Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנוך ניסני ב-F1...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טל אני מבין את הטענה שלך אבל אני חושב שהוא נהג פורמולה 1 מכיוון שהוא כבר נהג בה הוא נהג בה היום וכנראה גם בהמשך.
הוא נהג במכונית גם קודם, אבל לא זה הענין.

אתן לך עוד דוגמה מוקצנת בכוונה" נניח שאני משלם למכבי ת"א שני מיליון דולר תמורת הזכות להכלל בסגל שלה ולהופיע בפוסטרים יחד עם פארקר, שאראס ושות', למרות שאני בכלל לא מסוגל לפגוע בטבעת. האם זה הופך אותי ל"כדורסלן"?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוטי התעצבנתי בעיקר על העניין שאי אפשר לתת לחנוך טיפה של כבוד.

וכמו שאמרתי ילדים מפה יתקדמו לחו"ל לא לעונדה סיויק שסוגרת 280 בהילוץ השלישי:wink:

טל- דעתי היא שאם אתה על המגרש משחק(מדמה מצב נוהג במכונית) אתה כדורסלן לכל דבר גם אם היכולות שלך יותר נמוכות.

to finish first first you have to finish

פורסם

התעצבנת סתם, אף אחד פה הוא לא איזה אויב של מר ניסני, הוא שם את הכסף ועלה לנהוג בתחרות F1, סחטיין עליו.

מעבר לזה, נראה לי שטל חושב על קריירה חדשה.. שמעת טל? יש לך עוד סיכוי לפיינל פור!

מוטי.

פורסם
מוטי התעצבנתי בעיקר על העניין שאי אפשר לתת לחנוך טיפה של כבוד.

וכמו שאמרתי ילדים מפה יתקדמו לחו"ל לא לעונדה סיויק שסוגרת 280 בהילוץ השלישי:wink:

טל- דעתי היא שאם אתה על המגרש משחק(מדמה מצב נוהג במכונית) אתה כדורסלן לכל דבר גם אם היכולות שלך יותר נמוכות.

שים לב לדוגמה שנתתי: נניח שקנית את מקומך בסגל של הקבוצה. לשחק בפועל אף אחד לא יתן לך כי אתה לא מספיק טוב אפילו בשביל קבוצת הילדות. אתה באמת חושב שזה הופך אותך ל"שחקן מכבי ת"א" (המקביל ל"נהג פורמולה 1") שמגיע לו כבוד?

ועוד משהו קטן: המסלול עליו נהג ניסני היום הוא מסלול-הבית שלו, אשר מוכר לו היטב - וזו עוד סיבה מדוע התוצאה שלו מאכזבת.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
מעבר לזה, נראה לי שטל חושב על קריירה חדשה.. שמעת טל? יש לך עוד סיכוי לפיינל פור!

מוטי.

אם כבר - אז כבר: נלך על משהו שאני עוד איכשהו מבין בו... מוטוGP!

טל

פורסם

טל כל עוד אתה השתתפת פעם אחת במשחק אימון מבחינתי עשית משהו.

בכל מקרה הדעה שלי היא לא הדעה שלך וטוב שכך כנראה.

to finish first first you have to finish

פורסם

מבלי להגיב על הגישה המזלזלת על הבחור המדהים הזה, הנה כמה עובדות בשלוף מהראש:

1) עד לפני שנים לא רבות, חנוך עבד כמאבטח באל-על !

2) נהיגה ספורטיבית הוא עשה לראשונה בגיל 38(!) על קארטינג בנחשונים (!!)

3) חנוך ניסני עשה ב-3 שנים את מה שלנהג רגיל (ומוכשר, ועם מימון, וצעיר וכו' וכו'...) לוקח 30 שנה לעשות ! כל שנה שלו בתחום הוא התקדם כמות שווה ל-10 שנים, ותבדקו אותי !

4) הבנאדם השקיע מעצמו אין סוף מאמצים, וסכומי כסף דימיוניים כדי לשכור מסלולים, מכוניות, מאמנים וכו' בכדי לפתח ולשפר את כישורי הנהיגה שלו.

5) ספורט מוטורי הוא ספורט\תחביב\עסק יקר.

6) מירוצי פורמולה 1 הם הספורט היקר ביותר בעולם.

