Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, whiterabbit כתב:

אתה מתכוון לשעבוד של הרכב? כל הפרוצדורה הזאת בשביל לקחת הלוואה?

ולגבי מזומן בלי רכב, למה שמישהו ישלם על רכב שהוא לא רואה בעיניים, עם מספר שמתאים לרשיון רכב

לא הבנת.

נוכל מאתר רכב כלשהוא.

מעביר בעלות ע"ש מישהו שלא מודע (וכנראה גנבו לו את הזהות) שהוא עכשיו הבעלים של הרכב.

הוא מגיש בשמו בקשה להלוואה מאחת מהחברות שעוסקות בתחום (נניח מימון ישיר)

הנוכל מקבל מחברת האשראי את הכסף לחשבון שהוכן מראש.

הנוכל מושך את הכסף -והולך לביתו שמש וטוב לב.

הבעלים האמיתי של הרכב מגלה שפורמלית הוא לא שלו.

איש מסכן שגנבו את זהותו מגלה שהוא חייב לחברת מימון כסף על רכב שהוא לא רכש, ואינו בחזקתו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 13 שעות, רוכברכב כתב:

ואיך נמנעים מנוכלים/רמאים.

שמפרסמים את הרכב שלהם כיד ראשונה (00 ברישיון). ואז אתה מגלה שהרכב הוא בכלל (01) כי "הם "התכוונו" לזה שהרכב נקנה מיד ראשונה  (כנראה יותר רצו למכור את הרכב בכל דרך).

או שאין ל"רכב תאונות" ואז אתה מגלה שהוא עבר הים 3-ל6 תאונות עם תביעות ביטוח והחלפת חלקים ברכב....

ואז שאתה שואל אותם על זה הם פתאום "נזכרו" "זה לא ביג דיל" "רכב תל אביבי"..  "הרכב הוא לא 2025"....

וכל זה ניתן לגלות רק דרך דו"ח בלקר או דו"חות דומים שדורשים עוד פרטים חוץ ממספר הרכב.....

ואם לא עושים  את זה ה צריך לבזבז מספר שעות על כל רכב שהולכים לראות כל לא בדקו קודם והמוכר לא רוצה למסור רישיון רכב...

אוליי חלק מהמגיבים פה סוחרי רכב/בעלי מגרשים..🤔

עם כל הנוכלויות שיש מסביב, אני רק רוצה לצמצם את הסיכון לכל הונאה שאני לא מכיר.

אני לא חושב שיש דרך להימנע מללכת ולראות רכבים פיזית ועם הניסיון תוכל להבחין בעבודות צביעה אם נעשו ולחסוך לעצמך בדיקה (ולפעמים גם מפגש עם המוכר). וכן, אתה תיפול על אנשים שמנסים לייפות את המציאות. זה חלק מהחוויה הזאת.

בנוגע להיא שצלצלה אליי פשוט אמרתי לה שאני מוכן להפיק כל דוח שהיא תרצה, אבל מולה.

כשהיא שאלה איזו יד הרכב אמרתי לה מה המספר שמופיע ברישיון רכב, לשקר לא יעזור פה לשום צד.

זה מה שעשיתי תמיד, אין לי מה להסתיר. אני גם מציין במודעה, מציג (ומוסר) לקונה את כל ההיסטורית טיפולים המודפסת של הרכב.

פורסם

נתקלתי בהרבה מוכרים פרטיים, גם בקרב מכרים, שמוחקים מספרי רישוי מהתמונות פשוט משום שהם ראו שאחרים עושים את זה. ואין להם מושג למה.

בתור קונה זה מבאס כי אפשר ללמוד ממספר הרישוי נתונים חשובים כגון היסטוריית בעלות, נסועה ומפרט מדויק בעזרת מס השילדה.

לגבי הנוכלים - מה שמאפשר להם את הנוכלות אלה פקידים מושחתים ברשות הדואר. הם לא צריכים רישיונות רכב בשביל זה.

אם בעל הרכב יסרב למסור לי את מספר הרכב בשיחה, לא אסע אליו למקום מרוחק. אין צורך שישלח לי רישיון או פרטים מזהים.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אדבר איתו על זה שנוציא הסטוריית סליקה, יש אנשים שמתקשים טכנולוגית ואז מוציאים את הדו"ח רק בפגישה.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 23 שעות, zvit כתב:

לא הבנת.

נוכל מאתר רכב כלשהוא.

מעביר בעלות ע"ש מישהו שלא מודע (וכנראה גנבו לו את הזהות) שהוא עכשיו הבעלים של הרכב.

הוא מגיש בשמו בקשה להלוואה מאחת מהחברות שעוסקות בתחום (נניח מימון ישיר)

הנוכל מקבל מחברת האשראי את הכסף לחשבון שהוכן מראש.

הנוכל מושך את הכסף -והולך לביתו שמש וטוב לב.

הבעלים האמיתי של הרכב מגלה שפורמלית הוא לא שלו.

איש מסכן שגנבו את זהותו מגלה שהוא חייב לחברת מימון כסף על רכב שהוא לא רכש, ואינו בחזקתו.

עכשיו הבנתי תודה. זה כאילו למימון, זה מה שהיה חסר לי

אתה רוצה להגיד לי שאפשר להעביר בעלות לא רק בלי הסכמה של בעל הרכב המקורי אלא גם בלי זיהוי של הצד השני שמקבל את הרכב?

או שבאמת היה צריך להשיג גם תעודה מזוייפת של ה"קונה"

טוב בכל מקרה זה הזוי שזה מתאפשר

פורסם

אני מוכר את הרכב של אשתי עכשיו, העלתי מודעה עם תמונות כשמספר הרכב מטושטש, ואני לא סוחר.

למה? האמת? כי ככה תמיד עשיתי, לא יודע כל כך למה למעט הפחתת סיכון מסויים לשימוש לרעה או משוה כזה...

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אם קונה הוא רציני, בשיחת טלפון אפשר להבין זאת. מי שרוצה לקנות את הרכב, יעשה מאמץ ויסע למוכר לראות את הכלה וגם להתרשם מהמוכר. 

אני גם מוחק את המספר ולא שולח כלום בווטסאפ מראש.

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...