Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בנתיב הנגדי

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי בטעות בנתיב הנגדי בכביש במהיר (4) כאשר פניתי פנייה שמאלה מכביש מהיר אחר והיה שלושה נתיבים ונכנסתי בטעות לנתיב האמצעי ואחרי כמה שניות קלטתי אני בנתיב נגדי למזלי לא היה רכבים ועליתי קצת על מדרכה שחוצצת בין הנתיבים וחזרתי לנתיב המקורי, נלחצתי מאוד מהמקרה בחיים לא קרה לי דבר כזה או אפילו דבר קרוב לזה, אני הרבה זמן על הכביש, מה יכולים לעשות לי? אני יודע שיש בצומת הזאת מצלמת מהירות אך הייתי במהירות איטית ולא עברתי באור אדום

פורסם

מההודעה לא לגמרי ברור מה קרה. בכבישים מהירים אין צמתים, אז לא מדובר בכביש מהיר. צילום המקום (מפות גוגל) ושרטוט האירוע יוכלו להועיל.

מה שיכלו לעשות לך זו תאונה קטלנית. תברך שזה לא קרה לך, לא נתפסת ולא קיבלת דו״ח. המשך בחייך וסע בזהירות ובבטיחות.

אגב, לאיזה כיוון פונה המצלמה? אם היא פונה לנתיב שאליו פנית אולי הטרגת אותה, אבל איני יודע האם הצילומים יכולים לשמש להרשעתך.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התיאור תואם כנראה לירידה מכביש 5 ממערב למזרח ופניה צפונה לכביש 4. אין גישה לצומת עצמו בסטריט-וויו של גוגל.

אבל בתצ"א איכותית ב-govmap, אפשר אולי להסיק שבעת הפניה הוא נכנס לנתיבים שמיועדים לפניה מכביש 4 מצפון לכביש 5 מזרחה.

לא סביר שהמצלמה רלוונטית למקרה, מאחר והיא מוצבת על 4 צפונה (לפני הצומת).

כנאמר, אפשר להודות שלא קרה כלום ולהמשיך הלאה בחיים עם התובנות.

ולזכור לחפש את תמרור 214 ולעבור מימינו בהתאם (או 213/215 ולפי הוראתם) ;) 

214.jpg

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

נכון הצומת הזו ממש בעייתי מבחינת ההתמצאות. מיד עם ההודעה חשבתי על הצומת הזו. כל פעם שאני מגיע לפניה הזו צריך לחשוב בדיוק לאן צריך להשתלב. בנוסף, הצביעה לא טובה והתמרור לא מספיק בולט. בהזדמנות אנסה לצלם את הצומת.

מצרף פה התמונה מגוגל מכביש 4 לפני שמגיעים לצומת מורשה בה רואים את התמרור בהשתלבות מ5 ל4 צפון. הייתי מצפה לתמרור 214 בין הנתיב הפונה ל5 מזרח מ4 דרום??( מסומן בחץ מתחת לאין כניסה) ולא את 215 שהציבו בצד ימין של הדרך. כיוון שיש שם כל כך הרבה נתיבים אולי להציב את שניהם.

Screenshot_20241107_164538_Maps~2.jpg

עריכה אחרונה על ידי Mtb
פורסם

היה רגוע, האזור מאוד מבלבל, תמיד אני חושב כמה פעמים לגבי ההשתלבות.

כל הבניה שם באזור לא מועילה ועוד יותר גורמת לבלבול ב4 דרום בצומת הזאת.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...