Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מנסה לעזור לאחי, זוג עבירות ראשונות שלו, הוא עדיין נהג חדש.

מצורף תמונות של הדו"ח.

עכשיו יש לו 16 נקודות, או 32 ? 

מה המשמעות מבחינת קורס נהיגה מונעת / פסילה, וכדו' ?

תודה!

image.thumb.png.d2922a1d9072261defc79e9390bbba58.pngimage.thumb.png.170093ed014a2db3e36278ce35a2c46d.png

עריכה אחרונה על ידי M H
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

אפשר לבקש איחוד האישומים כעבירה אחת - לא יודע מה הסיכוי להצליח.

כנהג חדש יחוייב במבחן תיאוריה ותקופת הנהג החדש תוארך בשנתיים.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

16 נקודות.

אפשר לטעון שיש כאן עבירה מתמשכת (2 מצלמות באותו כביש במרחק של כ-1.4 ק"מ) -אינני יודע מה סיכוייו (ובמיוחד אם זאת הופעה ראשונה שלו בבימ"ש).

אינני מכיר את קטע כביש זה, כך שכל זאת תחת ההנחה שזאת נסיעה רציפה, ללא עצירות כלשהן (רמזור ? צומת כלשהי ?).

במידה וזאת לא נסיעה רציפה (יש צומת/ רמזור וכו' בדרך), אז הטענה הזאת נופלת.

• מעניין 1
פורסם

בין שתי הצלמניות יש צומת מרומזר 

לבדוק מה המהירות שהופחתה מהמהירות בה נסע  5 קמ"ש או 9 קמ"ש כפי שנקבע בפס"ד מקיף תת"ע אשדוד 474-04-20

הפחתה של 9 ק"מ יכולה לעזור להעביר דו"ח אחד לתשלום של 250 ש"ח אפס נקודות

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

מרווח הזמן - דקה אחת - תומך בנסיעה רציפה. אבל הרזולוציה בזמן לא מספקת רזולוציה מספקת לאורך מרחק כה קצר

פות״ש, בבקשה העלה את הצילום המצורף לדו״ח, טשטש מספר זיהוי של הרכב. בצילום יהיה חותם זמן של הצילומים לדיוק של שניה, ואם אכן המרחק בין המצלמות 1.4 ק״מ יהיה אפשר להעריך מהירות ממוצעת. לפי מיצו אכן זה המרחק. ולפי אותו מקור, כדי להרגיש כאילו אתה שווייץ, יש מצלמה שלישית 2 ק״מ מזרחה. מקווה שאין דו״ח שלישי בדרך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, M H כתב:

מנסה לעזור לאחי,

העצה שאני פועל לפיה, שם WAZE כדי לדעת היכן יש מצלמות.

לגבי הדוחות, אני חושב שכדאי להתייעץ עם עו"ד שינסה לבדוק מה אפשר לעשות, מעבר לחכמי הפורום כאן. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

מרווח הזמן - דקה אחת - תומך בנסיעה רציפה. אבל הרזולוציה בזמן לא מספקת רזולוציה מספקת לאורך מרחק כה קצר

פות״ש, בבקשה העלה את הצילום המצורף לדו״ח, טשטש מספר זיהוי של הרכב. בצילום יהיה חותם זמן של הצילומים לדיוק של שניה, ואם אכן המרחק בין המצלמות 1.4 ק״מ יהיה אפשר להעריך מהירות ממוצעת. לפי מיצו אכן זה המרחק. ולפי אותו מקור, כדי להרגיש כאילו אתה שווייץ, יש מצלמה שלישית 2 ק״מ מזרחה. מקווה שאין דו״ח שלישי בדרך.

המרחק הוא 1.4 ק"מ הצומת המרומזר ביניהן הוא הפניה לכיוון קציר והירוק על 65 לכיוון הצלמניה בצומת קרע הוא בעל המופע ירוק רוב הזמן 

לגבי הצלמניה השלישית היא מכוונת לכלי רכב הנעים מזרחה ולא מערבה כפי שנסע הנהג

• רעיון טוב! 1

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני חוזר - צריך לראות את הצילומים עם פס הנתונים ולחשב מהירות ממוצעת.

