Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים בוקר טוב 

רוצים לרכוש רכב 7 מקומות נוח ואמין ,בחו''ל הבנתי הרבה לוקחים ואן אבל פה עולה הרבה כסף 

יש לנו כרגע יונדאי איוניק והנסיעה שלנו בעיקר בעיקר אם כי יש יציאות ארוכות לפעמים בערך 12 אלף ק''מ בשנה)

ראיתי מלא דגמים של 7 מקומות(אקסטרייל,סיטרואן,טיגו/8) אבל בחיפוש מהיר הבנתי שבעיקר האמינה מכולן היא outlander השאלה שלי

איזה שנתונים מומלצים עם איזה מנוע, ולאיזה דברים כדאי לשים לב בחיפוש אחר רכב כזה מעבר לטיפולים מסודרים וכו, ואם יש מחלות ידועות.

אם בכל זאת יש עוד דגמים מומלצים בטווח מחירים הנ''ל נשמח לשמוע  דגמים ושנתונים מומלצים.

למשל לא נראה חשוד לאור השנתון והק''מ? יש מחלות של הדגם הנ''ל

image.thumb.png.c6a954bf1594679f552e1fdab67f2388.png

image.thumb.png.749cd3892f7b7db28517279b5ce8366d.png

image.thumb.png.aeda15e43cb8c3d3c97b3c65989fbe65.png

עריכה אחרונה על ידי דרדס אבא
פורסם (נערך)

כמו שכתבת - האמינה שבחבורה מיצובישי אאוטלנדר.

לתקציב שלך נכנס הדור הקודם,  עם מנוע 2.0  150 כ"ס ( מה שצירפת בתמונה, זה הדור החדש מנוע 2.5,  שהוא רחוק מאוד מהתקציב ).

ההמלצה היא לרכוש אאוטלנדר החל מ 2019, כי בשנתון הזה הוסיפו פתחים של מיזוג אוויר לשורה השניה.

כמובן, עדיפות לרמות אבזור גבוהות יותר, אבל האמינות בכולם זהה.

הנקודה החלשה - חיישן רדר.

כמו כן, חייבים להחליף נוזל תיבה רציפה למקורי כל 4 שנים או 80 אלף קילומטרים .

בדגם 2019 הוא היה צריך להיות מוחלף אצל בעלים קודמים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

כמו שכתבת - האמינה שבחבורה מיצובישי אאוטלנדר.

לתקציב שלך נכנס הדור הקודם,  עם מנוע 2.0  150 כ"ס ( מה שצירפת בתמונה, זה הדור החדש מנוע 2.5,  שהוא רחוק מאוד מהתקציב ).

ההמלצה היא לרכוש אאוטלנדר החל מ 2019, כי בשנתון הזה הוסיפו פתחים של מיזוג אוויר לשורה השניה.

כמובן, עדיפות לרמות אבזור גבוהות יותר, אבל האמינות בכולם זהה.

הנקודה החלשה - חיישן רדר.

כמו כן, חייבים להחליף נוזל תיבה רציפה למקורי כל 4 שנים או 80 אלף קילומטרים .

בדגם 2019 הוא היה צריך להיות מוחלף אצל בעלים קודמים.

חבל רציתי מאוד שXTRAIL גם יהיה סביר כי המחירון נמוך ושנתון גבוה יחסית, אין משהו שמתחרה מבחינת אמינות באוטלנדר באמת?

יש הבדלי מנועים באוטלנדר? 

ממש תודה רבה על הסבר 

פורסם (נערך)

לפני 4 חודשים רכשתי אוטלנדר 2020, ומאז נכנסתי לכל הקבוצות פייסבוק למינהם, 

בכללי רכב די משעמם, אבל זאת קטגוריה מחורבנת...

הבנתי שהמצלמות רדאר הולכת בסביבות ה 5 שנים בגלל החום של השמש, התיקון שלה יכול לנוע בין 1500- ל5000 תלוי איפה, איך וכד'. הכי זול להזמין לבד ולאפס בארץ. 

מעבר לזה, יש להחליף נוזל גיר כל 5 שנים או 80 אלף, גם כאן עשיתי חקר שוק לא קטן. 

ההחלפה המלאה היא של כ 7 ליטר, עם 2 פילטרים. 

הרוב לא עושים את זה, מוסך מורשה מחליף רק 4 ליטר וגובה מחיר מופקע, אני החלפתי 4 ליטר פעמיים ואז בעצם חידשתי כ 70-80 אחוז מהנוזל.

בהחלפה צריך למדוד את הכמות המדוייקת שיוצאת ולהכניס את אותה הכמות. 

אם לא עושים את זה צריך לדעת למדוד עם המדיד, צריך להביא את הגיר ל 70 – 80 מעלות להכניס לכל הילוך כמה שניות ורק אז מודדים.

מעבר לזה המערכת המקורית שמגיע איתו דיי מחורבנת( ממש גרוע), אני הזמנתי מאליאקספרס ts10 ב 600 שקל, מכס עוד 170 והתקנתי לבד, מתקין בארץ יעלה להערכתי 300-500. או בתקנה בארץ משהו סביר בין 1500-2000. 

לאחי יש אוטלנדר 14, ואחרי שנה מהרכישה (לפני כ 3-4 שנים )הלך לו המזגן, הבנתי שזה קורה ללא מעט אנשים, לא יודע מה הסיבה , אולי חוסר תחזוקה(החלפה) של נוזל קרור או אולי מחלה של הרכב, אולי סידרו את זה בשנתון חדש.  עלה לו כמעט 6 אלף במורשה וגם אז זה לא הסתיים בביקור אחד, ורצו עוד כסף ובסוף הוא איים לתבוע אותם בבית משפט והם התקפלו.

