביזה.

ענו לך פה אולי ארבע תגובות מדוע במקרה הטוב אין הבדלים ובמקרה הרע ההבדלים הם לטובת האיביזה.

אני לא שופט אותך, לא מענין אותי כמה כסף יש לאבא שלך ולא אכפת לי אם אתה יודע לנהוג או לא - לשאלה שלך "האם הגולך טובה יותר מהאיביזה" יש תשובה אחת :

אי אפשר להשוות.

ברמת איכות ההרכבה - אולי [אבל אני בספק אם זה מה שיגרום לאבא שלך להוציא עוד 12K שקל, מה גם שיש גולף עם מנוע 1600, וההפרש שם יהיה קטן יותר, אם כי היא עגלה אמיתית]

מבחינת ניהוג - האיביזה כנראה טובה יותר

מבחינת שמירה על הערך - גם כאן, סיכוי סביר שהאיביזה, מעצם היותה זולה יותר, תאבד פחות אחוזים ממחירה עם השנים לעומת הגולף

מבחינת פוזה - תהרוג אותי, לגולף יש פוזה כמו מקל הליכה. אם זה מה שאתה מחפש = אני ממליץ לך על וולוו - אוטובוס של וולוו. אבל כל אחד וטעמו הוא.

מבחינת ביצועים - אני מאמין שפה, בקו ישר, יש מצב שהגולף תהיה טיפה מהירה יותר מהאיביזה [שוב, השוואה של מנוע 2.0 למנוע ה1.6 של האיביזה] אבל אני באותה מידה מאמין שבסיבובים האיביזה תברח לגולף [או ששתיהן יעצרו בצד - כי בכל זאת, המבוגרים שנוהגים בהם מתרגשים בקלות וצריכים לנוח]

בשורה התחתונה - אתה מחפש צידוקים למשהו שכנראה לא תקבל פה - אין סום סיבה להעדיף תפוח על בננה - אלה שתי מכוניות שונות, ולצערך גם ניכר שבשנים הללו המכונית הזולה יותר והפחות נחשקת בעיניך - האיביזה - היא גם הטובה יותר.

צר לי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שמע, אני סובר שאם אתה אוהב את הגולף יותר - לך עליה! תעשה מה שתהייה שמח ממנו, ולא מה שתתבעס ממנו.

כיצד תוכל לשכנע את אביך?

1. הגולף יותר מרווחת ותוכל לשמש את המשפחה.

2. לגבי שמירת הערך שציין הנסיך - לפעמים ירידת הערך של המכוניות הקטנות גדולה הרבה יותר מזו של הגדולות - בדוק זאת בעצמך בקלות ע"י עיון במחירון לוי יצחק כמה שנים אחורה! (למרות ששום דבר לא בטוח - לפעמים הוא מוריד מחירונים במכה בצורה דראסטית ללא כל הודעה מוקדמת!)

3. בדוק את הציונים שקיבלו שתיהן במבחני ריסוק. קווה שזה יפעל לטובתך.

4. תגיד לאבא שלך פשוט: אני לא אוהב את האיביזה, על טעם וריח אין להתווכח. חבל שאקנה את האיביזה ואבתעס.

אה, ועוד משהו: אם אתה חושב לקנות משהו חזק כמו גולף 2.0 ידני, ולא שמעת למה שאמרתי מקודם (לגבי הנהג חדש), אחדד את עצמי:

למה רכב חזק מסוכן לנהג חדש?

1. נהג חדש לא תמיד יודע לעולם לא לנסוע מהר כשבנתיב(ים) הסמוך(ים) יש רכבים. הבעייה היא שהרבה נהגים לא מעריכים נכון מהירויות, ורק מעיפים מבט קצר ביותר במראה, ועוברים נתיב בלי לחשוב הרבה. כשתיסע 150 (ואני מקווה שאתה לא) ורכב יעבור לך לנתיב כשהוא על 90 ותהיה חסר אונים - תבין אותי.

2. נהג חדש לא מספיק מיומן כדי להשתלט על האוטו. יש מקרים קיצוניים (סיבובים מהירים, נניח) שהוא לא ידע איך לצאת מהם.

3. לנהג חדש יש פחות שיקול דעת; הוא עלול, לדוג', לא להעריך עקיפות נכון, ולצאת לכזו שלא יוכל לסיים.

