Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת הגה מתקלף במזדה 2 2019

פוסטים מומלצים

שלום

יצרתי קשר עם מזדה בטופס יצירת קשר באתר הישראלי הראשי ולא ענו לי. שאלתי אותם איך ניתן להחליף את ההגה כפי שפורסם שייעשה ולא התייחסו כאמור.

מישהו יודע אם זה כבר התחיל וניתן לקבוע עם מוסכים בשביל זה?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך לשים כיסוי יוקרתי נראה טוב צריך לחפש טוב

יש גם כיסוי יותר יקר שנתפר על ההגה נראה ממש יפה

להחליף את כל ההגה נשמע לי קצת מיותר מבחינה כלכלית

אלא אם זה פוגע בבטיחות של הנהיגה והוא התפורר ממש

אם זה ככה תעלה תמונה שנראה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מעדכן שאמרו לי בחברה שתוך חחודש אמורים להתחיל לטפל בבעיה הזאת ולהחליף למי שמגיע לו.. יכול להיות אפילו יותר מחודש.

המכונית שלי כמעט תמיד בצל מוחלט ועדיין היו מלא קילופים שקצת פחתו בשנים האחרונות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזדה 2 לא נכלל בריקול

"התביעה הייצוגית טענה לפגם אסתטי סדרתי במספר דגמים, ביניהם מאזדה 6, CX-3 ו-CX-5. דלק מוטורס ומאזדה דחו תחילה את הטענות, וטענו כי מדובר בבלאי טבעי הנגרם ממגע ידני, אך הסכימו לבסוף לבצע החלפה במרכזי השירות שלהן. במסגרת ההסדר, תתאפשר החלפת האביזרים ללא תשלום לרכבים שגילם אינו עולה על שש שנים ושנסעו פחות מ-160 אלף קילומטר, עם הרחבה לשמונה שנים בתשעת החודשים הקרובים. ההחלפה תתאפשר פעם אחת בלבד לכל אביזר, ובעלי רכב הזכאים להחלפה יוכלו לפנות למרכזי השירות של דלק מוטורס."

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא נראה לי נכון ומאזדה 2 כן נכללת.

בית המשפט אישר: בעלי דגמי מאזדה 2, 3 ו-6, גם CX-3 ו-CX5 שאובזרו בהגה, מוט הילוכים וידית בלם יד מצופי עור יקבלו חלקים חדשים במקום כאלה שנשחקו. מאילו שנות מודל? הפרטים בפנים

https://cars.walla.co.il/item/3721665

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...