Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד ששוקל להחליף את הרכב שלו, גם אני שמתי עין (כמו לא מעט ישראלים) על דגמי ג'אקו ההיברידיים.

על פניו מדובר ברכב שמציע תמורה טובה מאוד למחיר, ולכן התחלתי לקרוא קצת חוות דעת וחוויות של בעלי רכבים בקבוצות השונות בפייסבוק.

נתקלתי במספר פרסומים שטוענים כי קיים כשל תכנוני בגריל הקדמי, שלכאורה משאיר את הרדיאטור חשוף יחסית.
לפי אותם דיווחים, אבנים שעפות מהכביש עלולות לפגוע ברדיאטור ולגרום לנזילה.

הפוסטים שראיתי:

https://www.facebook.com/share/p/195ns8vcLu/

https://www.facebook.com/share/p/18wbzAeXeL/

האם מישהו יודע אם היצרן או היבואן מודעים לנושא, ואם מתוכנן פתרון כלשהו כמו שינוי בעיצוב הגריל, התקנת רשת הגנה ייעודית או אמצעי מיגון אחר לרדיאטור?
אשמח לשמוע מבעלי רכב או ממי שמכיר את הנושא מקרוב.

• מבאס 1
פורסם

ואם היצרן מודע, מה לדעתך הוא יעשה? במקסימום - עוד שנה שנתיים במתיחת הפנים הבאה יתכנן גריל שונה או הגנה לגריל. אני בספק שיצרן יוציא ריקול עולמי להוסיף הגנה לגריל וגם אם כן מהלך כזה יקח המון זמן להגיע לכדי פתרון מציאותי בשטח. 

חבל להכנס מראש להרפתקאות אבל אם אתה ממש נעול, הייתי בודק מראש איך אפשר להגן על הגריל ע"י תוספת באופן עצמאי (מה שיכול להיחשב אח"כ כפגיעה באחריות, אז יש לקחת גם את זה בחשבון..).
אגב לג'אקו 5 ההיברידית יש עוד תקלה נפוצה מאוד - חוסר טוטאלי בתגובת דוושה בעליות. נראה שכאשר הרכב תחת עומס ו\או כאשר הסוללה נגמרת תו"כ עליה, הרכב מסרב להאיץ. כרוכש פוטנציאלי הייתי יותר מתעניין בתקלה הזו מאשר בנושא הגריל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תמורה טובה מאוד למחיר?

אמנם לא לקחתי לנסיעת מבחן, אבל ישבתי באחד באולם התצוגה.

הכל מקרקש, מרגיש מאוד זול, אין איזה אבזור משמעותי שאתה אומר "וואו".

סך הכל בשביל רכב ברמת גימור "פרימיום" בקרוב ל 200K אני לא רואה פה איזה תמורה יוצאת דופן.

תוסיף לזה בעיות רבות ששמעתי עליהן בקבוצות - הגריל שציינת, בעיית סחיבה, מערכת עירנות נהג שלא באמת מכוילת כמו שצריך, כל מיני תקלות חשמל (חלונות שלא מתפקדים פתאום) וזה רק מה שאני זוכר מהשבוע האחרון בפיד הפייסבוק שלי.

נשמע שיש לרכב הזה המון מחלות וחבלי לידה, הייתי מחכה לפחות עוד שנה-שנתיים שהיצרן יתאפס על עצמו ובינתיים שוקל יצרנים קצת יותר מוכרים בשוק.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...