אחי גם די מתחזק תחזוקת שבר, ובגדול מלבד המזגן לא היו לו בעיות.

אני רושם לך את כל זה שתדע לקראת מה אתה הולך ותיקח הכל בחשבון. 

אולי השכיחות של הדברים שרשמתי לא גבוהה, אבל הרוב מציינים את האאוטלנדר עם אמינות מופתית, ואני קצת הופתעתי לראות את התגובות האלו בפייסבוק. 

אני רכשתי את הפרימיום (לא בכוונה פשוט מצאתי דיל טוב), אבל לדעתי הריפודי עור דווקא פחות מתאימים לארץ וזה ממש לא נוח בחום, הזמנתי מאלי אקספרס כיסוי שבא על המושב שהוא גם מאוורר פנימי וזה תענוג.

גם מבחינת הג'נטים, מגיע עם חתך נמוך, יותר לדעתי זה חיסרון.

אבל בשורה התחתונה חיפשתי אחת שמורה במחיר טוב אז זה מה שקבע את הרמת אבזור.

עריכה אחרונה על ידי D1winner
עדכון

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
בתאריך 15.8.2025 בשעה 16:30, D1winner כתב:

לפני 4 חודשים רכשתי אוטלנדר 2020, ומאז נכנסתי לכל הקבוצות פייסבוק למינהם, 

בכללי רכב די משעמם, אבל זאת קטגוריה מחורבנת...

הבנתי שהמצלמות רדאר הולכת בסביבות ה 5 שנים בגלל החום של השמש, התיקון שלה יכול לנוע בין 1500- ל5000 תלוי איפה, איך וכד'. הכי זול להזמין לבד ולאפס בארץ. 

מעבר לזה, יש להחליף נוזל גיר כל 5 שנים או 80 אלף, גם כאן עשיתי חקר שוק לא קטן. 

ההחלפה המלאה היא של כ 7 ליטר, עם 2 פילטרים. 

הרוב לא עושים את זה, מוסך מורשה מחליף רק 4 ליטר וגובה מחיר מופקע, אני החלפתי 4 ליטר פעמיים ואז בעצם חידשתי כ 70-80 אחוז מהנוזל.

בהחלפה צריך למדוד את הכמות המדוייקת שיוצאת ולהכניס את אותה הכמות. 

אם לא עושים את זה צריך לדעת למדוד עם המדיד, צריך להביא את הגיר ל 70 – 80 מעלות להכניס לכל הילוך כמה שניות ורק אז מודדים.

מעבר לזה המערכת המקורית שמגיע איתו דיי מחורבנת( ממש גרוע), אני הזמנתי מאליאקספרס ts10 ב 600 שקל, מכס עוד 170 והתקנתי לבד, מתקין בארץ יעלה להערכתי 300-500. או בתקנה בארץ משהו סביר בין 1500-2000. 

לאחי יש אוטלנדר 14, ואחרי שנה מהרכישה (לפני כ 3-4 שנים )הלך לו המזגן, הבנתי שזה קורה ללא מעט אנשים, לא יודע מה הסיבה , אולי חוסר תחזוקה(החלפה) של נוזל קרור או אולי מחלה של הרכב, אולי סידרו את זה בשנתון חדש.  עלה לו כמעט 6 אלף במורשה וגם אז זה לא הסתיים בביקור אחד, ורצו עוד כסף ובסוף הוא איים לתבוע אותם בבית משפט והם התקפלו.

אחי גם די מתחזק תחזוקת שבר, ובגדול מלבד המזגן לא היו לו בעיות.

אני רושם לך את כל זה שתדע לקראת מה אתה הולך ותיקח הכל בחשבון. 

אולי השכיחות של הדברים שרשמתי לא גבוהה, אבל הרוב מציינים את האאוטלנדר עם אמינות מופתית, ואני קצת הופתעתי לראות את התגובות האלו בפייסבוק. 

אני רכשתי את הפרימיום (לא בכוונה פשוט מצאתי דיל טוב), אבל לדעתי הריפודי עור דווקא פחות מתאימים לארץ וזה ממש לא נוח בחום, הזמנתי מאלי אקספרס כיסוי שבא על המושב שהוא גם מאוורר פנימי וזה תענוג.

גם מבחינת הג'נטים, מגיע עם חתך נמוך, יותר לדעתי זה חיסרון.

אבל בשורה התחתונה חיפשתי אחת שמורה במחיר טוב אז זה מה שקבע את הרמת אבזור.

חייב להגיד לך ממש תודה על הסבר המפורט הזה, אני אדם שממש מקפיד על דברים כאלו.

לפי מה שאתה אומר גם על מוסך מורשה מאוד קשה לסמוך ואני לא הולך לעשות את הדברים האלו לבד.

זה בעיקרון או להביא outlander פחות מ 80 אלף ק''מ שדאגו לו ואני אמשיך לדאוג לו או לסמוך על מוכר שרוב הסיכויים לא עשה את מה שנדרש.

רואה מלא פוסטים חדשים על 7 מקומות, אם cherry הייתה אמינה אז היה מדהים כי היא גם לא יקרה וגם מאובזרת מאוד, חבל שהביקורות עליה כל כך גדולות 

יש ליסינג שמורות של אוטלנדר? חיה כזו נראתה ?  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...