לגבי הנהג - הייתי מצפה שיהיה מודע לחומרה בה מתיחסות הרשויות לעבירות מהירות, במיוחד של נהג חדש.  כדאי שישנן היטב את תקנות התעבורה, במיוחד את התוספת השלישית, כדי להמנע מעוד עבירות, שעלולות לגרור פסילת הרישיון ודרישה לתהליך רישוי שלם כולל מבחן מעשי.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אני חוזר - צריך לראות את הצילומים עם פס הנתונים ולחשב מהירות ממוצעת.

לאיזה צורך אני צריך לחשב מהירות ממוצעת?

מיותר לגמרי.

בניסיון להוכיח עבירה נמשכת יוכח אולי שעשה עבירה שלישית והיא נסיעה ממוצעת במהירות מופרזת.

גם לא  ברור אם השעונים בשתי המצלמות מעודכנים אחת עם השני כפי שנדרש כדי להוכיח מהירות ממוצעת

• אהבתי 1

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין בישראל אכיפה של מהירות ממוצעת, אבל הבדיקה יכולה לעזור לו לבחון את מעשיו הוא. הרי אתה העלית את שאלת העצירה האפשרית בדרך.

אני מניח שהמצלמה חייבת להיות מסונכרנת לדיוק כלשהו, סביר שמול gps, מה שנותן סטיה ברמת מיקרושניות. ממילא היא מעבירה את התמונות ברשת סלולר שמוסונכרנת עם ה-gps.

• מעניין 1

פורסם

לא מבין מה אתה טוען

גויה 72 טען שאפשר אולי לטעון לעבירה מתמשכת ומיד המשיך שאם יש צומת בדרך הטענה נופלת.

אני ציינתי את העובדה שאכן בין שתי הצלמניות יש צומת מרומזר כך שטענת עירה נמשכת נופלת לשיטת גויה 72

אתה הכנסת לפתע את עניין המהירות הממוצעת . לאיזה צורך?

ואם לטענתך המצלמות מסונכרנות אז ניתן לקבוע מהירות ממוצעת שעלולה לגלות עבירה שלישית. אז למה אני צריך את זה.

• רעיון טוב! 1

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)
לפני שעה, ישה כתב:

אני ציינתי את העובדה שאכן בין שתי הצלמניות יש צומת מרומזר כך שטענת עירה נמשכת נופלת לשיטת גויה 72

אתה הכנסת לפתע את עניין המהירות הממוצעת . לאיזה צורך?

מעשית - מה שכתב בעל הכובע המשולש. מחזק או פוסל את הטענה לעבירה אחת שתועדה פעמיים.

לפני שעה, ישה כתב:

ואם לטענתך המצלמות מסונכרנות אז ניתן לקבוע מהירות ממוצעת שעלולה לגלות עבירה שלישית. אז למה אני צריך את זה.

איזו עבירה שלישית? יש כבר שני דו״חות מהירות מתועדים על ידי א/3, אין בארץ תיעוד עבירת מהירות ממוצעת, אם כי להבנתי יש איזה פיילוט ראשוני שאינו מפיק דו״חות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

נתחיל שאני לא חושב שיש כאן ענין של עבירה נמשכת עם צומת בלי צומת

אבל כאמור עם נטען שהרווח בזמן בין שני האירועים הוא X שניות והמרחק הוא Y מטרים הרי נמצא את המהירות הממוצעת ואם המהירות הממוצעת תגלה שמדובר במהירות מופרזת אז ניתן יהיה להרשיע אותו בעבירה שלישית.

וזאת בתוקף סעיף184 לחוק סדר הדין הפלילי

184. בית המשפט רשאי להרשיע נאשם בעבירה שאשמתו בה נתגלתה מן העובדות שהוכחו לפניו, אף אם עובדות אלה לא נטענו בכתב האישום, ובלבד שניתנה לנאשם הזדמנות סבירה להתגונן; אולם לא יוטל עליו בשל כך עונש חמור מזה שאפשר היה להטיל עליו אילו הוכחו העובדות כפי שנטענו בכתב האישום.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

להפך - אם מתפלפלים זה רק מוכיח שמדובר באותה עבירה שהתמשכה על פני (לפחות) 1.4 ק״מ.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...