Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מתקרב הטיפול השנתי של 65 אלף קילומטר באוטו שלי סקודה קאמיק שנת 2021 (עומד עכשיו על 50k קילומטר).

האוטו טופל עד עכשיו במוסך חברה של סקודה באשדוד (עבר את הטיפול האחרון שלו 50 אלף קילומטר).

אחרי שרכשתי את האוטו רציתי לדעת מה מומלץ מבחינת הטיפולים, ומה הם באמת ההבדלים בין המוסכים;

מוסך חברה 

מוסך מורשה

מוסך (שכונה)

אודה למחשבות ולהארות שלכם בנושא.

פורסם

עדיף מוסך מתמחה VAG

יכול לפתור לך תקלות מורכבות

וגם תקלות קטנות יחסית בזול לעומת הפרוצדרות של מוסך יבואן

פורסם

זה מוסכים שמתעסקים ברכבים גרמניים ומתמצאים לא פחות מהחברה, ובדר’’כ זולים במחיר משמעותית מהחברה

בת’’א יש את מוסך רון, מומלץ הפורום

ויש עוד אחד עם 5 כוכבים בגוגל ’’אופיר המכונאי האקדמאי’’

משתדל לעזור

פורסם

ב 50K ק"מ אתה בדרך כלל רחוק מכל מיני בעיות שקורות לקראת 100K ק"מ אולי או אפילו 150K ק"מ ויותר מזה.

אתה לא צריך איזה מומחה VAG עדיין, מומחה ספיציפי ל VAG.

יש לך בב"ש מספיק מקומות שיכולים לסייע לך שהם לא מוסך היבואן. 

מוסך רון זה בת"א.

בטיפול הזה יש לך נטו להחליף שמן, פילטר שמן, אולי פילטר אוויר, פילטר מזגן, אתה לא צריך מקצוען VAG לדעתי.

פורסם

מוסך שכונה לא, לא תמיד הם מודעים לתקנים של רכב ספיציפי.

רון אכן טוב ומתמחה בהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 שעות, רני גלגלים כתב:

מה הכוונה מוסך מתמחה vag

ולמה לא מוסך יבואן (אם הם מומחים הרכבים האלו והפער בהצעת מחיר בין יבואן למומחה הוא לא משמעותי).

צמפיון לא מצטיינים בחויית הלקוח

ולא חסר שירשורים בנושא

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, רני גלגלים כתב:

אחרי שרכשתי את האוטו רציתי לדעת מה מומלץ מבחינת הטיפולים, ומה הם באמת ההבדלים בין המוסכים;

מוסך חברה 

מוסך מורשה

מוסך (שכונה)

אודה למחשבות ולהארות שלכם בנושא.

אני לא צעיר וניסיתי מוסכים מכל הסוגים והמינים - מוסכי יבואן, מוסכים כלליים ומוסכי רחוב.

במבט לאחור, עם כל הביקורת שיש לי על מוסכי יבואן, ויש לי ביקורת, כמות האכזבות ורמת האכזבות הייתה הכי נמוכה אצל היבואן ביחס למוסכים אחרים.

הרכב מפגין אמינות? אתה מתכוון להישאר איתו עוד כמה שנים? אתה מרוצה מהיחס במוסך? אם כן:
הייתי נשאר במוסך הנוכחי שלך אצל החברה, ואם המחירים כבר יקרים, הייתי מביא את החלפים בעצמי (יתרון משמעותי

כשחלפים תחליפיים (הלא מקוריים) במוסכי יבואן הם לא תמיד ברמה טובה...)

בכל מקרה כלקוח וותיק אתה זכאי ל10% הנחה.

עריכה אחרונה על ידי MRobot

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...