ועוד...

כדי שתאמין לי, פתח לוח פוקוס, עשה טלפונים ותראה שלהמון מהרכבים הספורטיביים יש מכות בשלדה. כי הם ננהגו על ידי נהגים חדשים.

אה, ושכחתי: לנהג חדש אין מספיק מיומנות גם להתרכז בדרך וגם לחפש ניידות בצד ולהיזכר אלו מולטנובות עובדות ואלו לא.. ;-)

פורסם

:-) אוקיי הזלזול הזה "בנהג חדש" כבר מתחיל לעצבן אותי

אז לכל "הנהגים הותיקים" שבינינו תפסיקו כבר להתנשאות מעלי

אני יודע להעריך מכונית עם כוח ואת הניסיון המינימאלי כבר קיבלתי

כרגע אני נוהג על רכב של אבא טויוטה אונסיס 2005 אז תאמינו לי שאני יודע להעריך אוטו חזק ויודע גם לנהוג בו בצורה שלא מסכנת אותי ולנצל את הכוח שלו כשצריך.

אז אפשר כבר לרדת מזה כאילו גולף מנוע 2.0 זה אוטו חזק ויהיה מסוכן בשבילי

כמו שהזכרתי קודם אני יודע מניסיון אישי ויומיומי מה זה אוטו חזק ואפילו יותר חזק פי כמה וכמה מהגולף הזו.

"לנסיך" אני רואה שגם אתה היום במצב רוח מרומם במיוחד מה אתה עושה בפורום הזה ? רוץ מהר לתוכנית של יצפאן שמעתי שהיום עושים אודישנים אולי תחליף אותו ..

"1. "פיי" - אני מניח שמדובר בברכת שלום באיזו שפה, אז שלום גם לך.

2. אני מניח שלא למדת מעולם מדעי ההתנהגות או פסיכולוגיה, או סתם עלעלת במונחון לפסיכו. מה שקורה אצלך זו תופעה מאוד מרתקת, "

זה היה חזק אני מוכרח להודות ...

חחחח מה לעשות שלא כולנו כמוך ולא למדנו בבית ספר מדעי ההתנהגות ופסיכולוגיה או סתם עלעלנו במונחון לפסיכו.. אתה יודע מה אולי באמת אני אשכול ללמוד את זה תודה שהצעת לי.

ועכשיו לעינינו אני בתור אחד חובב שלא ממש מבין בכל העסק יודע שהגולף 2001 מנוע 2.0 מול

איביזה 2001 מנוע 1.6

אני סבור שלגולף יש כל כך הרבה יתרונות בולטים אבל צר לי שאני לא מכיר את כולם בגלל זה הפנתי למבינים שביניכם את השאלה התשובות שקיבלתי פה היו על הפנים כל אחד ניסה להתנשאות או למתוח ביכורת ואפילו לחנך . אם אני לא טועה זה פורום מוטוריקה לא פורום של משרד החינוך או משהו כזה.

אז בבקשה ממכם מי שרוצה לעשות צחוקים ולנסות להצחיק פה אנשים שיחסוך את זה ממני .

לכל אלה שבאמת רוצים לעזור שיעיינו בנושא שוב ובכותרת וינסו לעזור מכל הלב .

ואני בטוח שכל אחד מפה שמבין במקום להתחכם הוא יכול להכנס לראש שלי ולנסות להבין ולעזור

תודה רבה לכל מי שתומך ועוזר זה כי זה מאד קריטי בשבילי .

:wink:

פורסם

אתה סבור שיש יותר יתרונות לגולף, נכון ?

אמרו לך 20 איש בפירוש, שאין לגולף יתרונות על האיביזה, נכון ?

מה לא ברור פה ?

הגולף לא עדיפה על האיביזה. אם אתה רוצה, אתה יכול להגיד לאבא שלך שאתה פשוט רוצה את הגולף וזהו זה, אבל חלאס להגיד לנו לתת לך הצעות איך לרמות את אבא שלך שגולף הוא אוטו יותר טוב, כי לפי מה שראית מכל התגובות בדיון הזה - הוא לא יותר טוב.

בהצלחה.

