Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא יכול להתחרות עם כל רכב שתרצה.

הרכבים המשתתפים הם ייעודיים שהוכנו במיוחד לפי תקנים ודרישות. תקרא שוב את השרשור.

זה ברור

התקוונתי שכמו שאפשר להכין פיג'ו למירוצים אפשר גם להכין את הגולף למירוצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה בכלל לא מטריד להיפך

לעשות קורס אין צורך ברשיון, אבל לתחר אתה תהיה חייב ברשיון מכיוון שנווט בתחרויות

ראלי נקרא CO-DRIVER נהג משנה, והוא בעל רשיון נהיגת מירוצים כמו לנוהג ברכב המירוץ.

כדי להשתתף באירועים שאתם מארגנים אני נדרש לרישיון נהיגת מירוצים?

מה עליי לעשות על מנת להוציא רישיון שכזה (יש בכלל בארץ?)?

:wink:
פורסם

קודם כל רשיון נהיגה רגיל ,לאחר מכן אם ברצונך לשמש כנווט (נהג משנה) תתחבר לנהג

ותנווט אותו כNOVICE ואז לאט לאט תתקדם.

פרטים?

WWW.IRDA.CO.IL אתר עמותת נהגי המירוצים

מירוצי מכוניות

פורסם

חברים

נוצר פה מין רושם מוטענ כאילו מכוניות 1600 סמ"ק והנעה קדמית לא מסוגלות להתחרות בראלי

אני בכוונה לא אקח דוגמא מאליפות העולם אלא ממשהו שהוא הרבה יותר קרוב לארץ הקודש ואני מדבר על אליפות המזרח התיכון בראלי

מדובר על סבב מכובד ביותר שיובל מלמד יכול לספר עליו הרבה אבל גם שם ישנה קטגורייה של 1600 סמ"ק והנעה קדמית ולא קטגוריית הג'וניור 1600 מאליפות העולם אלא מכוניות דוגמת קורסה פיג'ו ולאחרונה מככבת שם סקסו וכולן שורדות את תלאות הראלי המזרח תיכוני בדרך זו או אחרת

הכל תלוי קודם כל בהכנת הרכב , בהכנת הנהג ובנסיון

אולי באמת כדאי שיובל או שאר החבר'ה שהיו בירדן או קפריסין בטרודוס יספרו קצת על נפלאות ה-1600 שם

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ברור שמכוניות הנעה קדמית מסוגלות לשרוד ראלי ארוך... פעם בכלל לא היה 4X4. הכל תלויי ברמת ההכנה... וכמו שאמר לי פעם רמי שוכטוביץ "no money no rally"... לפי המוטו שלי "no money, small rally" או משהו כזה... אז אם אין כסף יש ראלי קצרים יותר... לא כך?

אגב, אם האוטו שלי היה תקין אז הייתי עושה מאמץ ובא אבל הוא לא שרד את האירוע הקודם ואני מחכה לחלקים שצריכים להגיע מחו"ל...

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

בכתבה שראיתי היום על נהג ראלי מהארץ היה כתוב שנהגי הראלי ממלאים דלק 102 מיוחד מאיפה אתם משיגים אותו?

to finish first first you have to finish

פורסם
אני ממלא דלק 104.

שולחים לי אותו בשקיות אטומות מחול - לון.

אלון

אבי רון הוא השליח??? שמעתי שהוא חולה, אז אלי יעביר לך את השקיות אלי קופטר...

יעללה אלון אתה צריך לנוח

או אולי לנהוג קצת

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
קודם כל רשיון נהיגה רגיל ,לאחר מכן אם ברצונך לשמש כנווט (נהג משנה) תתחבר לנהג

ותנווט אותו כNOVICE ואז לאט לאט תתקדם.

פרטים?

WWW.IRDA.CO.IL אתר עמותת נהגי המירוצים

אני מתעניין כנהג לעתיד , לא כנווט

:wink:

• תוכן חדש...