Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצ"ב תמונה.

האם אלו קליפסים שמתפרקים עם מברג שמחברים את הדרייבר ללדים  , או שחובה לחתוך?

להזמין לד מתאים מאליאקספרס? או שבארץ יש כאלו במחיר סביר?

איזה פרמטרים חשוב שיהיו זהים - אני רואה באלי דרייברים עם טווחים לחלק מהפרמטרים..

תודה לעוזרים.

WhatsAppImage2025-12-17at22_42_14.thumb.jpeg.ec1b3c9b7d554fc30c1503a8fb5112a6.jpeg

פורסם

הבעיה שהכל גנרי וכל יצרן משתמש בדרייברים וקונקטורים שונים, וכיוון שמדובר במוצרים גנריים קשה לאתר אותם.

במצב דומה אני הולך להום סנטר/אייס/מחסני תאורה וקונה גוף דומה. וזה קרה לי כבר כמה פעמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסה עם גוגל לנס. מצאתי באיביי אבל זה היה הרבה זמן משלוח ומשלוח יקר. 

לי קרה אותו דבר, אחרי שאיביי לא הלך, חיפשתי כמה דקות טובות בנייד פלוס טלפון לאיזה שתי חנויות קטנות שאפשר למצוא ולא מצאתי.

אמרתי שזה כבר לא שווה את ההתעסקות בשביל 150 שקלים הבדל בין דרייבר להחלפת כל הגוף ופשוט הזמנתי גוף חדש. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

פעם נשרף אצלי אחד הספוטים. 

חשבתי שלא אמצא זהה וחיפשתי דרייבר להחליף.

דרייבר 29 ש''ח.

ספוט זהה חדש שבסוף היה במלאי - 20 ש''ח. כולל הדרייבר שלו.

Go figure.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...