פורסם
:-) אוקיי הזלזול הזה "בנהג חדש" כבר מתחיל לעצבן אותי

אז לכל "הנהגים הותיקים" שבינינו תפסיקו כבר להתנשאות מעלי

אני יודע להעריך מכונית עם כוח ואת הניסיון המינימאלי כבר קיבלתי

כרגע אני נוהג על רכב של אבא טויוטה אונסיס 2005 אז תאמינו לי שאני יודע להעריך אוטו חזק ויודע גם לנהוג בו בצורה שלא מסכנת אותי ולנצל את הכוח שלו כשצריך.

אז אפשר כבר לרדת מזה כאילו גולף מנוע 2.0 זה אוטו חזק ויהיה מסוכן בשבילי

כמו שהזכרתי קודם אני יודע מניסיון אישי ויומיומי מה זה אוטו חזק ואפילו יותר חזק פי כמה וכמה מהגולף הזו.

"לנסיך" אני רואה שגם אתה היום במצב רוח מרומם במיוחד מה אתה עושה בפורום הזה ? רוץ מהר לתוכנית של יצפאן שמעתי שהיום עושים אודישנים אולי תחליף אותו ..

"1. "פיי" - אני מניח שמדובר בברכת שלום באיזו שפה, אז שלום גם לך.

2. אני מניח שלא למדת מעולם מדעי ההתנהגות או פסיכולוגיה, או סתם עלעלת במונחון לפסיכו. מה שקורה אצלך זו תופעה מאוד מרתקת, "

זה היה חזק אני מוכרח להודות ...

חחחח מה לעשות שלא כולנו כמוך ולא למדנו בבית ספר מדעי ההתנהגות ופסיכולוגיה או סתם עלעלנו במונחון לפסיכו.. אתה יודע מה אולי באמת אני אשכול ללמוד את זה תודה שהצעת לי.

ועכשיו לעינינו אני בתור אחד חובב שלא ממש מבין בכל העסק יודע שהגולף 2001 מנוע 2.0 מול

איביזה 2001 מנוע 1.6

אני סבור שלגולף יש כל כך הרבה יתרונות בולטים אבל צר לי שאני לא מכיר את כולם בגלל זה הפנתי למבינים שביניכם את השאלה התשובות שקיבלתי פה היו על הפנים כל אחד ניסה להתנשאות או למתוח ביכורת ואפילו לחנך . אם אני לא טועה זה פורום מוטוריקה לא פורום של משרד החינוך או משהו כזה.

אז בבקשה ממכם מי שרוצה לעשות צחוקים ולנסות להצחיק פה אנשים שיחסוך את זה ממני .

לכל אלה שבאמת רוצים לעזור שיעיינו בנושא שוב ובכותרת וינסו לעזור מכל הלב .

ואני בטוח שכל אחד מפה שמבין במקום להתחכם הוא יכול להכנס לראש שלי ולנסות להבין ולעזור

תודה רבה לכל מי שתומך ועוזר זה כי זה מאד קריטי בשבילי .

:wink:

נשמה, צר לי עם נפגעת.

אתה כותב שאתה "סבור" שלגולף יש יתרונות רבים על האיביזה?

ובכן, במציאות המצב שונה.

לגולף יש מספר יתרונות מועטים על האיביזה - בתגובות שלי ציינתי מהם.

כמובן שבתמורה גם לאיביזה יש ייתרונות על הגולף.

אם אתה מכיר יתרונות נוספים - אני מניח שאתה לא צריך אותנו.

לגבי התופעה הפסיכולוגית שהזכרתי

התופעה היא השכנוע העצמי - בו אתה כל כך משקיע כדי לראות שהגולף טובה יותר.

לרב רואים את זה אצל אנשים שכבר קנו מכוניות ומשכנעים את עצמם שמה שקנו זה הטוב ביותר עבורם. [למשל, בחור שאני מכיר עם ב.מ.וו 316I שאחרי איבוד שליטה אחד בטוח שאין לו מה לחפש עם 325]

אצלך זה בא ממקום אחר כמובן, אבל עדין, הדבקות הזו והשכנוע העצמי והחיפוש אחר חיזוקים לטענה שאתה חושב שהיא נכונה - זה בהחלט ראוי לציון [גם אם אין לזה אחיזה במציאות]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...