7) שבת שלום.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

חייב להסכים עם מוטי לגבי זה שעד שלא תהיה פה תשתית לספורט מוטורי נורמלית,

כמו ברוב המדינות בעולם לא נגיע רחוק ולאוו דווקא ב-F1.

בדיוק כמו בכדורגל,כדורסל ובכל ספורט שהוא את היסודות רוכשים בגיל צעיר ורק אז

אפשר יהיה להגיע לרמות הגבוהות,צריך להיות עילוי כמעט בלתי אפשרי בתחום כדי

להצליח בלי להתאמן בצורה מקצועית עד גיל 21.

ככה שלנו כבר סיכויים אין,אולי לילדים שלנו אינשאללההההההההההההה

פורסם

"מאבטח"... אהה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טל

שאלה אחת קטנה,אפשר? תודה.

אתב בטוח שכל האחרים לא קיבלו את מקומם בזכות זה יש להם יותר כסף מאחרים ? כי אני די בטוח שישנם הרבה מאוד אנשים שיש להם פוטאנציאל להיות הרבה יותר מוצלחים כנהגים (או בכל תחום אחר ), אבל לעולם לא ינהגו בצורה תחרותית כי אין להם את הזמן הפנוי ואת המשאבים הדרושים כדי לעסוק בנושא ?

האם במצב בו לשומאכר או לרוסי או כל אחד שמצטין בתחום מסוים לא היאה את התקציב המספק להתאמן את השלבים הנדרשים ,שממונים ע"י הורהם או הם עצמם לפני שהם מקבלים את המימון הדרוש .האם גם אז הם היו מצטינים בתחום זה ?

כ66 אחוז מאוכלוסיה העולמית בחיים לא יוכלו להתאמן ולבדוק באלו תחומים הם מצטינים ,אילו לאחוז הזה היתה את היכולת לבדוק את רמת הנהיגה שלהם האם עדין כל אחד ממי ששולט כרגע בטוף העולמי היאה שולט בו ?

כך שאלו קנו את מקומם בכסף בצורה אחת ואלו באחרת ,אבל את אלו אנחנו אוהבים ואת האחרים מבקרים על זה שהם קנו את מקומם בגיל הרבה יותר מבוגר.

Dead but dreaming

פורסם
אם כבר - אז כבר: נלך על משהו שאני עוד איכשהו מבין בו... מוטוGP!

טל

עזוב טל, זה כבר לא לגילך, הם מעלים ומורידים הילוכים הפוך מהאופנועים שאתה מכיר (BSA, אנפילד וכו'). אני חושש שפשוט תתבלבל.

ולא שחלילה אני מפקפק במהירות הטבעית שלך, או ביכולת הפיננסית שלך לקנות את דרכך לאחת מהקבוצות המובילות.

LM

פורסם
עזוב טל, זה כבר לא לגילך, הם מעלים ומורידים הילוכים הפוך מהאופנועים שאתה מכיר (BSA, אנפילד וכו'). אני חושש שפשוט תתבלבל.

LM

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

עכשיו הוא יספר לך על העלאת הילוכים ברגל ימין עוד כשהיית בשא"ש...

פורסם
טל

שאלה אחת קטנה,אפשר? תודה.

אתב בטוח שכל האחרים לא קיבלו את מקומם בזכות זה יש להם יותר כסף מאחרים ? כי אני די בטוח שישנם הרבה מאוד אנשים שיש להם פוטאנציאל להיות הרבה יותר מוצלחים כנהגים (או בכל תחום אחר ), אבל לעולם לא ינהגו בצורה תחרותית כי אין להם את הזמן הפנוי ואת המשאבים הדרושים כדי לעסוק בנושא ?

האם במצב בו לשומאכר או לרוסי או כל אחד שמצטין בתחום מסוים לא היאה את התקציב המספק להתאמן את השלבים הנדרשים ,שממונים ע"י הורהם או הם עצמם לפני שהם מקבלים את המימון הדרוש .האם גם אז הם היו מצטינים בתחום זה ?

כ66 אחוז מאוכלוסיה העולמית בחיים לא יוכלו להתאמן ולבדוק באלו תחומים הם מצטינים ,אילו לאחוז הזה היתה את היכולת לבדוק את רמת הנהיגה שלהם האם עדין כל אחד ממי ששולט כרגע בטוף העולמי היאה שולט בו ?

