Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

יש לי סיאט ארונה fr 2022

יש לי עדיין 2 צמיגים מקוריים של פירלי שכבר נראים דיי שחוקים ואני רוצה להחליף אותם

לפני כמעט שנה היה לי פנצ׳ר באחד הגלגלים בצד והייתי חייב להחליף זוג , ושמו לי 2 צמיגים סינים fronway 

סה״כ חיצונית הם נראים בסדר ולא שחוקים ...

השאלה אם כדאי להחליף רק את השחוקים של פירלי או כבר להחליף את כל ה4...

זה סוג הצמיגים שאני צריך 205/55R17

בנוסף שמתי לב שהצמיגים המקוריים הם 91v כמו שרשום ברישיון , והסינים ששמו לי הם 95w

זה בעייתי שחלק ככה וחלק ככה?

מבחינת תכנון כספי, חשבתי להוציא בסביבות ה1000 ש״ח על 2 צמיגים , אבל אם מומלץ 4 צמיגים אז מעדיף לא לעבור את ה1600 ש״ח , ואם אין ברירה ואין משהו מומלץ אז יותר...

תודה :)

פורסם (נערך)

הייתי מחליף למשהו כזה

https://itire.co.il/mobile/catalog.php?id=2687

או זה

https://autotire.co.il/catalog.asp?page=newshowprod.asp&prodid=2282338

זה מעט מעל מה שהקצבת אבל במידה שלך זה מחיר הגיוני יחסית והצמיגים האלו מצוינים.

אם אתה משאיר את הסיניים תעביר אותם קדימה שייגמרו מהר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

צמיגים נורמליים מתחילים כנראה מאזור ה-500 (למרות שבאתר טיירס4יו כמה מקומות מוכרים בפחות), אז לזוג זה מסתדר. אבל לרביעיה התקציב לא לגמרי ריאלי. בכל מקרה צריך לבדוק מה יש  במלאי. רביעיה זהה בהכללה תמיד תהיה עדיפה על פני שילובים, ועוד במקרה שלך עם סינים ועם קוד עומס שונה.

בעבר בהנחיות המקצועיות שהופצו (חוברת הצמיג והטיפול בו מטעם משרד התחבורה), נכתב שבנוגע לקוד עומס, עליו להיות זהה בכל הצמיגים (בעוד קוד מהירות למשל יכל להיות גבוה יותר רק בסרן האחורי).

בהנחיות דומות קצת יותר עדכניות (מטעם איגוד המוסכים), השתנה כך שקוד מהירות או עומס יכולים להיות גבוהים יותר בסרן האחורי, אך עדין מומלץ אחידות בנושא בכלל הצמיגים.

כך או כך, אתה תראה שרבים מהצמיגים מגיעים עם הקוד הגבוה יותר, אבל בעיקרון עדיף לדבוק בדרישה המקורית אם אפשר.

לגבי המלצות, ראה אם השרשור הזה או השרשור הזה עוזרים לך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...