כך שאלו קנו את מקומם בכסף בצורה אחת ואלו באחרת ,אבל את אלו אנחנו אוהבים ואת האחרים מבקרים על זה שהם קנו את מקומם בגיל הרבה יותר מבוגר.

כמה דברים.

1. כמובן שצריך הון התחלתי, אבל במדינות שבהן הספורט המוטורי קיים,

העלויות צנועות יותר מאשר בארץ. תחשוב על כך שהאופנועים של KTM לדוגמא עולים היום יותר מכפול מאשר היו יכולים לעלות אם היה ספורט מוטורי והיה אפשר לרכשם במחיר ללא מיסים. בנוסף אם תהיה טוב, תמצא ספונסרים ותמיכה שיאפשרו לך להתקדם .

2. במקרה של חנוך, אם אני זוכר נכון, במבחנים שנעשו לבחירת נהג המבחן היו כמה נהגים שהשיגו תוצאות הרבה יותר טובות (הפרש של כמה שניות) ובכל מקרה חנוך נבחר. זה לפי דעתי די מעיד על העניין.

וחוץ מזה אני נותן לחנוך את הכבוד שלו, לא על ביצועים יצואי דופן אלא על העובדה שהוא הלך והגשים את החלום, לא משנה זמנים, כסף ומה שהיה באמצע.

פורסם

2) נהיגה ספורטיבית הוא עשה לראשונה בגיל 38(!) על קארטינג בנחשונים (!!)

3) חנוך ניסני עשה ב-3 שנים את מה שלנהג רגיל (ומוכשר, ועם מימון, וצעיר וכו' וכו'...) לוקח 30 שנה לעשות ! כל שנה שלו בתחום הוא התקדם כמות שווה ל-10 שנים, ותבדקו אותי !

4) הבנאדם השקיע מעצמו אין סוף מאמצים, וסכומי כסף דימיוניים כדי לשכור מסלולים, מכוניות, מאמנים וכו' בכדי לפתח ולשפר את כישורי הנהיגה שלו.

5) ספורט מוטורי הוא ספורט\תחביב\עסק יקר.

6) מירוצי פורמולה 1 הם הספורט היקר ביותר בעולם.

7) שבת שלום.

כמה דברים:

לפי מה שאתה מתאר, הבחור כשרון גדול, כך שלמרות גילו המתקדם (יחסית) יש לו בהחלט סיכוי להשתפר ולהתקדם עוד, ואני מקווה מאד שכך יהיה. כל מה שאני טוען הוא שכ-ר-ג-ע, לא נראה שיש קורלציה בין הישגיו הספורטיביים לבין המקום בו הוא נמצא.

לגבי סעיף 3 שלך - נסחפת קשות. אף נהג בפורמולה 1 לא נזקק ל-30 שנה כדי להגיע לאן שהגיע, וגם לא 20. בדרך כלל פחות מ-10, אלא אם - כמו במקרה של מונטויה, למשל - הם הלכו לפני זה לסדרה רצינית אחרת. דבר אחד ברור: הנורמה היא שמגיעים לשם על סמך הישגים ספורטיביים ותוצאות שנמדדות על-ידי שעון-עצר.

על סעיף 4 שלך כבר נאמר - מגיע לו כל הכבוד.

סעיפים 5 ו-6 - מה הקשר?

סעיף 7 - מסכים בהחלט. גם לך...

טל

פורסם
התוצאות מהיום רק מאששות את החשד שלי שהבחור נמצא שם יותר בגלל הכסף מאחוריו מאשר בגלל יכולת הנהיגה.

בפרקטיס הראשון היום, התוצאה המהירה ביותר היתה 1:21.4. מקום 23, הלפני-אחרון, עשה 1:28.2. הזמן של ניסני, במקום 24 ואחרון: 1:34.3 (שזה גם שבע שניות יותר איטי מהמינרדי השניה).

טל

טל, מכתב רכב הייתי מצפה ליחס אוהד יותר....

חנוך עשה דבר או שניים כדי להיות היכן שהוא כרגע. (לדוגמא: אלוף הפורמולה 2000 בהונגריה ועוד הישגים) לכן, לעניות דעתי, אין להמעיט בערכו למרות השגיו הקטסטרופלים כרגע...

ואגב

מישהו באמת יודע לאן נעלם ארז ליבן?

יהודה פ.

• תוכן חדש...